Ηλίας: Ο Τριαντάφυλλος έψαχνε έναν να πει όχι για να μην παίξει




Το SURVIVOR, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, συναρπαστικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Ξεκίνησαν ως Διάσημοι και Μαχητές και πλέον ως Κόκκινη και ως Μπλε ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγώνες επάθλου, ασυλίας και επικοινωνίας δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Στο Συμβούλιο γίνονται οι πιο κρίσιμες ψηφοφορίες όμως η τελική απόφαση για το ποιος παραμένει στον Άγιο Δομίνικο είναι του τηλεοπτικού κοινού. Ο έμπειρος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που βρίσκεται στο πλευρό των παικτών σε κάθε δοκιμασία και ψηφοφορία βάζοντας τους τηλεθεατές στο κλίμα. Το SURVIVORδίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και απόΔευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

29 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. ας κάνουν ο Κόρο και ο Ασημακόπουλος νίκες , για να κερδίσουν … υποτίθεται όταν δεν παίζει ένας αδύναμος παίχτης δυναμώνει μία ομάδα .. ειδικά ο Κόρο , για τα μπάζα … αντί να στείλει αίτηση στην ιχθυόσκαλα ,έστειλε στο Survivor ..

  2. Νομίζω μας κούρασε. Καλύτερα να επιστρέψει Ο Ντανος Ο πριαμος η βαλαβανη Ο βασαλος να δούμε και εμείς παιχνίδι

  3. Μπορεί ο ? να έχει πει πολλές μαλακίες αλλά δεν είναι συμπεριφορά αυτή που δείχνουν απέναντι του. Ξαφνικά όλοι μετα την αποχώρηση της Ανθής έπρεπε να βρουν ένα λόγο να τα ρίξουν σε κάποιον και βρήκαν αυτόν. Δεν παίζει και χάνουν φταίει , παίζει και χάνουν πάλι φταίει .. ότι να ναι είναι όλοι τους.

  4. Άρε νταφυ είσαι τυχερός που ο περισσότερος κόσμος του αρέσει το κουτσομπολιο αλλιώς θα ήσουν εξω

  5. "ΔΕ ΡΩΤΗΣΕΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΝ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΧΑΣΑΜΕ"
    τους ρωταει αν θαπαιξει:"ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ"
    Οποιος βγαζει ακρη αστο πει

  6. Του Λιάκου του έχουν τελειώσει οι "πρώτες ύλες" που τον speedαραν και χάνει ολοένα και περισσότερο την υπομονή του και εκτίθεται άσχημα.
    Πολύ καλός για να είναι και αληθινός, δεν αξίζει για νικητής.

  7. Ρε παιδιά, πως είναι δυνατόν να επιβιώνει αυτός ο κωλοτούμπας? Τόσο πολύ έχει πέσει η αξιοπρέπεια και η εντιμότητα στην Ελλάδα?

  8. Λιακο χρυσό μου είσαι καλά; Ρούφηξες πολύ οξυγόνο μου φαίνεται κι έχεις αρχίσει να ρετάρεις σαν καρμπυρατέρ. Τι ειρωνίες και τι ξεσπάσματα είναι αυτά αγόρι μου; Άσε τον εαυτό σου ελεύθερο χρυσέ μου. Duality of nature inside you

  9. Θα τελειώσει το παιχνίδι κι η Χριστίνα θα είναι ακόμη εκεί.
    Πού θα πάει,θα το βρει…

  10. Ηλία μολις μπήκες στο παιχνίδι όλο χαμογελάκια,μας το έπαιζες το καλό, αγαθό παιδί και τ'άξιο παληκάρι.Ειχες κολλήσει με ούχου στον ?,φτιάχνατε και τραγουδάκια μαζί…Τι έγινε τώρα ρε καλόπαιδο, γιατί τόση κακία κι ειρωνεία;
    Κριμα τη συμπάθειά που σου είχα,αλλά έχεις πέσει πολύ χαμηλά.

  11. Ο Τριαντάφυλλος τσιμπάει τον γάιδαρο συνέχεια για να δει άμα θα κλάσει, έτσι λέει ο πατέρας μου ?

  12. Αυτό που υπάρχουν άτομα που υποστηρίζουν φανατικά τον Τριαντάφυλλο με ξεπερνάει…..Ο τύπος παίζει θέατρο και μυξοκλαίγεται μονίμως σαν 5χρονο που δεν του κάνουν το χατίρι και υπάρχουν άτομα που τον υποστηρίζουν λες και είναι οι δικηγόροι του ή λες και τους πληρώνει.

  13. Το κολομποτσι της καρολινας ο ηλιας μας εδειξε το αληθινο του ηθος σμρ και ο γαλακτερος φουλ εκνευριστικος σε πολλα στιγμιοτυπα..αντικειμενικα ο 30φυλλος που δεν ειναι παιχτουρα θα τους διωξει ολους και θα φταιει η ατελειωτη σκατοψυχια τους και κανεις αλλος…δεν αρεσει στο κοσμο η τοση κακια..αν το ειχαν χειριστει αλλιως ο 30φυλλος θα ειχε φυγει τωρα…εκτος απο κακιασμενα ειναι κ ζαβα τα παιδια…