Σπάει ο Ηλίας όταν σκέφτεται τους δικούς του




Το SURVIVOR, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, συναρπαστικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Ξεκίνησαν ως Διάσημοι και Μαχητές και πλέον ως Κόκκινη και ως Μπλε ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγώνες επάθλου, ασυλίας και επικοινωνίας δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Στο Συμβούλιο γίνονται οι πιο κρίσιμες ψηφοφορίες όμως η τελική απόφαση για το ποιος παραμένει στον Άγιο Δομίνικο είναι του τηλεοπτικού κοινού. Ο έμπειρος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που βρίσκεται στο πλευρό των παικτών σε κάθε δοκιμασία και ψηφοφορία βάζοντας τους τηλεθεατές στο κλίμα. Το SURVIVORδίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και απόΔευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

24 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. παπππας,πιο πολυ για παπους,νταφυτσαν που ειπε και καρατρεκλα η μαριαλενα,αλλος μαλακας,οταν ειναι το ονομα μου σε κατι και απασχολητε,θα το ραβεται,γιατι αν εισασταν στη θεση του και θα ελειπαν οι δικοι σας θα κλεγατε,βουλοστε το γιατι δεν ξερεται την σημασια του κοκκινου,το καλυερο χρωμα,που θα το τιμαται,και εγω ειμαι 1,50,ιδια ηλικια εχω περιπου,και τι εγινε αλλαζει κατι,για να ηρεμησουμε λιγο,γιατι τα στοματακια σας τα ανοιγετε σε λαθους ανθρωπους,μπιζελια,βρομωχαρακτηρες,για ηρεμηστε,γιατι εχω καΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΟΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΒΟΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ,ΜΠΙΖΕΛΙΑ,ΤΕΜΠΕΛΟΙΣΜΕΝΟΙ

  2. Μόνο εγώ θέλω να του ζουληξω τα μάγουλα επειδή είναι πολύ γλυκούλης ή το θέλουν και άλλοι???

  3. Εχει πλάκα ο Λιακος. Ειδικά όταν ήταν μπροστά στα Πέη που ανέφερε η Νικολέτα σε σχέση με τη Μαριάνθη φέρθηκε αντρίκια δεν εσπασε κ το έκανε κοκκοκοκο. Τι να λεμε τωρα είναι όλοι τους ξεφτίλες, μα τόσο ξεφτίλες..

  4. Ναι ναι θα είναι πολύ περήφανοι που δεν δίνεις σε έναν άνθρωπο 14 χρόνια μεγαλύτερό να φάει και κάνεις με άλλους οχτώ μπουλινγκ σε μια γυναίκα ντροπή σου …

  5. Ο Ηλίας είναι το καλύτερο παιδί…και ο Αλέξης το ξέρει αυτό και προσπαθεί να τον νευριάσει και να του ρίξει την ψυχολογία ώστε να μην αρέσει στον κόσμο…ο περισσότερος κόσμος όμως (δλδ οι υποστηρικτές τριαντάφυλλου και 5αδας) είναι χαπατα και δν το καταλαβαίνουν αυτό….Ηλία προχωρά και μην ακούς κανέναν εσυ θα εισαι ο φετινός νικητής!!

  6. Αυτός ο άνθρωπος είναι ένα σκουπίδι και φάνηκε στην αποχώρηση της Μαριανθης!! Ο Χανταμπακης δικαιώθηκε για τα πάντα, αγιος ήταν μπροστά σε αυτά τα άτομα.

  7. Όταν ο Ηλίας του αρέσει τι κάνουν όλοι στην Μαριάνθη και στο Τριαντάφυλλος είναι στο επίπεδο της παρέας!!!!! Τι καλό παιδί?

  8. Παιδιά είδατε τον Ασημακοπουλο που κοροϊδευε τον Τριαντάφυλλο και τον Παππα τον Τριαντάφυλλο τον έκραζε??κάτι ξέρω εγώ για το Harry Potter, και τον Παππα δεν θυμαμε όση δεν το είδατε παρακαλώ να το δείτε θα σκάσετε στα γέλια και καλά έκανε ο Ασημακοπουλο που τους έκραζε