ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΣΙΛΑ – 212 – ΔΟΣΗ ΛΟΓΟΙ




13.11.2012
Λες τον Σόιμπλε “σακάτη” απ’ το βήμα της Βουλής, ως αλήθεια;
Τότε να σε λέμε κι εσένα “βλαμένο”.

Βίντεο από το κανάλι ComedyLab GR


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

15 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Kαλα η Σπαρτη ηταν περιεργη περιπτωση απο μονη της! Μια εξηγυση ειναι οτι ηταν απογονοι μισθοφορων των Μυκυναιων αρχοντων, που ξεμειναν εκει μετα την καταρευση των ΜυκηναΪκών Βασιλιων! Αυτο μας λεει η στρατιωτικη οργανωση καθως και οτι οι απιστιες των γυναικων ηταν κατι το αποδεκτο -ή εστω κατι οχι κατακριταιο- στην Σπαρτη -αν υπηρχε τετοια εννοια στην Σπαρτη οσο αναφορα τον γαμο! Πιθανοτατα οι παπουδες τους να ηταν μισθοφωροι και οι γιαγιαδες τους οι κοινες του στρατοπαιδου!

  2. Εγω βασικα εννοουσα τυρρανιες στυλ Κορινθου ή το καθεστως των Τριακοντα!
    Ακομα και ετσι δεν παυει το φαινομενο Δημοκρατια να ηταν μοναδικο στον κοσμο την εποχη εκεινη! Χωρις αυτην οι Αρχαιοι Ελληνες θα ηταν απλα ενας αρχαιος ανεπτυγμενος πολιτισμος -υπηρχαν και αλλοι ανεπτυγμενοι πολιτισμοι και μαλιστα προγενεστεροι των Αραιων Ελληνων (πχ Αρχαια Αιγυπτο)!

  3. Nαι αλλα δυστηχως θεσαμε τα θεμελια και του φασισμου -εστω ως προς την μεθοδο αποκτησης της εξουσιας: σε ποσες πολεις κατα την αρχαιοτητα δημαγωγοι και λαοπλανοι χειραγωγησαν τις μαζες και εγιναν τυρρανοι -ακομα και στην Αθηνα εγινε αυτο!! Βεβαια ο φασισμος ειναι πολυ πιο εξελιγμενη και πολυπλοκη μορφη τυρρανιας!
    Αλλα η Αρχαια Ελλαδα γι'αυτο ξεχωρισε απο τους αλλους πολιτισμους!
    Η Δημοκρατια ειναι που την εκανε μοναδικη περιπτωση στον κοσμο!
    Φιλοσοφια ειχαν και αλλοι λαοι (Κινεζοι, Ινδοι)!

  4. Nαι και δεν εχουν αφησει ομαδα για ομαδα! Η ομαδα "Φιλοι του ΠΑΜΕ" δεν έχει καν διαχειριστη -οποιος γινεται του ορμανε σαν τις ακριδες τον φλαγκαρουν και διαγραφεται απο το facebook!

  5. Συλα στο facebook αμα βριζεις και προσβαλεις καποιον και σου κανει αναφορα ενας σεβαστος αριθμος χρηστων τοτε ο λογαριασμος σου διαγραφεται! Λογικο λοιπον που τους διαγραψανε αφου μπαινανε και βριζανε ολον το κοσμο! Γιατι αμφιβαλω αν ξερουν τα χρυσαυγουλα να μιλανε χωρις να βριζουν και να προσβαλουν! Αν θελουν facebook να μαθουνε να μιλανε χωρις βρισιες και προσβολες -αν γινεται αυτο!!!

  6. Αφήστε τις μαλακίες για πρώτα σχόλια, ή δείτε το βίντεο ή μην το βλέπετε! Και @George King εσύ είσαι αυτό που γράφεις.