ΘΑΨΕ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ – 28 – Gods of Egypt




Merry New Year! Σήμερα γιορτάζουμε το τέλος του 2016 με το χειρότερο μπλοκμπάστερ της χρονιάς που πέρασε, Gods of Egypt. Υποφέρετε μαζί μας.
Για περισσότερο Mikeius:

Για περισσότερο Μαλιάτση:

Βίντεο από το κανάλι ComedyLab GR


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

26 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. 24:28 το λέει στην αρχή ο αφηγητής για τον χρυσό στο αίμα τους, απλά δεν θέλατε να το προσέξετε μάλλον ?

  2. Ένα σχόλιο για τις χριστοπαναγίες το οποίο ήθελα εδώ και καιρό να κάνω και τώρα μου δίνεται η ευκαιρία.

    Κατ'αρχάς, ας αρχίσουμε από το τι (υποτίθεται) εκπροσωπεί ο Χριστός, η Παναγία και τα λοιπά πρόσωπα του χριστιανισμού.

    Εκπροσωπούν την καλοσύνη, την συγχώρεση, την ειρήνη κλπ. Σωστά; Δεν είναι ο θεός του πολέμου, της καταστροφής, του φόνου, του κυνηγιού, της τέχνης, του έρωτα ή κάτι τέτοιο, ο χριστιανικός θεός.

    Τώρα, όσον αφορά αυτούς που απειλούν με μηνύσεις, ξύλο, θάνατο κλπ γιατί κάποιος έβρισε τον Χριστό, την Παναγία και όλους αυτούς, θέτω τα εξής ερωτήματα:

    Σκέψου ότι εσύ, ένας απλός αμαρτωλός, βλέπεις κάποιον να λέει "γαμώ τον Χ" (όπου Χ το όνομά σου) και δεν το εννοεί καν, είναι έκφραση πλέον, οπότε δεν το λέει ΚΑΝ επειδή νιώθει αρνητικά προς εσένα (όπως γίνεται και με τις χριστοπαναγίες δηλαδή). Μετά από αυτό όμως γυρνάει ένας τρίτος και θέλει να τον δείρει αυτόν. Θα σκεφτείς ότι αυτός που σε έβρισε είναι ο μαλάκας και ο υπερβλικός, ή ο άλλος ο κάφρος που θέλει να παίξει ξύλο;

    Τώρα σκέψου ότι είσαι ο Χριστός ή η Παναγία και κάποιος σε βρίζει. Λέει πχ, "γαμιέσαι" (γαμώ την Παναγία).
    ΟΚ;
    ΟΚ.
    Ως Χριστός ή Παναγία (εσύ) ποια θα είναι η αντίδρασή σου; Θα θυμώσεις; Εδώ ένας φυσιολογικός, 'αμαρτωλός΄ άνθρωπος υπο κανονικές συνθήκες (που είσαι πραγματικά), δεν θα νευρίαζε. Φαντάσου λοιπόν τον Χριστό και την Παναγία που εκπροσωπούν το αγαθό.

    Γυρνάει λοιπόν κάποιος που άκουσε τον τυπάκο που σε έβρισε και τον απειλεί με ξυλοδαρμό, ότι θα τον σκοτώσει κλπ.

    Σαν Παναγία ή Χριστός, ποιος από τους δύο είναι πιο αντίθετος σε αυτά που διδάσκεις και εκπροσωπείς; Ποιανού η συμπεριφορά θα σε ΠΡΟΣΕΒΑΛΕ περισσότερο; Ποιον θα θεωρούσες πιο βλάκα, πιο ΚΑΚΟ; Πιστεύεις πως ο Χριστός που σταυρώθηκε για τις αμαρτίες όλων των ανθρώπων θα είναι cool με την ιδέα ότι κάποιος θέλει να δείρει ή σκοτώσει κάποιον στο όνομά του (Χριστού), επειδή απλά τον έβρισε;

    Δηλαδή, αν ο Χριστός άκουγε τον Γιαννάκη να λέει "γαμώ τον Χριστό σου" και τον Κωστάκη να λέει "θα σε σκοτώσω αν ξαναβρίσεις τον Χριστό", με ποιον από τους δύο νομίζετε ότι ο Χριστός θα ήταν πιο απογοητευμένος;

    Με άλλα λόγια, το να απειλήσεις ή να δείρεις κάποιον που έβρισε τον Χριστό και την Παναγία, είναι ΑΠΕΙΡΕΣ φορές πιο βλάσφημο από το να ΒΡΙΣΕΙΣ τον Χριστό και την Παναγία.

    Εσείς που απειλείτε τον Φ, Χ, Ψ άνθρωπο επειδή έριξε μια Χριστοπαναγία, στα μάτια του Χριστού και της Παναγίας, είσται άπειρες φορές πιο μαλάκες και εχθρικοί σε αυτό που εκπροσωπούν απ'ότι αυτός που τους έβρισε.

    Δεν μπορείς να απειλείς με ξύλο ή οτιδήποτε άλλο, κάποιον, ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ μιας καλής θεότητας.
    Είσαι σα να λατρεύεις τον Άρη τον θεό του πολέμου και να προσπαθείς να σταματήσεις μια μάχη ή πόλεμο, ή να λατρεύεις κάποιον θεό του θανάτου και να είσαι γιατρός/επιστήμονας που προσπαθεί να σώσει κόσμο ή να βρει το ελιξίριο της αιώνιας ζωής, ή να λατρεύεις την Άρτεμη την θεά του κυνηγιού και να είσαι anti-hunting vegan που βρίζει στο internet όποιον κυνηγάει, ή να λατρεύεις την Αφροδίτη την θεά του έρωτα και να βρίζεις/απειλείς ανθρώπους για προγαμιαίες σχέσεις ή επειδή τέλος πάντων τόλμησαν να κάνουν σεξ, ή παντρέυτηκαν από έρωτα και έριξαν άκυρο στο συνοικέσιο που τους έκαναν οι γονείς τους, ή να θέλεις να καταστρέψεις ένα πανέμορφο έργο τέχνης στο όνομα μιας θεότητας της τέχνης γιατί το συγκεκριμένο έργο απεικονίζει την θεότητα αυτή να έχει μερικά έξτρα κιλά…

    TLDR – Εάν κάποιος σου βρίσει τον θεό και ο θεός σου είναι ο θεός της καλοσύνης και της συγχώρεσης και εσύ αντιδράσεις βίαια, πας κόντρα στον θεό σου και μάλιστα ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ από αυτόν που τον έβρισε.

    Εσείς οι χριστιανοί που νευριάζετε όποτε κάποιος ρίχνει χριστοπαναγίες, είσαι λιγότερο χριστιανοί και από τον άθεο που τις ρίχνει.

  3. παιδιά αυτή η ταινία ήτανε από της λίγες ταινίες στο είδος της που βγηκε την τελευτεα 20ετεια Και που είχε αρχή μεση και τέλος επιπλέων η σύνδεση της ταινίας ήτανε ομαλή από την αρχή ως το τέλος τής τώρα ο λόγος που την κραξατε με τα ποιο άκυρα και άσχετα σχόλια για να κάνετε μια εκπομπή δεν βγάζει νόημα

  4. Αφού το λέει στην αρχή ρε παιδιά ότι η θεοί μέσα τους έχουν χρυσό να τρέχει στις φλέβες τους αντί για αίμα