Νίκος: Η Ευδοκία είναι μια πάρα πολύ καλή μου φίλη και ποτέ δεν ξέρεις…




Δείτε περισσότερα στο

Δευτέρα με Πέμπτη στις 23.00

Παρασκευή LIVE στις 22.00

Ο «Μεγάλος Αδελφός» επιστρέφει για δεύτερη σεζόν στον ΣΚΑΪ. Για περισσότερες από 100 μέρες οι παίκτες συγκατοικούν χωρίς τα κινητά τους τηλέφωνα, χωρίς πρόσβαση στο ίντερνετ και τα social media διεκδικώντας το μεγάλο έπαθλο. Ευρηματικές δοκιμασίες και αποστολές οδηγούν σε ημερήσια ή εβδομαδιαία έπαθλα, ανατρέποντας την καθημερινότητα των παικτών. Κάθε εβδομάδα ένας παίκτης αποχωρεί από το σπίτι του BIG BROTHER. Ποιοι θα καταφέρουν να φτάσουν στο μεγάλο τελικό;

Ο BIG BROTHER ανοίγει τις πόρτες του νέου του σπιτιού και 14 παίκτες διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα στο πρώτο BIG BROTHER LIVE δίνουν το σήμα έναρξης της 2ης σεζόν. Μαζί τους η Αφροδίτη Γραμμέλη με το εύστοχο σχόλιό της.

BIG BROTHER
Αληθινοί άνθρωποι – Αληθινό reality

#BigBrotherGR

Βίντεο από το κανάλι Big Brother Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

37 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΝΙΚΟ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΑΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ. ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΕΥΔΟΚΙΑ ΕΙΣΤΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΜΑΖΙ. Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΥΔΟΚΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΛΑΤΡΕΥΤΗ . ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ.

  2. Οκ καλό παιδί φαίνεται αλλά δεν κάνει και τίποτα. Αν ήταν όλοι έτσι τότε τι θα βλέπατε;; 20 ανθρώπους να κοιμούνται όλη μέρα άντε στην καλύτερη να πετάνε κάνα μπαλάκι… Δε λέω για τσακωμούς… Έστω όμως συζητήσεις, θέσεις σε συμβάντα κτλ… Κάτι βρε παιδί μου … Δεν τσαλακώνεται καθόλου.

  3. Ο ταλαίπωρος ο Νίκος είναι σίγουρα ερωτευμένος με την Ευδοκία αλλά εκείνη όχι. Σίγουρα τον συμπαθεί και τον εκτιμάει αλλά αν δεν ήταν η κλεισούρα του σπιτιού δεν υπήρχε περίπτωση να τον προσέξει. Την στήριξε κιόλας στα δύσκολα και για αυτό εκείνη "γατζώθηκε" ουσιαστικά επάνω του. Όταν τελειώσει το Big Brother βγούνε έξω και ξελαμπικάρει το μυαλό τους από την κλεισούρα θα είναι απλώς 2 πολύ καλοί φίλοι. Καλός, χρυσός ο Νίκος αλλά παραείναι slow και ξαπλαδώρος για εκείνη. Δεν νομίζω ότι εκείνη θα άντεχε μακροπρόθεσμα ένα τέτοιο άτομο. Καλή η προσπάθεια της παραγωγής να δημιουργήσει ειδύλλιο για την τηλεθέαση αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει.

  4. Πόσο καλό γλυκό παιδί ευγενικό με τρόπους κ αρχές απο την οικογένεια του.Τέτοια παιδιά αν υπήρχαν αγόρια κ κορίτσια αυτος ο κόσμος θα γινόταν πολύ ποιο καλύτερος.Θα ηθελα παλικάρι μου εναμ τέτοιο γαμπρό για της κόρες μου να ειχα,κ ας ειναι μικρές ακόμα.Μπράβο στους γονείς σου έκαναν πολύ καλή δουλειά στην ανατροφη κ στο μεγαλωμα σας.Αυτό είναι το καλύτερο αποτέλεσμα των γονιών για τα παιδιά που εφεραν στον κόσμο κ απο τον τροπο που τα μεγάλωσαν.?

  5. Γκουνταρα σήμερα λύθηκες κάνεις κ χαβαλέ σε χάρηκα γενικά κ τους 3 σας ειδικά εκεί π ειπες ότι δεν σε ρώτησε ποτε εσενα δάκρυσα ?

  6. Νικο θελουμε να σε δουμε νικητη. Οσο για την Ευδοκια, εσυ την εχεις ψηλα, αλλα εκεινη πιο ψηλα εχει τον εαυτο της. Δεν θα σκεφτοταν καν, να θυσιασει το επαθλο για σενα. Αρε Νικο, μη τη πατησεις και δεν παρεις το επαθλο για χαρη της, γιατι δεν αξιζει τοσο οσο νομιζεις.

  7. Nikolaki tin patises apo tin ypouli Kypria tha sou parei to epathlo mesa apo ta xeria hahahahaha mpike na kerdisei kai tha kanei ta panda na se katastrepsei. Krima gia ligo nomiza tha nikiseis, alla i Annoula exei idi kanei ta sxedia tis, sindoma tha ta xefournisei to xtizei siga siga.

  8. Νταξει τελικα κ ο νικος εμφανιζετε οπου θελει τωρα το παει κ για σχεσουλα με την ευδοκία να παρουν το επαθλο εξυπνη και η 2
    δεν γουσταρω κανεις να το παρει το επαθλο προτιμο να το παρουν ατομα που ειναι στο δρομο κ οχι αυτοι εκει μεσα που ειναι ψωνια κ εχουν κ λεφτα δουλεια κτλπ
    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΝΙΚΟ ΕΥΔΟΚΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΤΟ ΘΥΜΑ Κ ΜΕΤΑ ΞΑΝΑ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΛΑΜΙ

  9. Ενα ευγενικό παιδί πιστεύω οτι αυτός πρέπει να είναι ο νικητής. Ας πάρει τα λεφτά και κάποιος φυσιολογικός σε ενα ριαλιτι

  10. Δεν έχω δει άνθρωπο με καλύτερη ψυχή αλήθεια!!! Τα βλέπει όλα αγνά χωρίς καμία υποψία!! Ήρεμος ανθρωπος με ήρεμη ψυχή!! Πιστεύει όντως πως με θετική σκέψη όλα θα πάνε καλά!!! Αλήθεια τέτοιους ανθρώπους θέλω να έχω μόνο στην ζωή μου!!! Νικοο είσαι νικητής αν όχι του μπιγκ μπραδερ αλλά της ζωής σίγουρα!!!

  11. Δεν απαντα σε τιποτα…δεν παιρνει θεση σε τιποτα…βαριεται να μιλησει.Προσπαθουν του καψερου να του χτισουν ενα φλερτακι μπας και δωσει κανενα πλανο στα επεισοδια αλλα τιποτα