Μεγάλη αναστάτωση για την κατανομή των προμηθειών




Δείτε περισσότερα στο

Δευτέρα με Πέμπτη στις 23.00

Παρασκευή LIVE στις 22.00

Ο «Μεγάλος Αδελφός» επιστρέφει για δεύτερη σεζόν στον ΣΚΑΪ. Για περισσότερες από 100 μέρες οι παίκτες συγκατοικούν χωρίς τα κινητά τους τηλέφωνα, χωρίς πρόσβαση στο ίντερνετ και τα social media διεκδικώντας το μεγάλο έπαθλο. Ευρηματικές δοκιμασίες και αποστολές οδηγούν σε ημερήσια ή εβδομαδιαία έπαθλα, ανατρέποντας την καθημερινότητα των παικτών. Κάθε εβδομάδα ένας παίκτης αποχωρεί από το σπίτι του BIG BROTHER. Ποιοι θα καταφέρουν να φτάσουν στο μεγάλο τελικό;

Ο BIG BROTHER ανοίγει τις πόρτες του νέου του σπιτιού και 14 παίκτες διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα στο πρώτο BIG BROTHER LIVE δίνουν το σήμα έναρξης της 2ης σεζόν. Μαζί τους η Αφροδίτη Γραμμέλη με το εύστοχο σχόλιό της.

BIG BROTHER
Αληθινοί άνθρωποι – Αληθινό reality

#BigBrotherGR

Βίντεο από το κανάλι Big Brother Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

30 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Στα βόθρο κανάλια Από το πρωί μέχρι το βράδυ δείχνουνε αν δεν τσιμπηθούμε θα Πεθάνουμε, Και στο big brother Μας δείχνουν πως θα πεθάνουμε από την πείνα….

  2. Μόνο στο ελληνικο big brother γίνεται αυτό την φτώχεια είναι αυτή, Κρίση Ακόμα και στα τηλεοπτικά παιχνίδια, Την μιζέρια είναι αυτή, Βρε τάισέ τον κόσμο,

  3. Η Ευδοκία έχει επίπεδο και καθαρή συνείδηση .
    Σαμάνθα , τι θυμός και μένος είναι αυτό; Τι ύφος είναι αυτό; Γιατί τόσο θράσσος ; Κανένα όριο;
    *Όχι δεν φαίνεσαι κακιά Σαμάνθα, μην ανησυχείς. Φαίνεσαι απαίδευτη κρίμα την υποτιθέμενη πειθαρχία που προέβαλες.

  4. Ανχελιτα μας πείθεις είσαι αντικειμενική εφαγες πορτα από το Νίκο κ σε τρώει που ενδιαφέρεται για την Ευδοκία κ τρώγεσαι!!! Πόσο χαμηλό επίπεδο ποσο δευτερατζα!!

  5. Αν εισαι νηστικός στην έξω ζωή προσπΑθεις να χορτάσεις από το τζάμπα της παραγωγης!!

  6. Μαζί με την Ευδοκία μαγείρευε και η παμπόνηρη τσούλα Ισίδωρος. Όταν όλοι τα έβαλαν με την Ευδοκία, ενώ και η παμπόνηρη Ισίδωρος είχε τη μισή ευθύνη , γιατί δεν ανέλαβε τη μισή ευθύνη η παμπόνηρη Ισίδωρος? Το βούλωσε η κοτούλα.

  7. Κοριτσάκι μου είσαι ηλιθιο?? Έχει εκεί μέσα 14 ξέρω γω πακετα και λες οτι δεν θα σας φτάσουν και εχετε πρόβλημα και και και πόσες φέτες τρως για πρωινό και για το μεσημέρι γιατί ξανά τρως δηλαδή??! Μα πραγματικά τώρα όντως λες αυτά τα πράγματα και κατα τα άλλα η Ευδοκία είναι αυτή που έκανε "χαλαστρα" επειδή έβαλε λίγο στο φαγητό μλκ αμα εσείς τρώτε 500 φέτες κάθε μέρα και κάθε ώρα δεν είναι αυτή το πρόβλημα ΕΞΑΙΤΙΑΣ σας θα είναι άμα δεν θα εχετε αλλα να φάτε!! Η κοπέλα σου εξήγησε οτι μισό πακετο έβαλε και αν είναι σου δίνει και το δικό της αφού σε εθιξε τόσο πολύ και εσύ με το ζορι συνεχιζεις και προσπαθείς να δημιουργησεις κατάσταση! Επίσης για χαλαρωσε λίγο το υφάκι σου "τις ειρωνιες και τα πολλά πολλά κοψε τα, εγώ σε σένα θα ερθω μετά, να δούμε τι θα φας εσύ μετά, πολύ αέρα έχεις πάρει που είναι ο Νίκος αρχηγός"

    1) μιλάς εσύ για ειρωνιες και αγενεια και κακούς τρόπους που εσύ πρώτη πρώτη τα γεννησες!!

    2) όχι δεν θα ζητήσεις τον λόγο απο την Ευδοκία μετά γιατί και τα φιλαρακια σου τρώνε και πινουνε τον αμπακουλα εκεί μέσα και γενικά υπάρχουν και άλλα άτομα στο σπίτι, δεν φταίει η Ευδοκία για μισό πακετο γαλοπουλα!

    3) πρόβλημα της είναι τι θα φάει μετά αν δεν σε επηρεάζει εσένα προσωπικά (που όλοι ξέρουμε οτι δεν σε επηρεάζει προσωπικά απλά εσύ κάνεις φασαρια γιατί ψάχνεις αφορμες να της χωθεις) βγαλε τον σκασμο.

    4) ενω εσύ δεν είχες πάρει αέρα όταν ήταν αρχηγός η Ανχελιτα να πούμε ασιχτιρ μωρε που θα κάνεις έναν άνθρωπο να νιώσει ασχημα επειδή νιώθει ασφάλεια! Και πολύ καλά κάνει άμα πήρε αέρα λες και δεν θα βρειτε κάποιον τρόπο να της το βγαλετε ξινο πάλι να πούμε!

    Ανχελιτα πόσο γελοια μπορείς να γίνεις πια?? Πως και πως περιμενες να γίνει κάτι τετοιο να πας να χωθεις και εσύ στην Ευδοκία γιατί κατα τα άλλα είναι που δεν είναι τόσο σημαντικη για να έχεις κοντρα μαζΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ δεν αντεξες εδειξες το πραγματικό σου πρόσωπο!! Κώστα το έχω ήδη πει και θα το ξανα πω: είσαι αξιολύπητος πραγματικά! Πας και βαζεις φυτιλια να δημιουργηθει το τζερτζελο και μετά κάθεσαι εκεί σαν αθωα περιστερα! Τι είχες πει στην Ευδοκία μια φορά, οτι την έχεις χεσμενη? Εμείς να ξέρεις δεν σε έχουμε χεσμενο γιατί πολύ απλά ούτε αυτό δεν αξίζεις!

  8. Φανταστείτε τώρα την Σαμάνθα να μαλώνει με την Σοφία Δανέζη. Δηλαδή να ήταν στο φετινό big brother.
    Ω ρε μπινελίκια που θα έπεφταν.

  9. Από αυτή την κλίκα πρέπει να φεύγει κάθε εβδομάδα και ένας, για να καθαρίσει το σπίτι από τα κουτοπόνηρα που μαζευτήκανε σαν αγέλη λύκων να φάνε τους άλλους, αλλα θα φαγωθούνε οι ίδιοι από τον κόσμο. Ο κόσμος βλέπει το τι γίνεται εκεί μέσα…..

  10. To bourdelo kai i kakopsihi asxoloundai OLH MERA me tin Evdokia pou kala kanei afou mageirevei na ta kanei opos goustarei. Mazi sou Evdokia patise ta tsolia kato.

  11. Η μ@λακο η Ανχελιτα λέει: Πολύ απλά δν έχετε ξεπαγώσει κρέας. Φιλενάδα εσυ τρως απ τ έτοιμα κ βγάζεις κ γλώσσα πες ευχαριστώ που σ ταΐζει η Ευδοκία