Πώς το UFC ξεπέρασε ακόμα και το NBA σε δημοτικότητα – BigBusiness #35 | Powered by Freedom24




#Investing #Freedom24
Επενδύστε και κερδίστε 2,5% επιτόκιο στα χρήματά σας:

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό στο Freedom24 και αποκτήστε πρόσβαση σε:
– 2,5% ετήσιο επιτόκιο σε ευρώ και 3% σε δολάρια με ημερήσια απόδοση τόκων.
– 1.000.000 μετοχές, ETF, stock options και άλλα χρηματοοικονομικά μέσα.
– Μακροπρόθεσμα αποταμιευτικά προγράμματα με επιτόκιο έως 5,8%.
– Καλύτερες τιμές παραγγελίας και δίκαιες προμήθειες.
– Η χαμηλότερη τιμή σε stock-options στην Ευρώπη: 0,65$ ανά παραγγελία.
– Προσωπική υποστήριξη.

Ανοίξτε λογαριασμό μέσω του συνδέσμου και κερδίστε 30 ημέρες με 0% προμήθεια:

*Οι επενδύσεις ενέχουν ρίσκο. Οι προβλέψεις και οι προηγούμενες αποδόσεις δεν είναι αξιόπιστοι δείκτες μελλοντικών επιδόσεων. Είναι απαραίτητο να κάνετε τη δική σας έρευνα πριν κάνετε οποιαδήποτε επένδυση. Εάν χρειάζεται, θα πρέπει να αναζητήσετε προσεκτικά ανεξάρτητη επενδυτική συμβουλή από πιστοποιημένο επαγγελματία. Αυτό το βίντεο είναι χορηγία.

Βίντεο και σχόλια από το κανάλι Mikeius Official


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

43 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Προφανώς και το MMA είναι κτηνώδης κοκορομαχία και νομιμοποιειί και εμψυχώνει τη χρήση βίας ( της οποίας είμαι υπέρ όπως και φαν του UFC). Όλα τα άλλα είναι να' χαμε να λέγαμε και υποκρισίες.

  2. 1. O sumo στο 2:51 ειναι ο καμεκονα απο το χαβαη 5-0 ο οποιος εφαγε σκληρο ΚΟ
    2. To Bonnar-Griffin ειναι η καρτα που ανεβασε το UFC εξαρχης, το Khabib-McGregor το γιγαντωσε
    3. Απο Ελληνες εχουμε τον Μιχαηλιδη απο το EFL academy που ειχε παιξει στο UFC καποια ματς (και προσφατα εχασε στον τελικο του OKTAGON, του ευρωπαικου UFC) και τον Πιλιδη που φημολογειται οτι θα μπει μιας και προπονειται με μεγαλο MMA ευρωπαικο gym
    4. Top-5 ever: Jones, Silva, GSP, Khabib, DJ
    5. O McGregor, ενας καγκουρας Ιρλανδος υδραυλικος μπορει να ειναι τσαρλατανος, business-wise ομως το ΓΙΓΑΝΤΩΣΕ μονος του (εμπορικα) το αθλημα. Απλα δειτε την λιστα με τα top UFC PPV's. Αθλητικα, top-5 δεν ειναι με τιποτα, ειναι ομως top-20. Ενας καγκουρας μπεκαμ του UFC δηλαδη.
    6. Τσεκαρετε την κοντρα Adesanya-Pereira. Ηδη θρυλικη!
    7. Οκ, η εκπομπη λεγεται Big Business και θα μιλησεις κυριως για ροη χρηματος και εξαγορες και εμπορικες συμφωνιες. Αλλα δεν γινεται να μην αναφερθεις και σε καποιους αθλητες. Αυτοι ειναι το προιον, αυτοι γιγαντωσαν το UFC. Καποιοι μαλιστα (khabib, connor, masvidal) δεν εμειναν απλα ενα καλοπληρωμενο προιον αλλα συμμετειχαν ενεργα και στο επιχειρηματικο κομματι.
    8. Το fight island και ολη του η σχεση με middle east ειναι απο τις μεγαλυτερες επιχειρηματικες κινησεις που εχουν γινει στο sport industry
    9. Στις μεγαλες καρτες αγωνων διπλα στον Dana ειναι παντα ο (κολλητος του Dana) Trump! Και ο Kid Rock. Τρελη αναφορα στην "redneck" culture που βεβαια δεν ειναι και τοσο redneck, απλα τα πραγματα ειναι φουλ πολωμενα στο USA.
    10. To UFC ειναι η μονη σοβαρη (μεγαλη) αθλητικη πολεμικη διοργανωση. Το boxing εχει εκτροχιαστει με τις 500 διαφορετικες ζωνες και οργανισμους και κυριως με τα circus fights μεταξυ παλαιμαχων και Youtubers (οικογενεια Paul, κλπ). Επισης, δεν ειναι στημενοι οι αγωνες. Οκ, ειναι matchmaking και οχι πρωταθλημα, αλλα μην ξεχνατε οτι ειναι business στο τελος της ημερας, διαφορετικη αντιληψη απο αυτην που εχεουμε στην Ευρωπη.
    11. Ο Dana προσφατα εκανε την μεγαλυτερη του επιχειρηματικη πατατα. Το powerslap. Αγωνας χαστουκιων, εγγυημενη διασειση για ψιχουλα στους αθλητες. Ολοι κανουν λαθη.
    12. Keep up the good work!

  3. Ζίου Ζίτσου. Όχι Τζίου Τζίτσου. Επίσης πάντα οι αγώνες είχαν διαιτητή, από το UFC 1. Επίσης, υπήρχαν κάποιοι κανόνες (απλά το προμοτάρανε ότι δεν είχε για λόγους marketing), π.χ. χρόνος, γύροι, δεν επιτρεπόταν το fish-hooking. Το όνομα επίσης διαβάζεται ως Ντέινα, όχι Ντάνα.

  4. Περίμενα για την εκμετάλλευση της πανδημίας για εκτόξευση του UFC είναι ένας μεγάλος λόγος που το UFC σήμερα είναι το UFC.

  5. Εντάξει το UFC είναι άθλημα για ψυχανώμαλους τώρα τι να λέμε; Όλοι οι ανωμαλοι σαδιστές που ερεθίζονται με το αίμα και τη βία κάθονται και βλέπουν 2 ανθρώπινα ζώα να δέρνονται ανηλεώς. Σιγά μην το πούμε και άθλημα αυτό το σιχαμενο υποπροϊόν των σπορτς, δεν πα να έχει και 300% θεαματικότητα. Κοκορομαχίες με ανθρώπους, είναι πολύ light.

  6. Είναι η 2η φορά που παρατηρώ το UFC να έχει διασημότητα κ πραγματικά νόμιζα πως είχε σχέση με τον Τειτ 😆

  7. Videara, θα άξιζε να κανεις για την εταιρία gymshark, η επιτυχία τους είναι ένας συνδυασμός Influencer/μόδας /hype/internet (Ο δημιουργός τους έχει και δικό του κανάλι στο youtube) Είναι εταιρία δισεκατομμυρίου πλέον.

  8. Δεν εχω δει ποτε και ουτε προκειται. Βαρια αρρωστοι αυτοι που παιζουν, πιο βαρια αυτοι που βλεπουν.

  9. Περιμενα τουλαχιστον ενα 2λεπτο αναφερομενο στη συνεισφορά του McGregor ειτε μας αρεσει ειτε οχι ασχέτως ως αθλητης αυτος ο άνθρωπος κυριολεκτικα κουβαλησε το marketing του UFC μπορει να μην ηξερες τι ηταν το ufc μπορει να μην ηξερες καν τι σημαινε αλλα σιγουρα θα ειχες δει κάποιο clip του McGregor απο το 2015 μεχρι το 2021 ο connor ηταν αυτος που φροντισε το ufc να φτασει μεχρι και στο τελευταιο σπιτι

  10. Επόμενο επεισόδιο: Πως ο Vince McMahon Jr. μετέτρεψε το Pro-Wrestling από circus side act στο multi billion dollar industry του σήμερα.

  11. Μάγκες χρονια απορω , παίζει κανένα μαγαζι ufc ?(τυπου όπως pub στο εξωτερικο )
    Βλέπω χρονια και τα stream κολλάνε που εχουν ξεκινησει να με κουράζουν αρκετά

  12. Δηλαδή, κατα τα λεγόμενα σου, εγινε πιο δημοφιλές από το ΝΒΑ κάτι το οποίο ακούμε κ διαβάζουμε τώρα για πρώτη φορά.. Άσε μας ρε Mikeus