ΜΤΜΤΘ: Είναι το “Dark”, μια αργή, υπερεκτιμημένη μπούρδα;




Στο πρώτο επεισόδιο της νέας εκπομπής τέχνης και ποιότητας, «Με Τα Μούσια Του Θανάση», ο Θανάσης Πασσάς (και τα μούσια του) σχολιάζουν την σειρά Dark που ενθουσίασε πολύ κόσμο. Τι πιστεύουν, όμως, τα μούσια του Θανάση; Είναι, όντως, μία καλή σειρά;

Subscribe:
Δες όλα τα νέα βίντεο εδώ:
FB:
Twitter:
Instagram:

Βίντεο από το κανάλι Netwix


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

47 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. 1) Πως ειναι υπερεκτιμημενο κατι που εχουν δει ελαχιστοι; (υπερεκτιμημενο ειναι το la casa de papel ας πουμε)
    2) Το αρχισα ακριβως μετα το Stranger Things και ειχα ξενερωσει φουλ γιατι μου εμοιαζε αντιγραφη. Μετα το δευτερο επεισοδιο το εκλεισα και μετα απο ενα εξαμηνο το ειδα και αλλαξα τελειως γνωμη. Εχει πολλες επιρροες απο το ST αλλα και το ST εχει επιρροες απο δεκαδες ταινιες των 90s, αρα δεν σημαινει κατι αυτο. Σεναριακα ειναι τελειως διαφορετικα
    3) Δεν πεταγονται χαρακτηρες. Αν εχεις την προσοχη σου στην σειρα και εχεις λιγο μυαλο κανεις κατευθειαν υποθεσεις για το ποιος ειναι ποιος (απο το μελλον και το παρελθον)
    4) Τελος, εχει απο τα πιο προτοτυπα σεναρια και τρομερη μουσικη. Το ST το λατρευω αλλα σεναριακα δεν πιανει μια μπροστα του.

  2. ειπαν να κλεψουν το stranger things ειπε που το stranger things εχει να κανει με παιδακια που πολεμουν ενα τερας απο αλλη διασταση ενω το Dark εχει να κανει με ταξιδι στον χρονο, μια επαναλαμβανομενη διαδικασια που συμβαινει καθε 33 χρονια με τα ιδια προσωπα να μπλεκονται σε παρελθον, παρον και στο τελος της σειρας και μελλον. το οτι μοιαζουν λιγο σε καποια σημεια δεν σημαινει τιποτα, αν την δεις ολοκληρωμενη, σε βαθος, και σταθεις εκει που πρεπει, δεν εχουν καμια σχεση. στεκεσαι μονο στο σκηνικο, τον περιγυρο.. εντελως χαζα επιχειρηματα, ασχολεισαι με το τι γλωσσα μιλανε και πως ειναι η φατσα τους αντι να δωσεις βαση στην πλοκη. δεν παιζει βασικα και να καταλαβες τιποτα… μαλλον πολυ περιπλοκη σειρα για το μυαλουδακι σου. μονο τα τελευταια σου λογια αξιζαν απο ολο αυτο βασικα

  3. Το dark δεν είναι αντιγραφή του stranger things. Το stranger things έχει να κάνει με ταξίδια σε άλλες διαστασεις ενώ το dark με ταξίδια στον χωροχρονο και ποιο είναι το αντίκτυπο σε κάθε χρονιά των ταξιδιών αυτών. Το ότι εξαφανιζονται και σε αυτή την σειρά κάποια παιδιά και τα ψάχνει η παρέα τους είναι ίσως το μοναδικό κοινό. Το dark είναι μυστηρίου, επιστημονικής φαντασίας και δράμα. Μόνο για να καταλάβεις την οικογενειακή κατάσταση του πρωταγωνιστή θες τουλάχιστον το 1/3 της σειράς. Οι σεναριοφραφοι του game of thrones κοκκινιζουν οταν ακούνε για το dark. Το σενάριο είναι αυτό που σε κερδίζει και η πλοκή. Τέλος η γλώσσα είναι κάτι πολύ ασήμαντο κατά την γνώμη μου. Τα γερμανικά δεν είναι αυτό που παρουσιάζεται για κωμικους σκοπούς στην Ελλάδα. Μετά από 2 επεισόδια δεν καταλαβαίνεις καν ότι δεν είναι αγγλικά.

  4. Αντιγραφη και κακη αντιγραφη… αμα δεν μπορεις μην το κανεις, δεν τον φτανεις τον Ρουσσο με τιποτα?

  5. Πόσο λίγος είσαι ρε Μαλακά
    Δεν μπορείς να βρεις ούτε ένα δικό σου τίτλο και αντιγράφεις τον Γιάννη Ρούσσο…Για να κάτι τι????
    Ούτε υθος ούτε λόγο ούτε καν στιλ δικό σου

  6. Θαναση εισαι καταπληκτικος!! Απο τους καλυτερους αντιγραφεις εβερ!! Συνεχισε ετσι!! Τουλαχιστον στα σχολια δωθηκαν credits στον αληθινο creator. Κοψτε το βοθρο.

  7. Τρολαρει με το Τσερνομπιλ;

    Αν όχι είναι Ουκρανία έτσι όπως βλέπεις το χαρτί δεξιά ➡

  8. Ρεζουμέ! Κράζεις μια σειρά για αντιγραφή σεναρίου ,τη στιγμή που αντιγράφεις το όνομα άλλης εκπομπής στο Youtube (του Γιάννη Ρούσσου).
    Λογικά δεν πιάνεις ούτε την ειρωνεία

  9. Άστο πασαμ δεν βρήκες Καν σωστά επιχειρήματα για να μας πεις ότι δεν ειναι πολύ καλή σειρά!!!Αλλο το Stranger Things άλλο το Dark μην μπερδεύεσαι,το ότι έχουν κάποια κοινά σημεία ναι αλλα ως εκεί!!!Ξεκολληστε και μην συγκρίνεται συνέχεια πράγματα δεν ειναι απαραίτητο!!!Αλλα μετα πως θα κάνετε βίντεο ε;Τεσπα να κανετε σωστές παρατηρήσεις,και να ψάχνετε πιο πολύ την άλλη φορά,να χετε και κανα επιχείρημα γιατί αυτό δυστυχώς βγαίνει πολύ πρόχειρο!!!

  10. Καλά.. ούτε για τον τίτλο δε μπόρεσαν να βρουν κάτι πρωτότυπο?? Αντιγραφή απτά μούσια του Γιάννη (Γιάννης Ρούσσος).
    Το χιούμορ του Θανάση βέβαια ούτε στο 1%.

  11. Σωστός ο Θανασός. Πολύ υπερεκτιμημένο και τίγκα βαρετό. Δεν κατάλαβα γιατί πρέπει να αυτοβασανίζω τον εαυτό μου για πόση ώρα και πόσα επεισόδια, επειδή πρέπει να περιμένω να δω πότε θα πάρει μπροστά μια σειρά;

  12. το μόνο κοινό με το stranger είναι οτι πρωταγωνιστούν έφηβοι και παιδάκια (όπως και στο μπέβερλι χιλς, στο πριν χτυπήσει το κουδούνι ακόμα και στο καρουζελ), και το παιχνίδι με το παράλληλο σύμπαν. α! και το κομμάτι με τη δεκαετία του '80. παρ'ολα αυτά μου αρέσει το χιούμορ σου όπως πάντα.

  13. Το Spoiler alert είναι αντιγραφή απο τη σειρα Τα χεις παιξει του Gameworld κανουν ακριβως το ιδιο.
    Κατα τα αλλα καλη προσπαθεια.

  14. Με τα μούσια του Θανάση; Δεν μπήκες καν στον κόπο να βρεις ενα όνομα για την εκπομπή σου και αντέγραψες το "Με τα μούσια του Γιάννη". Μπράβο Πασσά κάνε και ενα μπραφ τώρα.

  15. Δεν ειναι Sci-Fy είναι Crime, Drama, Mystery
    Και δεν εδωσες σωστα επιχειρήματα…
    Δεν ειναι σειραρα αλλα εχει πολυ ψωμι…