Οι πιο εκνευριστικές κατηγορίες χωρισμένων!




#netwix #houstontolisamethevideos

Κατευθείαν από το διάστημα, ο Φάνης Λαμπρόπουλος και o Νικόλας Ράπτης μας στέλνουν τα φιλιά τους και αυτό το βίντεο! Το είδατε στην εκπομπή «Χιούστον το Λύσαμε», απολαύστε το και στο Netwix!
Subscribe:
Δες όλα τα νέα βίντεο εδώ:
FB:
Twitter:
Instagram:

Βίντεο από το κανάλι Netwix


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

31 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. ρε παιδιά, σόρυ κιόλας, μια κοπέλα που να μην είναι 'φωνάρα' αλλά να τα λέει έστω λίγο δε μπορείτε να βρείτε;

  2. Χάνετε το χιούμορ σας νομίζω, τα παλιά σας ήταν πιο κοντά στην καθημερινή και υφολογική ζωή χωρίς να υπερβάλετε :/

  3. ?????????????????? ???? ?? Βασίζεται στην αγάπη και μόνο. Ο Θεός έστειλε τον Υιό Του Ιησού Χριστό να πεθάνει στη θέση μας. Στη συνέχεια, την τρίτη ημέρα Του αναστήθηκε από τους νεκρούς.

    Τώρα, αν και μόνο ο Ιησούς Χριστός. Ο Θεός μας έχει χορηγηθεί το δώρο της αιώνιας ζωής. Αυτός θα σώσει και να θεραπεύσει σας, αν τον ρωτήσετε.  (κοιτάξτε και ρωτήστε τον)

  4. Ρε μαλακα Φανη, προσεχε λιγο, αυτο το τευχος ΚΟΜΙΞ που πετας απο εδω και απο εκει ειναι κατω απο Νο 60 και κοστιζει, θα το χαλασεις ρε λιπαρε δρακε του Κομοντο.

  5. Ευτυχώς αλλάξανε κοπέλα απλά για αλλαγή. Αλλα γενικά το πάει αμείλικτα το 2020… οριακά να χαλάσουν κ αυτοί πάνε…

  6. Mpravo magkes. Ena kalo sketsaki meta apo kairo. Etsi thelei, perissoteri douleia stous dialogous kai sto senario. Oi fones kapou kourazoun kai episis den exete pigaio xioumor me gkrimatses kai allages fonis.

  7. Είδατε τι κάνει το χιούμορ μαλάκες; Τις κροτίδες που έχουν συνουστρεφεί ο Φάνης και Νικόλας δε πρόκειται ούτε στον ύπνο σας να τις δείτε…

  8. "Λερναία Ύδρα" https://www.youtube.com/watch?v=LU8rOdjYkGA&list=PLxG1iHzjQTTjPIuWuZtrk46BvHx72bjFY&index=14
    Το τελευταίο διάστημα ακούγαμε ότι για όλα έφταιγε ο Ρασπούτιν – Παπαγγελόπουλος και αφού τώρα έφυγε μας είπαν ότι όλα θα πάνε καλύτερα, δεν γνωρίζω για άλλες περιοχές της Ελλάδας, αλλά σε Γιαννιτσά και Θεσσαλονίκη το παραδικαστικό καλά κρατεί !!!