Είναι ο Spiderman της παραλίας…




Το SURVIVOR, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, συναρπαστικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Ξεκίνησαν ως Διάσημοι και Μαχητές και πλέον ως Κόκκινη και ως Μπλε ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγώνες επάθλου, ασυλίας και επικοινωνίας δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Στο Συμβούλιο γίνονται οι πιο κρίσιμες ψηφοφορίες όμως η τελική απόφαση για το ποιος παραμένει στον Άγιο Δομίνικο είναι του τηλεοπτικού κοινού. Ο έμπειρος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που βρίσκεται στο πλευρό των παικτών σε κάθε δοκιμασία και ψηφοφορία βάζοντας τους τηλεθεατές στο κλίμα. Το SURVIVORδίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και απόΔευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

34 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Μετά από όλα τα σχόλια που έχω δει, ο Ηλίας είναι ο νικητής. Πρέπει να αισθάνεται απίστευτα! Γλυκός και καλόκαρδος!!!

  2. Σαγαπαμε Ηλια και δεν πιραζει που εχασες. Μονο να εισαι καλα τωρα που δεν σε βλεπουμε στην τηλεοραση ελπιζω να περασες καλα???????????????????????

  3. Μικρή όταν ήμουν ήμουν σα "" starnteman!! Ανέβαινα πάνω σε πέντε ορόφους! Κ η ισοροπουσα πάνω στα παράθυρα κ όλοι καρδιοκτηπουσαν !!!!

  4. Η Μαριαλένα σαν τραγουδίστρια σε σκυλάδικο της εθνικής είναι ντυμένη! Εντελώς Μπουρνάζι! Ενώ το άλλο το κορίτσι είναι άγγελος.

  5. Ξενερώσαμε! Ποιο στημένο survivor δεν παίζει. Κρίμα για τον Ηλία! Το δώσανε στον κλαρινογαμπρό. Αίσχος!!

  6. Μερικές φορές μπορείς να καταλάβεις τόν άνθρωπο από το χαμόγελο , και ο Λιάκος έδειξε ότι παρά πού είναι ασταθή χαρακτήρα την πονηριά μέσα του δεν έχει και έχει καλή ψυχή , Λιάκο γερά !!!!!

  7. Με τη αξιοπρέπεια μίλησε η κοπέλα του Ηλία , η μάρκα λέρα κομπλαρε μπροστά της γιατί είναι πολύ μικρή σε μυαλό και παιδεία , όταν βγει ο Ηλίας θα δικαιωθούν όλα τα παιδιά που ρουφιανευε

  8. Ηλίας Ηλίας νικητής όλοι αυτόν ψηφίζουμε του αξίζει ηλιαααααας αυτός ο ξευτιλας νταφυς ,ο γλυωδης ανακατοστρας τι παριστάνει ο επικίνδυνος ραδιούργος προσπαθεί να επιδράσει το κοινό ,αλλά δεν θα του περάσει γι'αυτό όλοι Ηλία Ηλία ψηφιζουμε