ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΣΙΛΑ – 292 – Μπαχαλούμι




21.03.2013
Το “βλέποντας και κάνοντας” είναι ένα διαχρονικό «Plan B» στην Ελλάδα.

Βίντεο από το κανάλι ComedyLab GR


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

13 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Ο,τι λες για την Χρυση Αυγη χεστηκαμε.Κομμα ειναι οπως και τα αλλα.Αλλα στο στομα σου την Ελλαδα να μην την πιανεις γιατι δεν την φτανεις ουτε στο μικρο σου δαχτυλακι επαναστατη του καναπε.Α!Και να αλλαξεις το ονομα σου σε Τιτανοτεραστιος προδοτης ανθελληνοκαραγκιοζης.Ντρεπομαι που σε εχω και συνελληνα υποτιθεται.Κατι ξενοι τιμανε περισσοτερο την χωρα μας απο κατι Ελληνες υποτιθεται που βριζουν την Ελλαδα και καινε την σημαια της.ΟΥΣΤ!

  2. ο μεγαλος αντεξουσιατης δεν ειναι φλωρακι που καθεται στον υπολογιστη και βριζει,νταξει και γω το λεω γαμω τη χρυση αυγη αλλα γιατι να βρισεις 10 εκ κοσμο?

  3. Επίσης σκατά στη ΧΑ και στους λεγόμενους Αντιεξουσιαστές μιας και πληρώνεστε από τους ίδιους ανθρώπους και δεν το ξέρεις ζωντόβολο.

  4. ωραίο μπλουζάκι ο Σίλας(μάλλον Ξεφτίλας)..ποιος στο αγόρασε; ο θείος από την Κύπρο; ξεχασες τα δικά σου χάλια και θυμήθηκες τώρα τον Λένιν του 1917 και την Κύπρο που επιτέλους σταμάτησε να σου δίνει δανεικά. Σταμάτησε ο θείος μάλλον να έρχεται στις γιορτές να μας χρυσώνει. το παράπονο σου δηλαδή είναι ότι και αυτό το Πάσχα θα το βγάλεις με το ίδιο μπλουζάκι;