ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΣΙΛΑ – 304 – Απειθαρχικά




9.4.2013
Αν ξαναπείτε ότι οι καταθέσεις είναι ασφαλείς στην Ελλάδα,
τις παίρνω απ την Ελβετία και τις πάω φεγγάρι…

Μουσική – “Fast Talking” Kevin MacLeod – incompetech.com
Licensed under Creative Commons: By Attribution 3.0

Βίντεο από το κανάλι ComedyLab GR


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

20 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. ααα και επισης οταν στην σπαταλη χαρτιου που αποκαλεις περιοδικο, ειχες χιτλερικους αντιδημοκρατικους λιβελους. αυτα…. ολα τα αλλα κομματα ειναι δημοκρατικα, το αν συμφωνω ή οχι με το τι εκφραζουν ή με τις πραξεις τους ειναι αλλο θεμα… το αν πρεπει να δικαστουν προσωπα για προδοτικες ενεργειες σε βαρος του λαου και του εθνους επισης αλλο… ομως σιγουρα και η λυση δεν βρισκεται εξω απο την δημοκρατια.

  2. αν εννοεις ποιος αποφασιζει αν καποια ιδεα ειναι αντιδημοκρατικη ή οχι, καθυσταται σαφες οταν μελη αυτου του κινηματος δηλωνουν ευθαρσως οτι δεν πιστευει στην ισοδυναμια ολων των ψηφοφορων, οτι και καλα καποιος ψυχασθενης δεν μπορει να εχει το ιδιο δικαιωμα με μενα, οταν μιλαει για ευγονικη, οταν ολες τους οι μεταναστευτικες πολιτικες ειναι απανθρωπες και οι πραξεις του ειναι μονο πραξεις βιας, οταν κανει συσσιτια μονο για ελληνες, γιατι οι ξενοι δεν ψηφιζουν, συγγνωμη δεν πεινανε…

  3. Ναι αλλά αυτό το συμπεραίνει ποιος; Αυτά…….. Α μην ξεχάσω και το άλλο, ποιο κόμμα από όλα τα κόμματα θεωρείς εσύ δημοκρατικό; Γιατί εγώ δεν θεωρώ κανένα. Αν υπήρχε ένα κόμμα που το έπνιγε η Δημοκρατία θα είχε κάνει πραξικόπημα και αμέσως μετά έκανε δημοψήφισμα για την πορεία της χώρας. Γνώμη μου πάντα!!!

  4. Για οσους δεν το ξερουν η Σχολη του Σικαγου ειναι οι βασικοι θεωριτικοι υποστηριχτες της Χουντας του Πινοσετ στην Χιλη και του Βρωμικου Πολεμου στην Αργεντινη!

  5. Η Σχολη του Σικαγου σιγουρα θα εχει εντενταλμενους εμμισθους ιντερνεταδες να προωθουν της θεσεις της! Μερικοι προφανως σχολιασαν εδω!

  6. Σωστα! Απο το Υoutube δεν μπορεις να τον πλακωσεις στο ξυλο παρεα με 20 αλλους -και την αστυνομια να κοιταει αλλου ή με τους 10 απο αυτους να ειναι μπατσοι! Αντε τωρα να "εκπαιδευσεις" τα κοριτσια για το βραδυ -αφου κλαυτεις για το "ξυλο που τρως απο τους μπατσους" και μας δωσεις "μαρτυριες" για "ξυλο με τη αστυνομια" που "ησουν παρων"! Α και μην ξεχασεις να σκαναρεις το παρον σχολιο για ορθογραφικα λαθη και να μου θυμησεις ποσο αγραματος ειμαι!

  7. Δεν ειναι λαθος οσα λες απλα εγω σου λεω τι είναι η δημοκρατια και οχι πως εφαρμοζεται πρακτικα η τεχνοκρατικά.Μια σωστή δημοκρατία τα παραπάνω δεν τα κάνει και δεν χρειάζεται να τα κάνει.Πρακτικά ομως η κοινωνία δεν είναι ετοιμη για μια τετοια δημοκρατία και προκύπτουν τα παραπάνω οπως λες και συ.

  8. αυτο που λες ειναι ρομαντισμος… και στον κομμουνισμο δεν θα επρεπε να κυνηγανε τους θρησκευομενους και τους πολιτικα αντιθετους… το θεμα ειναι οτι η δημοκρατια, οπως και καθε αλλος θεσμος, αναπτυσει μηχανισμους, που του εξασφαλιζουν την επιβιωση του. απλα στην ελλαδα δεν εχουν εφαρμοστει. στην αμερικη κυνηγησαν τους κομμουνιστες, στην ευρωπη τους ναζι, εμεις κυνηγησαμε τους κομμουνιστες για τους λαθος λογους… και οι πιο ακραιοι και απο τις δυο πλευρες εχουν παρεισφρησει στην δημοκρατια.

  9. kalas δημοκρατία σημαίνει το ακριβώς αντίθετο απ αυτό που περιγράφεις.Ολες οι ιδέες έχουν θέση στη δημοκρατία ακομα και οι ρατσιστικές,φασιστικές,ηλιθιες πεστες οπως θές.Αυτή είναι και η μόνη ουσιαστική διαφορά σε σχέση με άλλα πολυτεύματα.

  10. Το δεύτερο κτήριο θα είναι κτηματομεσιτική και λογιστική εταιρεία! Θα πουλά οικόπεδα στο Φεγγάρι, θα ανοίγει offshore εταιρείες για ξέπλημα! Εγώ, όμως είμαι ο πρώτος που έχει μια offshore στο φεγγάρι που συνδέεται με μια στον Ήλιο και αυτή με μια στον αστερισμό του Κενταύρου!

  11. οταν μια ιδεα αντικειται στις αρχες της δημοκρατιας, δεν εχει θεση στην δημοκρατια.. αυτα.

  12. Και κάτι ακόμη. Όλοι εσείς που γκρινιάζετε για το ότι βγήκε η ΧΑ και μίλησε, όταν και αν αύριο μεθαύριο πάρει καμιά κυβέρνηση στα χέρια της, μην απορείτε που δεν θα αφήνει κανέναν άλλον να μιλάει στα κανάλια…….. Μην λέτε μετά η Χούντα έκανε αυτό….. Γιατί αυτό που γίνετε 2 μέρες τώρα είναι Χούντα……

  13. Η αλήθεια είναι ότι φασίστες είναι όλοι οι άλλοι που δεν καλούν τους εκπρόσωπους ενός Δημοκρατικά εκλεγμένου κόμματος. Σας/μας αρέσει δεν αρέσει, έτσι είναι! Μάλλον η Χρυσή αυγή παίρνει μαθήματα φασισμού από όλους τους άλλους……… Κρίμα!!! Α και μην σχολιάσει κανείς, δεν είναι ανάγκη να συμφωνούμε σε όλα όσα πιστεύουμε αλλά στο θέμα αυτό είναι η αλήθεια αν το δεις αντικειμενικά.