“Μένει ο χαρακτήρας” είπε ο πατέρας του Παύλου και συγκίνησε όλους τους παίκτες




Το SURVIVOR, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, συναρπαστικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Ξεκίνησαν ως Διάσημοι και Μαχητές και πλέον ως Κόκκινη και ως Μπλε ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγώνες επάθλου, ασυλίας και επικοινωνίας δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Στο Συμβούλιο γίνονται οι πιο κρίσιμες ψηφοφορίες όμως η τελική απόφαση για το ποιος παραμένει στον Άγιο Δομίνικο είναι του τηλεοπτικού κοινού. Ο έμπειρος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που βρίσκεται στο πλευρό των παικτών σε κάθε δοκιμασία και ψηφοφορία βάζοντας τους τηλεθεατές στο κλίμα. Το SURVIVORδίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και απόΔευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

34 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Μαλακα παίζει να είστε τελείως καμένοι σας γαμαει ο Σάκης ρε και δεν το ξέρετε όλο υποστηρίζετε τον κοκκινοτριχη και τον βλάχο οι οποίοι δεν γύρισαν μλιφτεκα . Πως εξηγείτε ότι απομακρύνθηκαν από την 8αδα; Οι 8 απομακρύνθηκαν από τους 2; Δεν νομίζω μμμ να μια μποφτεκαρα και πολλά αλλά στο παρελθόν. Επίσης να σημειωθεί το ότι επειδή κάποιον αλλάζει απόψεις ανάλογα με τα γεγονότα που επικρατούν δεν σημαίνει ότι γυρίζει μπιφτέκια. Το ότι μπήκε ο Σάκης στο παιχνίδι προφανώς και θα έφερνε την Μαριαλένα κοντά του από την στιγμή που πέρασαν πολλά χρόνια μαζί με αγάπη και με κάποια γεγονότα που την ενόχλησαν τα οποία δεν τα έχει δείξει και οκά αλλά έχουν υπόγεια πχ το ότι η Μαριαλένα εμπιστεύτηκε κάτι στον νικο τζειμς κ αμι και αυτοί έπειτα το βγάλανε εναντίον της , την έκαναν να απομακρυνθεί και προφανώς το συναίσθημα την πήγε κοντά στον σακη ένα αυτό.Δυο αυτό που λέτε ότι κούρασαν είναι το λιγότερο βλακώδες διότι αυτοί 24 ώρες δεν έχουν να κάνουν κάτι σωστά, αρα ο καθένας ξεχωριστά κάθεται κε την παρέα του μιλάνε κάνουν πλάκες κλπ εμείς βλέπουμε συγκεκριμένες στιγμές που θα κόψουν στο μοντάζ όποτε το ότι η παραγωγή θέλει να προκαλεί αυτόν τον ντόρο και βάζει αρκετές σκηνές από σακη Μαριαλένα δεν σημαίνει ότι αυτοί φταίνε απλά τυχαίνει στο μοντάζ να τα κάνουν έτσι ώστε να υπάρχει το (ζευγάρι) στην κάμερα αφού βλέπουν ότι πουλάει . Δεν έχω κάτι με νικο και τζειμς έχω με τους υποστηρικτές τους γιατί ούτε οι ίδιοι Νίκος κ τζειμς δεν λένε αυτά τα πράγματα σκεφτείτε λίγο πριν πείτε κάτι και το ότι κάποιος αλλάζει στάση απέναντι σε κάτι για τον χψ λογο δεν είναι απαραίτητα Λάθος όποτε σταματήστε με αυτήν την φράση την γελοία που την έχετε κάνει καραμέλα , γύρισε μπιφτέκι και γύρισε μπιφτέκια ουστ

  2. Καλησπέρα , να σας ενημερώσω πως βάζοντας τον κωδικό 98GVQ στην εφαρμογή της wolt έχετε 6 ευρώ έκπτωση στην πρώτη και δεύτερη παραγγελία σας.

  3. τους πηρε χαμπαρι ο νασος και ειπε αυτα τα ωραια λογια αλλα πλην των 2 νικο και τζειμς οι αλλοι δεν καταλαβανε οτι ητανε καρφι να αλλαξουνε αυτοι ροτα οσο αφορα τον χαρακτηρα τους!!!!ηθελε να τους πει οτι πρεπει να κοψουνε τον πρωταθλητισμο στο γυρισμα της μπιφτεκας και της πουστιας και να ασχοληθουνε με τα αθληματα αντι να ασχολουνται με την μπιφτεκα και τον νικο και τον τζειμς

  4. Τι έκανες στον τουρκάλεξ μπαμπά γαλακτερέ ???!!!!!
    Πως τον "πετσόκοψες" έτσι πασχαλιάτικα?!!!

  5. Έχετε καταλαβειι οτι ο Σάκης και η μαριαλενα μόλις παραδέχτηκαν οτι είχαν κανει τραπέζι πολλών ατόμων, πέρυσι εποχή Κορωναίου ???

  6. Το highlight δεν ήταν ο λόγος του κύριου Γαλακτερού στον γιό του, αλλά ότι βγήκαν και πούλησαν παραμύθι περί χαρακτήρα η Μαριαλένα και ο Σάκης που έχουν ξεφτιλίσει έναν άνθρωπο στο Πανελλήνιο (δίχως να συμμετέχει κιόλας). Όσο καλό και να του έχει κάνει όλη αυτή η ιστορία του Λιβάνη άλλο τόσο τον έχει ξεφτιλίσει. Εκτός αν θα σας άρεσε εσάς να βλέπετε τον/την σύντροφο σας να κωλοτρίβετε και να τραβάει ζήλειες στον/στην πρώην, χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει την μεταξύ σας σχέση. Το λιγότερο που το χαρακτηρίζω είναι έλλειψη σεβασμού σε έναν άνθρωπο! Τώρα ο πατέρας του Παύλου προσπάθησε να περάσει ένα μήνυμα στον γιό του και αυτός ούτε που το κατάλαβε, όπως και ο αδερφός της Μαριαλένας της πέταξε μπηχτή για τα προσωπικά της αλλά αυτή δεν κατάλαβε τίποτα!

  7. Τώρα θυμήθηκαν τον χαρακτήρα στα τελευταία του παιχνιδιού; ? Αφού ξεφτιλίστηκαν όλοι με τις κατινιες τους

  8. Ελπίζω ό Παύλος νά πράξη αυτά που λέει ο πάτερας τού αλά δεν βλέπω να τό κάνει έχει γίνει και αυτός μέρος της κλίκας.
    Πού τους ενοχλούν τά παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω.

  9. Σεβασμό στο Πατέρα Γάλακτερο όσα είπε είναι όλα σοστα και πολυ καλες Συμβόυλες του. στον παυλο στον γιο του ένας αθρωπος με αξίες ειλικρινά τον παραδέχομαι μπράβο του. ?

  10. Ρε μαλακες εσείς που λέτε ότι κούρασε το love story τι θέλετε να βλέπεται τσακωμούς και να το παίζουν θύματα οι δικοί σας η να τον πίνουν στα αγωνίσματα τζειμς Νίκος ;

  11. Δεν μπορώ να καταλάβω το κόσμο που ψήφισε τα παιδιά που τρέχουν νικάνε πιάνουν ψάρι για όλη την ομάδα , αθτη θεβγουν και μένουν ι λουζερ τεμπέληδες κατινεσ , παντοσ μεγάλο κατόρθωμα ινε.

  12. Νασος Γαλακτερος! Πάντα με ήθος και σαν παίκτης και σας πατέρας. Πολλά μπράβο!

  13. Σάκη ο πατέρας σου όταν μιλήσατε σου είπε αν χρειαστεί Κάνε χει εχθρούς το ξέχασες το χαρακτήρα σου το ξέρουμε άστο καλύτερα

  14. Ναι καλά τα είπε ο πατέρας του αλλά κ αυτός βλέπω να γυρίζει την μπιφτέκα κ δεν μου αρέσει καθόλου.

  15. Σακης΄΄ μου ειπε για τα λογια του μπαμπα του Παυλου και δεν μου το ειπε τυχαια γιατι μαλλον τα λογια του μπαμπα του μοιαζουν με τα λογια του πατερα μου. Μπαμπας Σακη¨ Μη διστασεις να κανεις και εχθρους μεσα στο παιχνιδι.Τετοια ομομοιοτητα!!!

  16. μπορεί να σταματήσει αυτή η αϊδία με τον Τάσο και την γκολφο και να δούμε σαρβαιβορ… ( Παύλο ο πατέρας σου σου έστειλε το μήνυμα)

  17. Μαλακα τη αρρωστια ειναι αυτοι που ψηφιζουν τζειμς πρεπει να ναι ατομα κατω των 25 . Ακομα και σε ενα ασκετο βιντεο τζειμς τζειμς κ τζειμς ελεος . Μετα φταιει ο Κουλης ο κορωνο ιος αυτοι ειναι ουνοι Βλεπουν ενα ασκετο βιντεο κ ο τζεις κ ο τζειμ.ς Εαν ο τζειμς κατεβει με το Συριζα σιγουρα θα κυβερνησει για 50 χρονια με το μπαρτζη να κανει το χουντομπατσο. Ελεος με τους μαλακες

  18. Αχ βρε Λιακο, Γιωργαρα και Κορο..
    Συγκίνηση νιώσατε αλλά σταθερό χαρακτήρα και κοντή μνήμη έχετε.

  19. Mπράβο στον κύριο Γαλακτερό για τιs συμβουλέs που έδωσε στον γιό του ο χαρακτήραs μετράει πάνω από όλα.