Νίκος και James ξεκαθαρίζουν τη θέση τους με τους Μπλε




Το SURVIVOR, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, συναρπαστικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Ξεκίνησαν ως Διάσημοι και Μαχητές και πλέον ως Κόκκινη και ως Μπλε ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγώνες επάθλου, ασυλίας και επικοινωνίας δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Στο Συμβούλιο γίνονται οι πιο κρίσιμες ψηφοφορίες όμως η τελική απόφαση για το ποιος παραμένει στον Άγιο Δομίνικο είναι του τηλεοπτικού κοινού. Ο έμπειρος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που βρίσκεται στο πλευρό των παικτών σε κάθε δοκιμασία και ψηφοφορία βάζοντας τους τηλεθεατές στο κλίμα. Το SURVIVORδίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και απόΔευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

45 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Πολλοι σοβαροι οι αιμοβοροι. Τωρα δεν θελουν να τους μιλουν με τα ονοματα τους. Να τους φωναζουν κσι καλα λιονταρια. Θα τους χαλουσε αν τους φωναζαν Υαινες; Αυτοι οι δυο ειναι ονομα κσι πραμα. μουλαρια. Επρεπε οι πεντε να πουλουσαν τα παιχνιδια να τους στελνουν καθε εβφομαδα στον τακο. Αυτα να τα δουν ολοι οσοι παρακολουθουν το Survivor. Διοτι αυτοι κοινουντε υπογειως και θελουν και καλα να πετσξουν εξω απο το παιχνιδι Σακη , Μαριαλενα, Παππα, και Ελευθερια.

  2. Μια χαρά.. Συνενοιση.. Έχουν. Jemes και ο Νίκος. ?.. Καλός και τα βρηκανε τα παιδιά.. ?. ??.. Αλλά δεν μας είπανε ποιος θα βάλει το νυφικό.. ???

  3. Παιδιά μορφωμένα με μουστάκια και μούσια βγάζουν τόσο πολύ κακία απέναντι στα αλλά παιδιά….. εσχος….

  4. Αυτή η 5αδα χαρακτηρίζονται με μια λέξη Γελοίοι! Ο Σάκης μπέρδεψε τα ριάλιτι και νομίζει ότι έχει μπει στο power of love! Η Μαριαλένα εκραζε το. Σάκη από την πρώτη μέρα και τώρα παίζει να είναι και έγκυος από αυτόν. Η Χριστίνα χωρίς λόγο κατηγορούσε τον μπαρτση που την ψιφησε..η ελευθερία είναι η χαζή του παιχνιδιού που την ξεφτιλιζε ο Αλέξης και τώρα είναι κωλος και βρακι!! Και η αποθέωση ο αλεξης ο οποίος είναι το φίδι ?? της παραλιας

  5. Σάκη εσύ τα καμιά τους κοcomuς και τis φασαρίες έχει Mesa που μιλάς και το κεφάλι του κρατάς ανάποδα παιδί μου με αυτό τα χάνεισ όλα !!
    Ο άνθρωπος το κάνει άνθρωπο η καρδιά που έχει!!

  6. Μπράβο αγάπη μου αυτό είναι αν του λες καλημέρα τον άλλο και δεν σου απαντάει αυτόν δεν είναι άνθρωπος Άστοσ !!
    Δείχνουν τη κακιά έχουνε μέσα !!!
    Με αυτό που κάνουν τα χάνουν όλα !!

  7. Πάντως η Μαριαλένα και ο Σάκης είναι ο ορισμός του "άμα δεν ταιριάζετε δεν θα συμπεθεριαζατε"

  8. Η 5νταδα τη είχε στήσει στα 2 παιδιά! Πήγαν Ν τους βγάλουν κλέφτες! Καθοντε τώρα σα βρεγμένος γάτες! Δε τους βγήκε! Στηλαντη βλαμμένη τη ελευθερία στο μπαούλο! Ευτυχώς τη έπιασε ο κορο!

  9. Σακης: "Δε με νοιαζει καν τι ειπε, δε θελω να μου πεις." Αφου βρε κρετινε ειχες παει σε σημειο που τα ακουσες ολα… Τραβα σπιτι σου εχω κοψει το φαι οσο βλεπω σαρβαιβορ με εσενα, μη και τα βγαλω.

  10. Νίκος Τζέιμς νικητές του φετινού σαρβαιβορ.νικητες γιατί έχουν αναπτύξει μια αληθινή φιλία.

  11. Ένας από τους δύο νικητής. Τους αγαπάει όλη η Ελλάδα γιατί είναι αληθινοί και κανονικά παιδιά.

  12. Σακη είσαι το μεγαλύτερο σκουπίδι ελπίζω να δεις ποσό πέτυχε το σχέδιο σου όταν βγεις

  13. Σακη δεν υπαρχει χειροτερο σκουπιδι απο εσενα…Ακου εκει οταν υπαρχουν τετοια ατομα στην παρεα εγω θα αποχωρω..Οταν Τζειμς κ Νικος φτασουν τελικό θα γίνεις πιο κοκκινος και απο τον Τζειμς απο το κακο σου.