Ψηφοφορία του νησιού – Ο Σπύρος είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση | Survivor | 28/12/2021




SURVIVOR. Το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι για 5η σεζόν στον ΣΚΑΪ. Συναρπαστικό, γεμάτο ένταση και αγωνία και με παίκτες αποφασισμένους να παραμείνουν μέχρι το τέλος. “Διάσημοι” και “Μαχητές” δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στον στίβο μάχης έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, οι παίκτες, πέρα από τις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης, καλούνται να έρθουν αντιμέτωποι με απαιτητικές δοκιμασίες και απρόοπτα εμπόδια και να αναμετρηθούν όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό.
#SurvivorGR

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

28 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Ο Σπυρος πρέπει να μείνει! Ντροπή στους συμπαίκτες του γιατί βοηθάει σε όλα και είναι πρόθυμος. Αυτός την πρώτη μέρα πρότεινε να κρατήσουν τις κουβέρτες μόνο τα κορίτσια και όχι οι αντρες. Και μετά οι γυναίκες είπαν πως οι αντρες τους παραχώρησαν τις κουβερτες. Αν δεν ήταν ο Σπύρος σιγά μην είχε η καθεμία τους από μια κουβέρτα. Μπράβο Σπύρο!

  2. Το είχανε κανονίσει και τον σχολιάζουν κιόλας στην ψήφο
    Χαχαχαχ τι νούμερα είναι αυτά φέτος ρε…..

  3. Βαλάντης πρέπει να φύγει. Ούτε γέλιο βγάζει ούτε τίποτα. Καμία σχέση με τον Ντάφυ όπως έλεγαν. Η μέρα με την νύχτα ο ένας με τον άλλον. Είναι τέρμα ξινός ο Βαλάντης και αδιάφορος. Κακή επιλογή (όχι πως οι άλλοι είναι καλύτεροι λέμε τώρα). Οι περισσότεροι είναι σπαστικοί και από τις 2 ομάδες.

  4. BRE κερδισε τις εντυπωσεις και ξεμπροστιαστηκαν και μερικες'' με αρχηγο τον μπρατσαρα της φακης' που τον ειχαν βαλει να του κολησει για δουλειες' εξυπνος ο Σπυρος μπορει να μεινει και να φυγει η διασιμη και ας ειναι και κουκλα''

  5. Σπύρακο με 4 φαρμακεία επι εποχής covid αρκετά δεν εχεις οικονομησει; θες και τα 100 του survivor;