Η Χριστίνα κουνάει το δάχτυλο στην Καρολίνα για τα σχόλιά της για την Μαριάνθη




Το SURVIVOR, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, συναρπαστικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Ξεκίνησαν ως Διάσημοι και Μαχητές και πλέον ως Κόκκινη και ως Μπλε ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγώνες επάθλου, ασυλίας και επικοινωνίας δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Στο Συμβούλιο γίνονται οι πιο κρίσιμες ψηφοφορίες όμως η τελική απόφαση για το ποιος παραμένει στον Άγιο Δομίνικο είναι του τηλεοπτικού κοινού. Ο έμπειρος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που βρίσκεται στο πλευρό των παικτών σε κάθε δοκιμασία και ψηφοφορία βάζοντας τους τηλεθεατές στο κλίμα. Το SURVIVORδίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και απόΔευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

35 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Το ορθιο αναβολικο μετα απο 1 ωρα που της μιλαγε η Χριστινα λεει "σε ποιον μιλαει"? χααχαχαχαχαχαχα μιλαμε για ντουβαρι η κοπελα.

  2. Καρολινα προσεχε μην πατησεις τα αρχιδια σου απο την πολυ αντριλα… Οχι τιποτα αλλο εισαι και 1.50 και δε θα μπορεις να τα κουβαλησεις.

  3. Σίγουρα δεν μασας, πώς να το κάνεις με αυτά τα αλογοδοντα. λατέρνα, φτώχεια και όψεις ρητίνης.

  4. Η Χριστίνα λές και εκφωνεί λόγο στην διαδήλωση για εργατικά δικαιώματα. Ασε μας κουκλίτσα.

  5. Καρολινα εχεις σοβαρα θεματακια !!! Αντε φυγε απο εκει κ πήγαινε αλλου να αντιμετωπισεις το κομπλεξ σου…Οχι τιποτε αλλο μη δειχνεις στο κοσμο τι σκατοσυμπεριφορα σου!! Εγω στο λεω για το καλο σογ να ξες ?

  6. Ρε η Καρολίνα είναι σαν να είναι υποψήφια Σταρ Ελλάς 2021???. Σε φάση νόμιζα πως η Ελευθερία κοιμόταν.

  7. Για τους κόκκινους δεν θέλω να σχολιάσω καμία από τις δυο πλευρές, γιατί πραγματικά δεν ξέρω τι μπορεί να έχει ειπωθεί μεταξύ τους! Αυτούς που δεν αντέχω όμως να ακούω να μιλάνε για ηθική και αξιοπρέπεια είναι Σάκης, Χριστίνα και Μαριαλένα. Ο Σάκης μπήκε να γίνει διάσημος με το ντόρο που θα γινόταν επειδή έμπαινε σε ένα ριάλιτι που είναι πρώην κοπέλα του και μαζί κουβάλαγε και την πρώην γκομενά του, η Χριστίνα για τον ίδιο λόγο και η Μαριαλένα, γιατί ενώ έχει αγόρι εκτός πήγε και κοιμήθηκε δίπλα στον άλλον που είχε κάνει βαβά στο πατουσάκι του και έπρεπε να του το κάνει μάκια. Σε αυτούς που είναι η ηθική και η αξιοπρέπεια τους, ο ένας δεν σέβεται ούτε τις πρώην κοπέλα και γκόμενα, αλλά ούτε τον νυν σύντροφο της μίας ή άλλη το λέει με τελείως φυσικό τρόπο ότι εγώ από ανθρωπιά πήγα και κοιμήθηκα δίπλα στον πρώην μου (που πριν 5 μήνες είχαν κανονικά σεξουαλικές επαφές, δεν είχαν χωρίσει 1 με 2 χρόνια που κάπως το δικαιολογείς) και η άλλη κάθεται και κάνει κήρυγμα για συμπεριφορές σε Καρολίνα το τι είπε, όταν η ίδια κόντεψε να βγάλει το μάτι του Νίκου που την έδωσε ως την χειρότερη παίκτρια! Τέλος, άμα θέλουν να τα ξανά βρουν Σάκης και Μαριαλένα είναι δικό τους θέμα, αλλά λίγο σεβασμό στον μαλάκα που την παρακολουθεί από την Ελλάδα δεν βλάπτει, μέχρι να βγει έξω να το ξεκαθαρίσει.
    Υ.Γ.: Δεν δικαιολογώ την Καρολίνα και καταλαβαίνω που είναι τα λάθη της στο θέμα Μαριάνθη, αλλά δεν θα κάτσω να βλέπω να σταυρώνεται Καρολίνα για μια βρισιά που εν τέλει ζήτησε απευθείας συγγνώμη από μόνη της γιατί κατάλαβε τι μαλακία είπε και να μην άνοιξε ρουθούνι όταν μας έκανε μάθημα ηθικής και αξιοπρέπειας, ο πιο ανήθικος και αναξιοπρεπείς παίκτης όλων των survivor ο Σάκης. Θα μου πείτε του έκανε πρόταση ο Ατζούν, αλλά θα μπορούσε να πει όχι ή εάν το ήθελε τόσο να πει θα μπω αλλά στους κόκκινους γιατί έχω και αξιοπρέπεια και αυτός εκτός ότι μπήκε στην ίδια ομάδα με την πρώην δηλώνει ευθαρσώς ότι δεν ξέρω τι θα προκύψει στο μέλλον και την άλλη την βλέπει το αγόρι της από Ελλάδα!

  8. Αφού είναι αρχηγός ο Τζέιμς..κι έχει φέρει την σημαία που οι άλλοι την ξέχασαν έχει πιστεύω το δικαίωμα να την βάλει όπου θέλει..

  9. Η Χριστίνα ευτυχώς μίλησε!!! Η Καρολίνα έχει τόση κακιά μέσα της που είναι και λαιτ το ψ**λα που είπε.. ντροπή που βλέπουμε τέτοια σκουπίδια !

  10. Αυτή η κακιά της Καρολίνας είναι ότι καλύτερο στον αθλητισμό για τον οποιονδήποτε Καρολίνα Μόνο

  11. Μενίδι ακούνε η ταριφες και κάνουνε τους Κινέζους και αυτό επειδή όλες οι υπόλοιπες περιοχές έχουν δώσει τέτοια εντύπωση με τα σχολεία τους το Μενίδι δεν φτενε οι μενιδιατες!!