Τον Σάκη δίνει ο Κόρο για πρώτο υποψήφιο για την τελευταία αποχώρηση




Το SURVIVOR, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, συναρπαστικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Ξεκίνησαν ως Διάσημοι και Μαχητές και πλέον ως Κόκκινη και ως Μπλε ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγώνες επάθλου, ασυλίας και επικοινωνίας δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Στο Συμβούλιο γίνονται οι πιο κρίσιμες ψηφοφορίες όμως η τελική απόφαση για το ποιος παραμένει στον Άγιο Δομίνικο είναι του τηλεοπτικού κοινού. Ο έμπειρος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που βρίσκεται στο πλευρό των παικτών σε κάθε δοκιμασία και ψηφοφορία βάζοντας τους τηλεθεατές στο κλίμα. Το SURVIVORδίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και απόΔευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

38 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. ρε κορο που τα πουλας αυτα; δεν εχεις ρε τα κακαλα να πεις την αληθεια; κουτοχορτο τρωμε; να προστατεψεις την κοπελα; εισαι για γελια.
    όσο για το αλλο το παιδι-ψυχάκιας "παμε θετικη ενεργεια ουαου" το γλυφτρόνι για να μη βγαινει τποψηφιος απο το Σακη, ειναι οτι πιο σιχαμερό εχω δει σε σαρβαιβορ.

  2. Τι Βα λεμε ο Σάκης είναι Θεικο αγορι χαρισματικός τους έχει κάνει φάβα αλοιφή δεν παίζεται . Λατρευω Σακη που θα είναι να πάω να δω το φαινόμενο .

  3. Σακαρος μόνο!!!!!! και όλα αυτά περί τραμπουκισμών πρέπει να σταματήσουν. Το παιδί είναι πολύ σωστός κ άξιος νικητής! Καλυτερα κοιτάξτε τους άλλους που έχουν ορατά ψυχολογικά προβλήματα με πρώτο και καλυτερο τον Ηλία!!!! Φέτος θα κερδίσει η σοβαρότητα και η αγωνιστικότητα δηλαδη ο Σάκης.

  4. Αν αντίστοιχα ο Σάκης ή Μαριαλένα έδιναν τον Ηλία θα τρλενόσασταν(και θα είχατε δίκιο). Τώρα που ο Κόρο ενώ θα μπορούσε να δώσει την Μαριαλένα, έδωσε τον καλύτερο παίχτη, όλα καλά.

  5. Κύριοι χωρίς Τριαντάφυλλο δεν αξίξει να βλέπεις . Σιγά τα αβγά Κορο ΣΑΚΗΣ και Ηλιας στον τελικό

  6. Ο Σάκης δεν νομίζω να θέλει και τόσο το έπαθλο.. έχει είδη κερδίσει το σημαντικότερο για αυτόν!!!! Όποιος κτλβ κτλβ

  7. Σακη εισαι ο καλιτερος παιχταρας εισαι ο νικητης κ το ξερουμε ολοι κ εκει κ εδω εμεις η φαν του νταφυ σε στειρηζουμε γιατι το αξειζης με μαριαλεννα τελικο

  8. Άκου τίτλο… Τον Σάκη δίνει ο Κορο! Όχι ο Κορο δίνει τον Σάκη.. Πόσο προώθηση στον Σάκη?

  9. Πραγματικα δεν αντέχω το θέατρο και του ζευγαριού,!!!!! Μακάρι να κερδίσουν η ο Ηλίας η ο Κόρο είναι καλύτεροι άνθρωποι!!!!

  10. Paidia den kserw an to proseksate alla meta tin apoxorish tis Xamperos perase kai ena epeisodio gia mia fora xoris tsakomous kai entaseis xaaxxa telika kalutera pou efyge auth pros to paron 😀

  11. Ο σούπερ υποκριτής Ηλίας Λιάκουρας Φιδολιάκος (ο Μπόγδανος, ντε) συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο πάντα. Άλλα σου λέει μπροστά σου, άλλα με τα φιλαράκια του της κλίκας, και φυσικά ακόμα περισσότερο δηλητήριο χύνει μπροστά στην καμερούλα, στους καλά προσχεδιασμένους μονολόγους του.

  12. Κατ' ευθείαν από το μαγειρείο της Αντζούν.
    Η κλίκα να επικρατεί εις βάρος των μαχητών, για να σπρωχθεί κι ο Ηλίας με σιγουριά στον Τελικό!
    Τίποτε δεν μένει στην τύχη.

    Το παζλ με τα ομόκεντρα ανισομερή τόξα, σταμάτησε την Μαριαλένα, που σε διαφορετική περίπτωση θα τους πετσόκοβε όλους.

  13. Τρελό… παζλ αυτό με τα ημικυκλικά ομόκεντρα τόξα. Μόνο ο Κόρο το βρήκε το "κολάϊ" από την αρχή, ενώ, ήταν ταχύς και στην τακτοποίηση των εμβόλων στον τελικό στόχο.
    Απ' την αρχή φαινόταν ότι θα το 'παιρνε ο Κόρο!
    Ήταν συγκεντρωμένος, άνετος, σίγουρος, ΨΥΧΡΑΙΜΟΣ και αποφασισμένος.
    Στο μεταξύ, οι Σάκης και Μαριαλένα, εκτός του ότι πάλευαν με ΟΛΟΥΣ, που είχαν ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ζωές, είχαν τρεις αναμετρήσεις κι ο ένας… με τον άλλον! ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, δηλαδή. Οπότε ΣΤΕΡΗΘΗΚΑΝ ΑΛΛΕΣ ΤΡΕΙΣ ΖΩΕΣ !

    Οπότε ήταν χαμένοι από χέρι.
    Σε αυτόν τον ΑΝΙΣΟ, και άδικο αγώνα, που έστησε η ομάδα του Αντζούν.

  14. Η παραγωγή έκανε ό,τι μπορούσε για να στείλει το πουλέν της, Μπόγδανο, τον χορευτή και (αποτυχημένο) τραγουδιστή, στην τελική φάση.
    Τον έσπρωξε με χίλια.
    Από τότε που τον έβαλε χορτάτο μέσα, έτοιμο και διαβασμένο, και από πριν μιλημένο και κατατοπισμένο για το πώς θα ενταχθεί και θα κινηθεί στην ομάδα, τότε, του Κοψιδά. Του άλλου γιόγκι. Γιατί, όπως και ο τρελοΛιάκουρας με την… "θετική" ενέργεια και τις… "συγκεντρώσεις"… διαλογισμού, έτσι και ο ηθοποιούλης κινιόταν. Το ίδιο παρανοϊκά.

  15. Ποιον να ψυφησει ο αχρηστος εαβ ηταν ο Νick και ο james ακομη θα ειχανε φιγει εδω και 1 μηνα ανετα

  16. Εγώ αυτά τα "δε μπορώ να ψηφίσω τον τάδε, τη τάδε γιατί είμαστε φίλοι, έχουμε έρθει πολύ κοντά, είμαστε από την πρώτη μέρα κτλ. στη παρούσα φάση τα ακούω βερεσέ… Ένας είναι ο λόγος.. Σε ψηφίζω επειδή είσαι δυνατός παίκτης και θεωρώ ότι έχεις κοινό και θέλω να βγάλω δυνατούς παίκτες στο τάκο για να έρθω πιο κοντά στο έπαθλο.. ΞΕΚΑΘΑΡΑ..

  17. Κόρο:"Δεν μπορώ να δώσω κάποιο από τα υπόλοιπα παιδιά γιατί είμαστε φίλοι" ?
    Δηλαδή Κόρο αν πάρεις και τις άλλες δύο ασυλίες που θα δώσεις Μαριαλένα στάνταρ, ο τρίτος αναγκαστικά δεν θα είναι ένας amigos ?

  18. Εάν δεν ήταν ο Σάκης με τη Μαριαλένα και ήταν μόνο οι amigos Ελένη μέσα. Καρολίνα, ποιόν θα ψήφιζες Κόρο ή Ασημακόπουλε ή Ηλία????