Αλέξης για Ηλία και James: Αυτοί οι δύο εγκέφαλοι δεν πρέπει να επικοινωνούν




Το SURVIVOR, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, συναρπαστικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Ξεκίνησαν ως Διάσημοι και Μαχητές και πλέον ως Κόκκινη και ως Μπλε ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγώνες επάθλου, ασυλίας και επικοινωνίας δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Στο Συμβούλιο γίνονται οι πιο κρίσιμες ψηφοφορίες όμως η τελική απόφαση για το ποιος παραμένει στον Άγιο Δομίνικο είναι του τηλεοπτικού κοινού. Ο έμπειρος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που βρίσκεται στο πλευρό των παικτών σε κάθε δοκιμασία και ψηφοφορία βάζοντας τους τηλεθεατές στο κλίμα. Το SURVIVORδίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και απόΔευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

50 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Λιανός: Χαχαχα, έχεις ένα θέμα με τους γείτονες ε Κώστα;
    Κώστας: Χαχα ε ναι ρε Γιώργο λένε άμα έχεις κακό γείτονα ν' αλλάξεις σπίτι!
    Λιανός: Χαχα, ναι (τι ωραία που τα λέμε!). Αλέξη;
    Αλέξης: 0:53 ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΚΑΘΙ ΣΤΟ ΦΕΤΙΝΟ SURVIVOR ΕΙΝΑΙ Ο ΤΖΕΙΜΣ!!!!!!!! (άσχετο!! XD)

    μλκ έχει ΧΟΝΤΡΟ πρόβλημα ο τύπος… XD

  2. Ηλία και Τζειμς απαγορέψετε στον Παπά να αναφέρει το όνομα σας. Όταν τσακώνεσαι με γουρούνι , θα λερωθείς σίγουρα!

  3. Παπα, κοιτα το δικο σου μυαλο και ασε των αλλων. Εχεις αρκετη δουλεια να κανεις.

  4. Το εχει χασει κι αυτος. Τρωει κανενα χορτο εκει στην ζουγκλα; ποιος νομιζεις οτι εισαι που θα βαλεις νομους ποιος θα μιλησει σε ποιον και τι θα κανει; βριζεις τους αξιους.

  5. επιασαν κουβεντα μεταξυ τους γιατι τον βαρεθηκαν κι η αλλη διπλα του δαγκωνεται κι αναρωτιεται ποτε θα σκ

  6. Ενοχλει ο Αλεξης που τα βαζει με τους δυνατους ?Οι αλλοι που κανουν κλικες ολοι μαζι και βαρανε τους αδυναμους ειναι μαγκες.Αυτο εχουμε μαθει ετσι και αλλιως …δεν παρακολουθω ριαλιτι ουτε ξερω κανενα προσωπικα το ποιος δειχνει χαρακτηρα και δεν γλειφει φαινεται …..Το οτι κραταει ψηλα το επιπεδο και δεν ξεπευτει οπως ολοι οι αλλοι και αυτο φαινεται……αλλα για καποιους μετραει ποιος νικαει στα αθληματα…Επρεπε να ειναι ψευτης και να το παιζει δουλος στους δυνατους …..να ειναι φρονημος για να ειναι καλος?

  7. Η παραγωγη ας συμαζεψει επιτελους αυτο το ανθρωποειδες ον τον Παππα μαζι και τον Νταφυ, γιατι μας κουρασαν. Αν θελαμε να δουμε ριαλυτι υπαρχουν παιχνιδια. Ειναι θεμα επιβιωσης και αγωνισματων. Δεν μπορουμε να βλεπουμε αλλο αυτα τα σιχαματα!!! Διωξτε τους επιτελους γιατι ειναι κριμα για ολα τα αλλα παιδια.

  8. Ενδιαφερουσα ομιλια απο τον παππα.. Ο ηλιας το παιζει παιδακι, λες και δεν καταλαβαινει τι του εξηγει.. Ετσι κ αλλιως ο παππας το εξηγησε, ΠΟΛΥ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΕΙΜΣ..υ. Γ ο νταφυ εκλαψε με τον λιακο εκει που φιλάει το τοτεμ..

  9. ΠΑΛΕΥΕΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΡΧΗΓΟ ΣΤΟΥΣ ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ ΤΟΝ ΚΛΑΡΙΝΟΓΑΜΠΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ

  10. ΓΙΑΤΙ ΣΚΥΛΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΛΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΣ ΠΑΙΞΟΥΝ ΚΑΛΑ Κ ΑΥΤΟΙ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ

  11. Παιδιά ο Αλέξης πάνω σε αυτό το θέμα έχει δίκιο.ο James είναι ότι πιο ύπουλο έχει περάσει από reality.

  12. "Ειναι απαγορευτικο, απαγορευεται το δινω εγω, οποιος θελει συμφωνει ειτε οχι, δεν με απασχολει!"

    Και εκει δεν εχει επεμβει ΕΣΡ?

    Η πως ρε παιδια και δεν εχει παρει αναποδες κανενας να ανοιξουν τπτ μυτες?! Τους χαπακωνουν?!

  13. Ηλίας : ψηφίζω Αλέξη διότι είναι χειριστικος και δεν με αφήνει να παίζω με τα κουβαδακια μου στην παραλία…
    Δυστυχώς το κοινό τον υποστηριζει αντί να υποστηρίζει τον ενιληκα Αλέξη Παππα που διαθέτει ρητορικές ικανότητες και οξυδερκια. Ο Ηλίας δεν μπορει να αναλάβει ιδιότητες αρχηγού, είναι 5 χρόνων έλεος.

  14. Τσάμπα τα ταξίδια σου Παππά..Αν τα πήγες κι όλας.Συνηθως οι άνθρωποι που πάνε παρά έξω ανοίγει λίγο το μυαλό τους

  15. Να σας δω όλους εσάς βρε άμα βγει υποψήφιος ο Αλέξης αν θα τον υποστηρίξετε…. ουε κι αλίμονο σας…. ΘΑ ΣΑΣ ΒΡΩ ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΩ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ!!!!!!!

  16. Για άλλη μια φορά ο Παππάς έβαλε το θέμα στη σωστή βάση. Ο Ηλίας δεν είναι κακός αλλά είναι δυστυχώς πολύ αγαθιάρης και έχει μετατραπεί σε παντόφλα του Τζέιμς. Αναλώσιμος.

  17. Παππα ανακατοσουρα και δικαστή των πάντων τι σε βάλαμε εκεί μεσα??????λίγα για τον Ηλια?‍♂️?

  18. Ελευθερία Μαριαλένα νομίζαμε ότι το Bachelor ήταν η απόλυτη ξεφτίλα για τις γυναίκες. Πάλι καλά ήρθατε και εσείς και επιβεβαιώσατε το πολύ σοφό ρητό: ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΛΕΣ ΠΟΤΕ

  19. Ρε James Βρετανοελληνα (έτσι έλεγες στους Τούρκους) είσαι σχεδόν 4 μήνες και δεν έχεις πάρει χρώμα και είσαι ακόμα σαν αστακός; Και εγώ άσπρος είμαι αλλά σε μια εβδομάδα έχω γίνει Πακιστάν έλεος ?

  20. Pantos oti k na leei. O James ine o monos pou apo tin arxi tou paixnidiou mexri tora exei meinei statheros me ton niko. En antithesi me pollous allous simperilamvanonenou k tou papa pou exei kanei “kolliti” parea me pollous ekei mesa.

  21. james το πιό ασυμπάθηστο άτομο και γελοίος.Ο Παππάς είναι ότι να ναι,αλλά ο james φένεται απο τα χειρότερα και πιο πονηρά άτομα που έχουν περάσει απο το φετινό survivor.ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ!!!

  22. Πωπω Αλέξη εύχομαι όχι να φύγεις να εξαφανιστείς!Ηθοποιος όνομα και πράγμα!

  23. Ο Παππάς έχει δίκιο για τον James ότι είναι πονηρός και έχει τον τρόπο να βάζει λόγια και να κινεί νήματα ΑΛΛΑ ο Παππάς είναι πιο βλάκας κι απ τα λάχανα με τον τρόπο που προειδοποιεί τον Ηλία και τα χώνει στον James. Προφανέστατα και αυτός μια γριά αλεπού είναι με στρατηγική κλπ. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο James είναι Παναγία. Το είπαμε. Τρισάθλιος είναι κι αυτός. Δύο όμοιοι είναι που απωθούνται όπως τα ομόνυμα στους μαγνήτες. Ο Ηλίας πάλι είναι τύπος που επηρρεάζεται. Πριν την αλλαγή στις ομάδες τον επηρρέαζε ο Κορομι. Τώρα που έμεινε με την άλλη αλεπού την Καρολίνα να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος.

    Γενικώς αν εξαιρέσεις ελάχιστα άτομα πχ Χριστίνα, Μαριάνθη και κάποιοι άλλοι, οι παίχτες του φετινού survivor είναι για τα πανηγύρια. Καί αγωνιστικά και σαν χαρακτήρες. Ύπουλοι και στρατηγιστές… Στο πρώτο survivor το βλέπαμε για να δούμε παίχτες. Τώρα το βλέπουμε να περνάει η ώρα μας να πάμε για κατούρημα πριν τον ύπνο…