ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ επ. 26: Μια μεθανιώτικη κριτική, όλων των κύκλων του GoT, πριν από το μεγάλο φινάλε!




#netwix #ParaskevasNetwix

ΠΡΟΣΟΧΗ! Το παραπάνω βίντεο, σε καμία περίπτωση, ΔΕΝ περιέχει σπόιλερ από το Game of Thrones, καθώς ο Παρασκευάς δεν έχει δει την τελευταία σεζόν! Σε άλλα νέα, αν θέλεις να δεις το απόλυτο, μεθανιώτικο review για το GOT, πριν από το μεγάλο φινάλε, έχεις έρθει στο σωστό μέρος! Μάθε τι πιστεύει ο Παρασκευάς για την Καλίσι και τους δράκους!
Subscribe:
Δες όλα τα νέα βίντεο εδώ:
FB:
Twitter:
Instagram:

Βίντεο από το κανάλι Netwix


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

42 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Πάω στο σούπερ μάρκετ περνω μια εξάδα αυγά τα βάζω στον πατο μου και λέω αααα τα κοτόπουλα είναι του Παρασκευα ?

  2. Και εγώ πριν χρόνια όταν έβλεπα την πρώτη σεζον πριν γίνει όλος αυτός ο ντόρος με το game of thrones, όταν σκότωσαν τον Καλ Ντρογκο έπαθα σοκ. Ο άνθρωπος που έπρεπε να γίνει ο βασιλιάς του GOT. Έχουμε ψυχολογικά από το θάνατο του Καλ…??

  3. "περνάει η πίτσα και φαίνεται μόνο η πίτσα ρε"
    αυτό δεν έπρεπε να το ακούσω με αναγούλα

  4. Μεγιστε Παρασκευα συμφωνω! Ξεκινησα οταν πρωτοβγηκε να το δω μου φανηκε καλουτσικο (οταν πεθανε ο Ντρογκο τελος) εκλεισε… Το ξανα ειδα μετα απο χρονια ολο αλλα για μενα ο Καλ επρεπε να φτασει μεχρι τελευταια σεζον εμειναν κατι μαλακες χαρακτηρες και ψοφησανε Καλ και Μπαμπα Σταρκ. Ε ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ HBO ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!

  5. πλακα πλακα στα βιβλια ο τζορα ειχε κτ λευτα και τα φαγε οντως, αλλα δε θυμαμαι αν ηταν τσογος η σε μπουρδελα

  6. Εντωμεταξύ όποιος θέλει συμβουλές για το got μόνο αυτό το επεισόδιο δε πρέπει να δει, έκλαψα από το γέλιο! Πως λένε λέει αυτή την εταιρία (IBO)
    Haribo?

  7. που θα ξαναβρεί δουλειά τέτοιο μαλακισμένο? ποιός θα το πάρει για δουλειά αυτό το αρχίδι εδώ πέρα? δεν μπαίνει πουθενά ρε μαλάκα έτσι όπως είναι τώρα, ούτε σε b-movies του hulu. ????

  8. ο Μεθανιωτης να μιλησει για τους χακακτηρες απο την σειρα Chernobyl (Series 2019) ειναι 5 επεισοδια .