ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΑΥΤΟ;;; #16 – “Πανεπιστημίνιονς και παρτάρες”




Είναι αυτά που συζητάς με τους καμένους φίλους σου στο chat και γελάτε σαν να μην υπάρχει αύριο χωρίς να ξέρετε το γιατί. Ή αυτές οι μακροσκελείς αναλύσεις που κάνετε πάνω σε ένα super ό,τι να ‘ναι θέμα. Ε αυτό εμείς το κάναμε εκπομπή γιατί βαρεθήκαμε να τα λέμε μόνοι μας. Ένα podcast που είναι και vidcast – ή το ανάποδο – και σίγουρα θες να το δεις.
Θα μας βρείτε κι εδώ:

Λεβόν Αβακιάν

Εύα Δημητροπούλου

Ιωάννης Ψύχος

Το e-shop το καλό:

Βίντεο από το κανάλι ComedyLab GR


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

5 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. 2:352:40 όπα όπα rewind… τι έγινε εκεί;; πως πήγε αυτό;; έχω απορείες… 3:073:11 μπράβο σε Ψύχο ντρεπόμουν να στείλω μήνυμα στον Λεβόν να τον ρωτήσω….
    .
    6:306:32 δεν ισχύει… καρατσεκαρισμένο από όλους τους έφηβους ever…. αν ίσχυε δεν θα επιβίωνε η όρασή μας μέχρι την ενηλικίωση..
    .
    14:5615:42 καλά εδώ ο Λεβ preachάρει αλήθειες… το "το" βγάζει ένα κάποιο νόημα (γλωσσικά….γιατί βιολογικά, νοηματικά, κοινωνικά, δεν στέκει μία όπως όλη αυτή η φασούλα δεν πολυστέκει, αλλά οκέι δίνουμε το benefit of the doubt, έστω ότι κάποιοι άνθρωποι έχουν επαρκώς διαφορετικό και "unique" εγκέφαλο ώστε π.χ. να αλλάζουν "ταυτότητα" μέρα παρά μέρα (ναι μερικοί κυριολεκτικά αλλάζουν ταυτότητα μέρα παρά μέρα και όταν τους ρωτάνε το λένε κιόλας μη ειρωνικά, αλλά όταν προσπαθούν να το εξηγήσουν οι μισοί μπερδεύουν τα λόγια τους και κομπλάρουν ΑΚΟΜΗ και σε "safe space"….τέσπα)), τέσπα το "το" έστω ότι βγάζει ένα Χ νόημα αν είσαι "ουδέτερο", αλλά το "they/them" δεν βγάζει νόημα, ποτέ δεν έβγαζε, ποτέ δεν θα βγάλει γιατί γλωσσικά είναι άκυρο τελείως και έχω αρχίσει να πιστεύω ότι είναι απλά τρολλιά, όπως λέει και ο Λεβόν είναι κυριολεκτικά ΠΛΥΘΗΝΤΙΚΟΣ και είσαι ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ.. γιατί όχι "it" ή κάτι τέτοιο; γιατί "they"? γιατί είναι τρολλιά θα με πεις..
    Υ.Γ.: παρεπιπτώντως είναι ειλικρινής απορία και κάποιος να μου το εξηγήσει, γιατί "they" και όχι "it"? και ΑΝ παριστάνει την παντελή έλλειψη pronoun ή κάτι τέτοιο γιατί χρησιμοποιούν το pronoun "they" που ΠΡΩΤΟΝ είναι pronoun και ΔΕΥΤΕΡΟΝ είναι πλυθηντικός..;;