Τι συνέβη όταν αυτός ο περίεργος κύριος, ήρθε στα γραφεία μας να μας προτείνει ένα νέο show μόδας;




Ο Στέφανος επισκέπτεται τα υπερσύγχρονα γραφεία του Netwix για να πιτσάρει μία ιδέα για εκπομπή μόδας με «κορίτσα» στον Φάνη Λαμπρόπουλο, γνωστό στέλεχος. Τα κρυφά του όπλα; Μία λίστα με ελληνικά και διεθνή τυριά και η κοινότητα νάνων. Δες τι έγραψε η κρυφή κάμερα.

Site:
FB:
Twitter:
Instagram:

Βίντεο από το κανάλι Netwix


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

34 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. ΤΕΡΑΣΤΙΟ ταλέντο ο τύπος. Ο,τι καλύτερο! Ούτε κείμενα ουτε τίποτα. Pure talent!
    Στάντ απ και μαλακίες. Να μάθουμε απο Παρασκευά, Τσουβέλα και αυτόν και να λήξει επιτέλους αυτή η μαλακία αστειάκια προκάτ τύπου σκέφτομαι και γράφω.

  2. Ρε θυμησε σε κανεναν Φιλιππίδη;σε κάποιες σκηνές;που έκανε κ καλα τον χαζό;κ στο στυλ με το καπέλο και στα γενιά πχ αλλά κ στον τρόπο που μιλουσε

  3. ? θα φέρει μία ομάδα από κορίτσια από το Παρθεναγωγείο και αναλόγως τα προσόντα θα τους προσφέρει αυτά????

  4. Στέφανε τι θα γίνει;; Πού είναι η συνέχεια;; Τι συνέβη με το σόου με τους νάνους και τα κορίτσα; Ο κόσμος απαιτεί απαντήσεις!

  5. 2:47 Κασέρι μετσοβόνε γκούντα ένταμ έμενταλ ροκφόρ ταλαγάνι γαλοτύρι μαλάκα η τυρομάλαμα φέτα μανούρι ανθότυρο φορμέρα παρμεζάνα λαδοτύρι τουλουμοτύρι κοπανιστή μιτζίθρα καμαμπέ μαστέλο κατίκι τσένταρ και περιμένουμε έγκριση για ακόμα πέντε τυριά

  6. Για μένα η καλύτερη του περσόνα.
    Με ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ!!
    Θέλω ΠΟΛΥ να τον δω και σε άλλο σκετς έτσι!!

  7. Πολυ τρελλα…εχουν καει τα παντα..σασια,μπουζια,κεντρικα….welcome to the twilight zone…ο τυπος εχει εξαυλωθει..δεν υπαρχει..ειναι ολογραμμα..