Μαριαλένα: ο James χρησιμοποιεί τον Νίκο ξεκάθαρα




Το SURVIVOR, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, συναρπαστικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Ξεκίνησαν ως Διάσημοι και Μαχητές και πλέον ως Κόκκινη και ως Μπλε ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγώνες επάθλου, ασυλίας και επικοινωνίας δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Στο Συμβούλιο γίνονται οι πιο κρίσιμες ψηφοφορίες όμως η τελική απόφαση για το ποιος παραμένει στον Άγιο Δομίνικο είναι του τηλεοπτικού κοινού. Ο έμπειρος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που βρίσκεται στο πλευρό των παικτών σε κάθε δοκιμασία και ψηφοφορία βάζοντας τους τηλεθεατές στο κλίμα. Το SURVIVORδίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και απόΔευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

34 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Τόσο ζώο δν έχω ξαναδεί στη ζωή μου πραγματικά, στρίβει στις 0° προς στην κάμερα κ πετάει λάσπη κ προσπαθεί να χειραγωγήσει σαν πολιτικός
    Ποια νομίζεις ότι είσαι ρε μπάζο, ποντικομαμή άντε πήγαινε σπίτι σου με τν άλλον τν καραγκιόζη, έχετε καταστρέψει το σαρβαιβορ, αντί να βλέπουμε μάχες με ήθος κ άμιλλα βλέπουμε μια ηλίθια σαπουνόπερα 0 *
    Ποιος σας είπε ότι είναι νόστιμο αυτό το πιάτο ;;
    Ας μην υπήρχε 6 μήνες καραντίνα κ θα πηγαίνατε άκλαφτοι να ξέρετε ..

  2. Δεν έχει ξαναγίνει αυτό. Απευθυνεται στον κόσμο. Πόσο ξευτίλα είσαι ρε? Έχει χάρη που δεν ψηφιζεστε εξαιτίας του ηλίθιου κανονισμού αλλιώς θα χες φυγει τρέχοντας!

  3. Και μετα απο αυτο….στηριζουμε ολοι ενωμενοι τα δυο παιδια…Τζέημς Νίκο…πρεπει να καταλαβουν Σακαινα και οι υπολοιποι οτι η κακια και υπουλια δεν πουλάει …

  4. Και που μίλαγε με τον Ηλία και τώρα όχι δεν μας λέει κάτι γιατί και ο Ηλίας την γύρισε την μπιφτέκα όπως όλοι οι άλλοι εκτός από James και Νίκο .

  5. Και εσύ τι κάνεις τώρα??? Χρησιμοποιείς το κόσμο και λες την άποψη σου τη στιγμή που εσύ ή ξεκάθαρη κάνεις ότι σου λένε οι άλλοι. Ε ρε κλωτσιές που θέλεις.

  6. Παιδια σχολειαζω Αυτα που λεει η Μαριαλενα το εχω κανει
    4 φορες και μου τα σβηνουν… Ξερει καπιος να μου πη γιατι
    το κανουν; ;;; Και πιος μπορει να το κσνει; ;;;;;;;;;

  7. Τραβα στον Σακη, Μακη, Κουλη η οπως στα κομματια τον λενε για να του το παιξεις γκομενα και παρατα μας μανταμ καθεσαι και σαλαριαζεις με τον καθε γκιοζη και τωρα καθεσαι και κρινεις τους αλλους αντε για να μην γραψω κατι χειροτερο διοτι σιχαινομαι κατι τετοιες…..

  8. LOL μιλαει και η τυπισσα που το παιζει γκομενα στον αμπαλο καγκουρα τον Kατσουλη της ΑΕΚ ρε τι σκουπιδια βγαζει η τηλεοραση ??

  9. Ο μπάμιας παραδιδει μαθηματα εξυπνάδας. δεν δουλεψε ποτε στη ζωη του (διοργανωτης παρτυ σε πλοιο???),στα αγωνισματα δεν μπορείς να τον πεις Ντάνο, τσακωθηκε με το 90% των παικτών, χιούμορ δέν εχει και ειναι το φαβορι να κερδίσει το survivor!!! (και αν το παρει ο Νίκος θα το κανονισε σιγουρα να παρει τα μισά). Τέλος να σας υπενθυμισω οτι στην πρωτη ψηφοφορια του κοινού την πρωτη βδομάδα πιο δημοφιλής βγηκε ο Νίκος και η Αννα μαρία ειναι youtuber με πολλούς fan. ποιοί ήταν οι κολλητοι του ειπαμε?

  10. Μια χαρά τα λέει η Μαριαλένα….δεν έχει συμφέρον να πει ψέματα!!!!!
    Μαριαλένα βγες λίγο υποψήφια να δω κάτι!!!!!

  11. Μαριαλενα ο πολεμος ο ψυχολογικος που του κανετε δεν αντεχεται ο τζειμς ειναι καλος παιχτης οπως και εσυ αμαν αφηστετο το παιδι αφου ψηφιζει κι ο γαλακτερος τζειμς με ξεπερναει εχετε παθει συγχιση ολοι η ομαδα ειμαι με τους κοκκινους συνελθετε ολοι σας

  12. Βρε κοπέλα μου γιατί σε πειράζει που κάνουν παρέα ?Κοίτα την καμπούρα σου μην γίνεσαι άλλο ρόμπα …Έχουμε καταλάβει τον σκοπό σου μην κουράζεσαι αλλά θα πάθεις ΥΠΕΡΚΌΠΩΣΗ!!!

  13. Συν ένα αν όποτε την ακούτε να μιλάει, σκέφτεστε κι εσείς τον μίστερ μπούτια να ουρλιάζει: «Εσυυυυυυυυυυυυ, τολμάς και μιλάς εσυυυυυυυυυυυυύ»!!

  14. Η Μαριαλένα με αυτή τη μπλε γλώσσα, δε δικαιούται να μιλάει και να τη βλέπουμε από μέσα ??

  15. Ή μαριαλενα πολύ διπρόσωπο στην αρχή μία χαρά τα έλεγε στο Νίκο Κ Τζέιμς τώρα το έχει γυρίσει γιατί θέλει να τούς διοξ γιατί φοβάται από τον Τζέιμς και Νίκο γιατί αυτή Ή δύο πραγματάκια είναι καλούς παίχτες και και προσπαθεί να τούς διοξ γιατί θέλει να φτάσει στον τελικό αυτή και ο βλαμμένος πού του κάθετε πίσω σαν δεν το είχε έξω επιτέλους πού το βρήκε εκεί μέσα να μάς διοξ ότι τη μαλακιες μάς κάνει σιγά τον έρωτα για μένα αυτά είναι ρεζιλίκι γιατί εκεί έχουν πάει για ένα παιχνίδι πού παίζουν όλοι για να φτάσουν στο τελικό γιατί έδιωξαν πολλά πεδία πού πραγματάκια άξιζαν σε αυτό το παιχνίδι…κ όχι σαν Ή μαριαλενα και ο Σάκης πού έχουν πάει εκεί να μάς δείχνουν πόσο καψούρις είναι ..οπότε αυτή Ή διο έπρεπε να πάνε σε άλλο παιχνίδι όχι εκεί

  16. Καλά μήπως βλέπετε άλλο παιχνίδι?Που έχει άδικο η Μαριαλένα?Ο james δεν βλέπετε ότι το παίζει θύμα.για να κατηγορεί πάντα τους άλλους?Είπαμε να είστε κολλημένοι εναντίων της Μαριαλένας,αλλά να μην βλέπετε ούτε τα αυτονόητα?

  17. αφου προσπαθει να θυματοποιηθει γιατι δεν σταματατε να ασχολειστε μαζι του για να μην εχει πατημα; γιατι δεν ασχολειστε με την παρτη σας; γιατι σε καθε συμβουλιο πρεπει να ακουστει το ονομα του 50 φορες; γιατι σας ποναει τοσο; επειδη διαλυεστε σιγα σιγα; επειδη περιμενατε να φυγει αυτος αντι του κωστα που ειναι οτι πιο αδιαφορο υπηρξε εκει μεσα; εγω δεν εχω αποφασισει ποιος θελω να κερδισει ή να παει τελικο, αλλα δεν μπορω να ακουω οτι ενα ατομο που με τον ηλια οταν παιζει ειναι 50-50 και σε flag race που η μαριαλενα εκανε 50 λαθη και σηκωσε σημαια μετα απο 10 ωρες, τον νικησε, που με το σακη εχει φερει 3-4 νικες και δεν παιζουν συχνα μαζι και κρινεται ο αγωνας στο δευτερολεπτο, που εχει φερει τοσα 10αρια, που ειναι 5 μηνες εκει, δεν αξιζει να παει στο ατομικο και αξιζει περισσοτερο παυλος και κορο.. ντροπη.

  18. Εσύ κοριτσι μου είσαι τόσο στόκος και τόσο γλοιώδης σαν χαρακτήρας που ενώ είσαι καλή αγωνιστικά, θα δεις την έξοδο σύντομα.

  19. Αβουλη αγεται και φερεται τα αιωνια θυματα κοινο χαρακτηριστικο των ανασφαλων ασχολουμεθα να περασει η ωρα