Τρου Στόρι – 95 – #RefugeesWelcome




Σου έχω γράψει ό,τι βρήκα από δράσεις και πρωτοβουλίες για τους πρόσφυγες. Δες και μη μείνεις μόνο εκεί, κάνε κι εσύ κάτι.
-ΑΓΚΑΛΙΑ (υποδέχονται τους πρόσφυγες στη Μυτιλήνη)
Ενισχύεις εδώ: Alpha Bank IBAN: GR5401405990599002101026620
-Help For Refugees In Molyvos
Συγκεντρώνουν πόρους και είδη ανάγκης:
-Κίνηση Απελάστε το Ρατσισμό. Στις 13 Σεπτέμβριου 11-5 το απόγευμα (Κυριακή), στο Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών (Άργους 145 Κολωνός) συλλέγουν τα εξής είδη για να στείλουν στη Μυτιλήνη: Κατσαρόλες Τηγάνια Ταψιά Πιάτα Πιρούνια Ποτήρια Φλιτζάνια Παπούτσια γυναικεία, ανδρικά, παιδικά Κάλτσες γυναικείες, ανδρικές, παιδικές Εσώρουχα γυναικεία, ανδρικά, παιδικά Μπλοκ ζωγραφικής μαρκαδόροι-κηρομπογιές Ρύζι Κονσέρβες ντομάτας Σεντόνια Κουβέρτες Αλεύρι Καθαριστικά. Δες εδώ:
-Γιατροί του Κόσμου. Κάνεις δωρεά εδώ:
-Crowdfunding Lesvos Refugees. Ενισχύεις εδώ:
-Aλληλεγγύη Κως. Δες εδώ τί χρειάζονται:
-Hot Meals & Basic Supplies for Unsheltered Refugees in Thessaloniki. Δωρεές εδώ:
-Κοινωνικό Ιατρείο Φαρμακείο Αλληλεγγύης Δράμας. Δες εδώ τί κάνουν: Κοινωνικό Ιατρείο-Φαρμακείο Αλληλεγγύης
Δράμας
-Εθελοντές Κιλκίς-Θεσσαλονίκης Σύροι Πρόσφυγες . Εδώ:

Βίντεο από το κανάλι ComedyLab GR


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

24 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Εχω δει βίντεο να δ΄νουμε στους "μετανάστες"
    υπάρχει κάποιο βίντεο να βοηθούσουμε τον "συμπολίτη" μας ή δεν είναι στην μόδα ακόμη;;;;

  2. Το μωράκι σε έχει κάνει άλλον άνθρωπο !!! Να σου ζήσει !!! Είσαι πολύ γλυκεία . (άντε και στα δικά μου).

  3. ama ontos den trollareis kai piges kai pires trofima epidi egine to dimopsifisma(opos kai enas filos mou) ontos eisai gia ton poutso kai dn aksizis na zeis apla.
    an trollaris tote wraio trolling.

  4. Δηλαδή αν και ρατσιστικό κατά κάποιον τρόπο αυτό που θα πω… Οι πρόσφυγες που φεύγουν από την χωρά την δίκη τους για να σωθούν, έρχονται στην δίκη μας και δεν έχουν να φάνε , πρέπει να τους βοηθήσουμε, άλλα σκέφτηκες ότι με όλα αυτά που έχεις θα μπορούσες να σώσεις πόσους συνάνθρωπους σου που πεθαίνουν στους δρόμους εδώ και χρονιά και δεν έχουν να φάνε έτσι όπως έχουμε καταντήσει? Όλα αυτά θα τάιζαν οικογένειες ελληνικές που δεν έχουν ούτε ψωμί να φάνε… Αν δεν σκεφτόσουν μόνο τους μετανάστες, γιατί και αυτοί άνθρωποι είναι, αλλά και τους δικούς μας (γιατί δεν είδα ποτέ κανένα βίντεο για αυτούς αφιερωμένο) δεν θα έλεγα τίποτα αλλά λέω όμως γιατί τώρα ξαφνικά σας έπιασε η φιλανθρωπία όλους!

  5. Άσχετο με το βίντεο, αλλά δεν έχω λογαριασμό αλλού…
    Σήμερα έπεσα στο "Ε" και αναθεώρησα σχετικά με το…"η δουλειά δεν είναι ντροπή". Δε λέω, δύσκολες μέρες, μωρό στο σπίτι πλέον, αλλάάά… το να κάνεις την Τατιάνα κι άλλες να γελάνε φορώντας μουστάκι δεν ξέρω πως να το περιγράψω. Δεν έχω λόγια.

  6. Πολλά συγχαρητήρια για αυτή σου την κίνηση 🙂 ο μπέμπης άπαιχτος μας ξετρέλανε 🙂 Ελπίζω να πιάσει τόπο και να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο 😉 #refugees #welcome bring your families