Ράπτορς vs Γουόριορς – Airball #10




Μία fan εκμπομπή για το ΝΒΑ, απ’ τον Άγγελο Σπηλιόπουλο και τον Γιάννη Ρούσσο.

Ακολούθησε τη σελίδα εδώ:

Ακολούθησε το Γιάννη Ρούσσο εδώ:

Ακολούθησε τον Άγγελο Σπηλιόπουλο εδώ:

Τίτλοι αρχής – Εξωτερικά γυρίσματα – Μοντάζ: Στέλιος Μαυρογιάννης

beat and scratches μουσικής τίτλων Dj Gzas:

Μίξη/mastering μουσικής τίτλων Qbon:

#Αirball #ΝΒΑ

Βίντεο από το κανάλι ComedyLab GR


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

24 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Το πήραν οι raptors από το game six
    Εγώ μόλις τελείωσε το match: ρε παιδιά κλαίει ο Thompson ?

  2. Είναι τσόκαρα, τσο-καρα, τσοκα-ρα ή τσο-κα-ρα? Για το ταξίδι στην Αμερική ρωτήστε τον Μπούρα, γιατί έχει πάει στην Αμερική.

  3. Ρε μλκες δεν εχω wifi κ τρωω τα mbs μου για σας κ εσεις δν εχετε σκεφτει πως να ζητησετε λεφτα; Οντως ηλιθιο?

  4. Warriors in 7
    Τελευταίο παιχνίδι στο Oracle το 6ο
    Και 7ο παιχνίδι εκεί που η μπαλα καιει οι μονοι που έχουν πείρα είναι ο Kawhi και ο Green..Και το κυριότερο είναι να μην πανικοβληθείς όπως ο Nurse με το time out στο Game 5 που ήταν κίνηση απειρίας

  5. Επίσης να δωσουμε ενα respect στον Λαουρι γιατι με το που ξεκινησαν οι γιουχες και ειδε τον Ντουραντ να φευγει υποβασταζομενος, εκανε νοημα στους οπαδους να σταματησουν να γιουχαρουν .. Και εκει καταλαβαν οι οπαδοι των Ραπτορς οτι εχει κατι σοβαρο και αρχισαν να τον χειροκροτουν και να φωναζουν τα αρχικα του "KD,KD" . Επισης, οσο και αν δεν τον χωνευω απο την ωρα που πηγε στους Γουοριος, μιλαμε για εναν τραυματισμο απο τον οποιο μπορει να μην επιστρεψεις καν ή στο επιπεδο που ησουν. Τετοιοι παικτες, ειτε τους χωνευεις ειτε οχι, κανουν τον ανταγωνισμο καλυτερο και δες να τους βλεπεις στο παρκε. Τελος, ξεχασατε να αναφερετε οτι το αποψινο παιχνιδι, θα ειναι το τελευταιο των Γουοριορς στην Oracle Arena καθως του χρονου μετακομιζουν στο Σαν Φρανσισκο και για αυτο πιστευω οτι αποψε θα κερδισουν (γενικα πιστευω το παιχνιδι πριν ξεκινησει θα ειναι αρκετα συναισθηματικα φορτισμενο και για τους φανς αλλα και για τον Καρι κυριως που εζησε το γηπεδο στα κακα χρονια της ομαδας. Τομσον και Γκριν ουσιαστικα εζησαν το κοινο στην ανοδο του franchise). Πονταρω στην εδρα των Ραπτορς για το Game 7, αν οντως γινει.