Οι δηλώσεις του νικητή Σάκη Κατσούλη




Το SURVIVOR, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, συναρπαστικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Ξεκίνησαν ως Διάσημοι και Μαχητές και πλέον ως Κόκκινη και ως Μπλε ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγώνες επάθλου, ασυλίας και επικοινωνίας δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Στο Συμβούλιο γίνονται οι πιο κρίσιμες ψηφοφορίες όμως η τελική απόφαση για το ποιος παραμένει στον Άγιο Δομίνικο είναι του τηλεοπτικού κοινού. Ο έμπειρος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που βρίσκεται στο πλευρό των παικτών σε κάθε δοκιμασία και ψηφοφορία βάζοντας τους τηλεθεατές στο κλίμα. Το SURVIVORδίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και απόΔευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

47 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Opws kanoun megalous aγωνες αυτοι οι δυο και συνηθως νικα για λιγο ο σακησ ετσι τον νικησε στον μεγαλυτερο αγωνα του survivor brovo σακαρε λιακο dont worry

  2. Σάκη είσαι παλληκάρι αληθινόσου άξιζε η νίκη στο 100 tis 100 σας παρακολουθούσα με την Μαριαλένα ανεληπως είσαστε το καμάρι του φετινού σαρβαιβορ εύχομαι τα καλύτερα στην προσωπική σας ζωή ,,,,,τόσο πολύ θα ήθελα να σας δω από κοντά αλλά μένω Σαλαμίνα ?????????

  3. Δείτε εδώ έναν νικητή ρεε πάρε το τρόπαιο κ σήκωσε τοοο πάνω κ φώναξε τι κάθετε σαν χαζός? ?‍♂️ Ρεζίλι ρε φίλε…έτσι δεν είναι οι νικητές σακη αστο από τύχη το πήρες…τόσα φαβορί αν δεν έφευγαν ο κόσμος χεσμενο θα σε είχε

  4. Σκουπιδαριο της ελληνικής τηλεόρασης , ο Σάκης, ο Μάκης, ο Λάκης, ο Ερης, η Λόλα, η Τέτα κι η κυρά κομπρεσα.

  5. Η αξία στον νικητή φαίνεται από τον αντίπαλο του. Όταν έχεις απέναντι ένα κτήνος έναν σπαιντερμαν μια ψυχαρα μια τυπαρα σαν τον λιακο αυτό ρε σακαρε είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή. Σε έβλεπα σε όλη τη διάρκεια του λαιβ να είσαι αγχωμένος αβολος να μην το έχεις με τα χορευτικά και τις κάμερες. Δεν πειράζει σακαρε έδειξες στο γήπεδο, εκεί που αξίζει ποιος είσαι βιασες όνειρα και πετσοκοψες αντιπάλους εντός και εκτός έδρας (δήλ και τους Έλληνες καί τους ξένους) και γιαυτό κερδίσες ρε μάγκα.

  6. Άντε τώρα, στο παιχνίδι μπήκες, κατάφερες να ξανακερδίσεις το Μαριαλένακι, σήκωσες τη κούπα, περιμένουμε να κάνεις πρόταση στο κορίτσι και να το πάρεις με παπά και με κουμπάρο??

  7. Πως να μην κερδίσει ο Σάκης αφού τους είχε βιάσει όλους αγωνιστικά εντός και εκτός έδρας

  8. Survivor Turkey Champions = İsmail Balaban

    Survivor Greece Champions = Sakis

    Her zaman dostluk kazanır
    Πάντα κερδίζει φιλία

  9. Στο 2:27 κρίμα που ο Ηλίας δεν πήρε τον λόγο και τον διέκοψε ο Λιανός μετά τα όμορφα λόγια του Σάκαρου, τα παιδιά όντως σέβονται ο ένας τον άλλον και πραγματικά φαίνεται, εκτιμούν ο ένας τον άλλον. Μακριά η εχθρότητα και η ζήλεια.

    Καλά να είστε παλικάρια και προχωράμε παρακάτω.

  10. Σακη χαρικα πραγματικα πολοι που κερδισες αλλα και στεναχοριθικα και για την Μαριαλενα γιατι ηταν το μονο κοριτσι που ηταν απο την αρχή εδω.

  11. Μπράβο σου Σάκη το άξιζες μέχρι της 1 περίμενα όλο διαφημίσεις διαφημίσεις. Μπράβο σου είσαι ο πρώτος νικητής του φετινού survivor ❤️❤️❤️

  12. Μετά από τόσο πόλεμο, τόσο μίσος και προσωπικές επιθέσεις που δέχτηκε τόσο ο Σάκαρος μας όσο και η οικογένεια του, τον στηρίξαμε με όλες μας τις δυνάμεις, ο καθένας όσο μπορούσε και το σήκωσε!

    Μεγαλύτερη ικανοποίηση από αυτό δεν υπάρχει, μπράβο παλίκαρε!!

    Αγάπη στην οικογένεια Κατσούλη!

    Άξιος νικητής! Σε καλή μεριά ή επαθλάρα.
    ???

  13. Άλλος ένας ψευτοηρωας της σάπιας και ανούσιας εποχής μας να γλιτώνουμε από τα σκουπίδια από εδώ παν κι αλλοι