Νίκη Μπλε με 10-4




Το SURVIVOR, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, συναρπαστικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Ξεκίνησαν ως Διάσημοι και Μαχητές και πλέον ως Κόκκινη και ως Μπλε ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγώνες επάθλου, ασυλίας και επικοινωνίας δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Στο Συμβούλιο γίνονται οι πιο κρίσιμες ψηφοφορίες όμως η τελική απόφαση για το ποιος παραμένει στον Άγιο Δομίνικο είναι του τηλεοπτικού κοινού. Ο έμπειρος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που βρίσκεται στο πλευρό των παικτών σε κάθε δοκιμασία και ψηφοφορία βάζοντας τους τηλεθεατές στο κλίμα. Το SURVIVORδίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και απόΔευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

34 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Όπως και να εχει παιδιά η Καρολίνα είναι καλύτερη αγωνιστικά από Χριστίνα το έχουν δείξει και τα στατιστικά..μέχρι τώρα που σχολιάζω έχει 48 νίκες.. και 23 ήττες σε 71 αγώνες που έχει παίξει τα συμπεράσματα δικά σας ?? και εδω που τα λέμε οι δύο ήττες αυτές οι τελευταίες ήταν από το άγχος και τις περισσότερες νίκες με μαριαλενα ?? εχει 67% και ειναο 3η στα στατιστικά όσο και να μην την συμπαθώ οφείλω να πω την αλήθεια …!!!! Όχι ότι και η Μαριαλένα δεν είναι παιχτουρα αλλά έχει 71 νίκες σε 119 αγώνες έχει ποσοστό 62%στατιστικα είναι 5η!!!!

  2. Τη τις έκανε της Καρολίνας η Χριστίνα την γάμησε η Καρολίνα έχει γεράσει η ηλίθια καρολ

  3. ΡΕ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΤΣΕ ΚΑΛΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΚΗ ΗΡΕΜΙΣΕ ΤΟΥΣ Γ@Μ&ΣΕΣ ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΝΑ ΟΡΙΟ

  4. Ρε φίλε μισό αυτό το πράγμα που αν η Χριστίνα η ή Ελένη η ή Μαριαλενα νικανε εναντίον της Καρολίνας και Νικολέτα νευριαζω γιατί η Χριστίνα όταν κέρδισε ασπουμε λέει ότι εγώ είμαι καλή παίκτρια νίκησα την Καρολίνα

  5. Ήμουν πάντα υπερ της Καρολίνας και η Χριστίνα ήταν ένα άτομο που σαφώς έπρεπε να φύγει, όμως χάρηκα για την νίκη αυτή. Το πόσο το χάρηκε μετά, το πως πανηγυρίζει ευτυχισμένη η Χριστίνα ίσως για πρώτη φορά, το ένιωσε δυνατά μέσα της και ήταν ο καλύτερος τρόπος να πει αντίο στο παιχνίδι. Ανθρώπινα εντελώς .. ένιωσα την λαχτάρα της και την χαρά της με ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπό μου. Χαλάλι ρε Χριστινάκι.

  6. Φερνει μονο νικες μες το μηνΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  7. Hahahah to asteio einai oti krazete 3 paiktes tn sakh tn hlia kai thn karolina pou sta 2 prwta agwnismata h 3 tous ferane 3 nhkes sto 1o agwnisma kai sto 2o 8 nikes hahaha o sakhs eixe mia htta enan oloklhro mhna olo 3 sta 3 ekane kai molis exase kateftheian krazete opws k me tn hlia 2 sta 2 stous prwtous 2 agwnes kai molis ekane mia htta tsoup krazete alla den peirazei thelw na dw esas otan tha sas glentaei auto to dudumo ti tha lete

  8. το τσολι απ το μενιδι κουρασε πολυ.κατινα μεγαλη και θεοχαζη.στο καλο και πολυ εμεινεσ και ολασ.