Η δήλωση του Καλλίδη ότι είναι τραυματίας έφερε αναστάτωση στους Μπλε | Survivor | 09/03/2021




Το SURVIVOR, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, συναρπαστικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Ξεκίνησαν ως Διάσημοι και Μαχητές και πλέον ως Κόκκινη και ως Μπλε ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγώνες επάθλου, ασυλίας και επικοινωνίας δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Στο Συμβούλιο γίνονται οι πιο κρίσιμες ψηφοφορίες όμως η τελική απόφαση για το ποιος παραμένει στον Άγιο Δομίνικο είναι του τηλεοπτικού κοινού. Ο έμπειρος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που βρίσκεται στο πλευρό των παικτών σε κάθε δοκιμασία και ψηφοφορία βάζοντας τους τηλεθεατές στο κλίμα. Το SURVIVORδίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και απόΔευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

41 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Λοιπον παιδια στο survivor δεν εχει να κανει μονο το αγωνιστικο οταν σου την σπαει καποιος φυσικα θα τον ψηφισεις και αμα καποιος σου ειναι συμπαθες δεν θα τον ψηφισεις και ο χειροτερος να ειναι αγωνιστικα. Αμα θελουν οι κοκκινοι να αρχιζουν να φωναζουν στο 9-9 αφου εχασαν, πρεπει να μην εχουν κανει και αυτοι μια παικτρια να βγει απ το παιχνιδι τελευταια στιγμη και οι μπλε δε θα πρεπε να ειχαν πει τπτ τοτε οταν εγινε αυτο εφοσον θα το κανανε και αυτοι στο μελλον. Ετσι παει, μην αρχιζετε να κραζετε μονο τον Σακη επειδη ετσι σας βολευει ή επειδη υποστηριζετε τους κοκκινους γτ και αυτο το ιδιο υποκριτικο ειναι με αυτο που εκαναν οι μπλε.

  2. Είναι αστείο το γεγονός ότι έχουν το θάρρος να αντικριζουν τον Τζέιμς και να του μιλανε έτσι ενώ τους ταΐζει και χάνει μια φορά στα δέκα χρόνια

  3. Epeidi kapoioi ypostirizete ton James. I paratirisi pou eixe kanei gia tin Anthi itan oti den tin axiopoiisan oi kokkinoi. Tora omos o James epexe enantion tis omadas tou vazontas ta me ton Saki.

  4. Ειστε για κλαματα με αυτο που κανατε!!!Σακη μιλας για αρχες αλλα δεν τα τηρεις αυτα που λες βλεπω!Εσυ Καλλιδη δεν ντραπηκες να το κανεις αυτο, δεν εχεις αυτοκριτικη δεν μπορεις να αποφασισεις μονος σου αν θα κανεις κατι?Τι να πω εχασα πασα ιδεα…

  5. re jame twra pou den exeis tin megaliteri klika kai louzesai tis paparies p ekanes den s aresei e? oxiiiii etsi gt k esy den dinate ton pano alla dinate chris kai aleksi ithika. e twra lousou ta mia xara

  6. Survivor είναι αφού το επιτρέπουν οι κανονισμοί γιατί οχι ο Τριαντάφυλλος την επόμενη μέρα έκανε το ίδιο στη μέση του παιχνιδιού οι μπλε δεν είπαν κατι

  7. Αντί να βγούμε έξω από τα σπίτια μας πού μας γλεντανε όλοι κ εμείς τουμπεκα κάθεστε και κραζεστε σαν τις κατινες για τα φράγκα του Τούρκου¿? Νεοελληνα καλά σού κάνουν κ σε μαμανε.!!! Σου άρεσει πολύ φαίνεται!!!

  8. Βλεπω που κ που κανα αποσπασμα..τι γινεται ρε; ποιος ειναι αυτος ο καινουργιος μαλακας και γιατι συμφωνω απολυτα με αννα-μαρια;

  9. Ο μλκς ο σακης επιτιθεται στον τζειμς γιατι ηξερε οτι δεν τον συμπαθουσε το κοινο. Το παρακανε ομως και τωρα δεν τον θελει κανεις. Το παιζει και πολυ μαγκας και ξερω οτι ειναι τεραστιος φλωρος.

  10. Ο ΣΑΚΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΚΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ, ΚΑΘΙΚΙΑ, ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ. ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΜΠΛΕ.

  11. Πόσο χαζός αυτός ο Σακης, καταφέρνει να κάνει συμπαθή τον Τζέημς. Και μπήκε γνωρίζοντας. Κλαμα

  12. Φάουλ έκαναν και οι δύο ομάδες απλά οι μπλε(όσοι συμφώνησαν σε αυτό το θέατρο του παραλόγου) ήταν ξεφτίλες και οι κόκκινοι βλάκες που διάλεξαν τον Ταβλαδάκη.
    Εν τω μεταξύ ο Αλέξης φωνάζει <<Πάνο που πας, σε πονάει το πόδι σου θυμάσαι?>>
    Πάντως μπράβο του, όχι μπράβο του έπεσε τόσο χαμηλά που με έκανε να συμφωνήσω για πρώτη φορά με τον James

  13. Δεν συμφωνώ με τον James και την παρέα του, γιατί και οι ίδιοι έχουν ψηφίσει μη αγωνιστικά. Όμως πραγματικά πόσο ξεφτίλας πρέπει να είσαι να θες να κρατήσεις για τους πιο ηλίθιους λόγους έναν αδύναμο παίκτη όπως ο Καλλίδης μέσα στο παιχνίδι και μετά σε matchpoint να τον βγάζεις έξω και να τρως πέναλντι. Όχι, ότι δικαιολογώ τους κόκκινους που τάχα μου δήθεν θίχτηκαν που έβγαλαν Καλλίδη ενώ έκαναν τα ίδια με την Ανθή. Βέβαια οι κόκκινοι την ψήφιζαν για αποχώρηση και δεν έφευγε, ενώ οι μπλε άρες μάρες κουκουνάρες! Όσο για τον Τραντάφυλλο, εγώ το περίμενα να αντιδράσει έτσι με το που βγει υποψήφιος, απλά οι κόκκινοι είναι έξυπνοι που δεν έβγαλαν και τον Κώστα Παπαδόπουλο υποψήφιο και να τους έκαναν χειρότερο μπάχαλο και οι δυο μαζί!

  14. Καλλιδη, σουπιά. Καμαρώστε μπρέ μια (κότα) στον Άγιο Δομίνικο. Τι συζήτηση μπορείς να ανοίξεις μ'αυτόν τον άνθρωπο? Επιτέλους βρήκα μία, δεν υπάρχει… Άξοιος!!!!!!!!!

  15. Ρε ψηφίζουν τον james αλλά στο 9-9 τον θέλατε. Σώζουν τον Πάνο και τώρα δεν τον θέλουν να παίξει, τον φοβούνται τον Γιωργάκη.

  16. αν το παιζανε καλα το πεναλντυ οι κοκινοι παλι θα ειχαν κερδισει ανετα το κεφαλι τους φταιει οχι οι μπλε.