Κόρο σε Τριαντάφυλλο: Είσαι ένας μοντέρνος Καραγκιόζης




Το SURVIVOR, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, συναρπαστικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Ξεκίνησαν ως Διάσημοι και Μαχητές και πλέον ως Κόκκινη και ως Μπλε ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγώνες επάθλου, ασυλίας και επικοινωνίας δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Στο Συμβούλιο γίνονται οι πιο κρίσιμες ψηφοφορίες όμως η τελική απόφαση για το ποιος παραμένει στον Άγιο Δομίνικο είναι του τηλεοπτικού κοινού. Ο έμπειρος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που βρίσκεται στο πλευρό των παικτών σε κάθε δοκιμασία και ψηφοφορία βάζοντας τους τηλεθεατές στο κλίμα. Το SURVIVORδίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και απόΔευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

28 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Κογο χαχα σουργελο.
    Πού τον βρήκε η παραγωγή αυτό το πράμα.
    Εμετικός λεεερα

  2. Όλοι λένε ότι ο Τριανταφυλλος προκαλεί εντάσεις αλλά όλοι μαζί του ασχολούνται. Δεν ξέρουν τι θέλουν μου φαίνεται. Έτσι και φύγει ο Τριανταφυλλος πάλι θα ψάχνουν αφορμές για τσακωμούς γιατί οι κατινες έτσι κάνουν. Ο Τριανταφυλλος δεν είναι άγιος, αλλά χάνει το δίκιο του όταν ασχολείται με τον κάθε καημένο εκεί μέσα.

  3. ο Ντάφυ είναι πραγματικός survivor της ζωής. Ο κόσμος ναι θέλει να βλέπει έναν ο οποίος χτυπιέται από παντού, να παλεύει εναντίον κάθε λογικής και πιθανότητας και να μην εγκαταλείπει. Αυτήν την συμπεριφορά εκτιμά. Ψευδούλη ετοιμάσου να δοκιμάσεις την μπανάνα.

  4. κορόιδα σας τρολάρει ο daffy και εσείς τσιμπάτε Για αυτό θα πάρει το τρόπαιο και θα κλαίτε με μαύρο δάκρυ

  5. Όταν λέει ο λιανός ότι ένας που ταυματιζεται δεν μπορεί πολύ καιρό να είναι τραυματιας. Όπως και με την σοφια που τις είπαν να αποχωρήσει. Αλλά τον τριαντάφυλλο τον έχουν αφήσει 2 μήνες τραυματία.

  6. Οι μόνοι που γλενταει ο Γαρύφαλλος είναι αυτοί που τον ψηφίζουν κάθε βδομάδα κανέναν άλλο δε γλενταει. Κάτσε κοίτα το κουμπί απ' την κάμερα αν γράφει σε κάθε λέξη, κλόουν