Συζήτηση ανάμεσα σε Παναγιώτη και Ευδοκία | Big Brother | 19/10/2021




Δείτε περισσότερα στο

Δευτέρα με Πέμπτη στις 23.00

Παρασκευή LIVE στις 22.00

Ο «Μεγάλος Αδελφός» επιστρέφει για δεύτερη σεζόν στον ΣΚΑΪ. Για περισσότερες από 100 μέρες οι παίκτες συγκατοικούν χωρίς τα κινητά τους τηλέφωνα, χωρίς πρόσβαση στο ίντερνετ και τα social media διεκδικώντας το μεγάλο έπαθλο. Ευρηματικές δοκιμασίες και αποστολές οδηγούν σε ημερήσια ή εβδομαδιαία έπαθλα, ανατρέποντας την καθημερινότητα των παικτών. Κάθε εβδομάδα ένας παίκτης αποχωρεί από το σπίτι του BIG BROTHER. Ποιοι θα καταφέρουν να φτάσουν στο μεγάλο τελικό;

Ο BIG BROTHER ανοίγει τις πόρτες του νέου του σπιτιού και 14 παίκτες διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα στο πρώτο BIG BROTHER LIVE δίνουν το σήμα έναρξης της 2ης σεζόν. Μαζί τους η Αφροδίτη Γραμμέλη με το εύστοχο σχόλιό της.

BIG BROTHER
Αληθινοί άνθρωποι – Αληθινό reality

#BigBrotherGR

Βίντεο από το κανάλι Big Brother Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

45 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Εχω ματια κ βλεπω… "οσααα θελωω να δωω".. μα εσυ (Ευδοκια) να θυμάσαι.. οταν φευγωω (αμην κ ποτε) εγωω..《Πετσας》

  2. Καταρχήν ο Παναγιώτης να μιλήσει δεν μπορεί, αμηχανος στο φουλ, χάνει και τα λόγια του. Αλλά θέλει να πει και άλλα λεει στην Ευδοκία. Αυτός μόνο στα δικά του άτομα ξέρει να μιλάει ελεύθερα

  3. Τα παιδιά που τρώνε μπουλινκγ αντίθετος το σώμα τούς στον χαρακτήρα τούς είναι ήρεμη και καλοί άνθρωποι έχετε δει τίποτα τέτοιο στον χαρακτήρα του βλαχανιωτη και της σαυραλιτας

  4. Δεν σκόπευα να σχολιάσω.
    Το φετινό big brother το παρακολουθώ μεν, αλλά…. "χαλαρά ". Αποστασιοποιημένα.
    Σχεδόν με αδιαφορία.
    Πάντως, με εκνευρίζουν και με αηδιάζουν α π ί σ τ ε υ τ α η Ανχελίτα, η Σαμάνθα
    και ο Πέτσας.
    Δεν ξέρω τελικά ποιος είναι ο χειρότερος.

    Ειλικρινά, συγκρατούμαι πολύ για να μην βρίσω.

    Απ' το φετινό "big brother" αξίζουν μόνο η Μαρία (…μακράν το πιο νορμάλ άτομο
    τελικά εκεί) και λίγο η Άννα, που είναι ήσυχη μεν, δεν έχει κακία, αλλά
    είναι δυστυχώς πολύ αφελής !

  5. Και εμείς έχουμε μάτια και βλέπουμε …..μάθε να μιλάς πέτσα και τα ξανά λες με την Ευδοκία……

  6. Η ευδοκια μεγαλη λερα και μεγαλο αρπακτικο….προσπαθεί να ρίξει τον Παναγιώτη πετσα..Η Ευδοκία έχει μεγάλη κακία και ζήλεια στην ανχελιτα προσπαθεί να σπείρει ζιζάνια στην σχέση τους….Έχει δίκιο γ ανχελιτα που δεν τον αφήνει μόνο του τον Παναγιώτη……

  7. Ευδοκια μου ασε τον μικρο να μεγαλωσει ακομη λιγο και θα καταλαβει πολλα πραγματα στη ζωη του! Ο ανωριμος φευγει την ωρα της συζητησης!

  8. Ο Παναγιωτης φοβαται απο Ανχελιτα και δεν συζηταει οπως θαπρεπε με την Ευδοκια! Ειμαι σιγουρη αν δεν υπηρχε η ξεκωκητα θα αφηνε τον εαυτο του πιο ανετο να συζητησει!

  9. Συγγνώμη, ο Παναγιώτης μας έφυγε από συζήτηση?? Ο Παναγιώτης μας????? Που είχε σταυρώσει τη Μαίρη 2 ήμερες επειδή έφυγε από τη συζήτησή τους όταν την ειρωνευόταν?????
    Απαπαπα…δε γίνονται αυτά τα πράγματα….

  10. Απο χοντρος καταφερε να χασει κιλα, και νομιζει πως σύγχρονος εχει γινει και πιο εξυπνος… Παιζει το παιχνιδι του κ ο Πανος.. Προσπαθουν να αλλαξουν τροπαριο..

  11. Ευδοκία τι να πειs με τον Παναγιώτη θα πάει να τα πει στην Ανχελίτα το τι είπατε μην ασχολείσαι έτσι και αλλιώs δεν θα βγει πουθενά.

  12. Εσύ Ευδοκία είπες ότι η σαμανθα σε έστειλε στον ψυχίατρο. Ψήφισες πέτσα. Ούτε η μάνα της Ευδοκίας δεν το ανέφερε στο όλα γκουτ .

  13. Το θράσος αυτού του ανθρώπου, η ανάγκη επίδειξης, η έλλειψη αυτογνωσίας, η αμετροέπεια, η ψυχραιμία του στον εξευτελισμό, ο ναρκισσισμός, φαίνεται στη συμμετοχή του στο X-Factor όπου επάξια χαρακτηρίσθηκε ως ο χειρότερος τραγουδιστής που πέρασε από το διαγωνισμό και εκδιώχθηκε από τους κριτές κακήν κακώς με ….χίλια (κυριολεκτικά) όχι. Χαρισμένο σε όσους δεν μπορούν να αντιληφθούν ότι ο άνδρας αυτός θα έκανε τα πάντα για μια στιγμή δημοσιότητας, την οποία στερούνται χιλιάδες αξιόλογοι συνομήλικοί του που διαπρέπουν στις επιστήμες και στις τέχνες στη χώρα μας και στο εξωτερικό. Δείγμα ανθρώπου προς αποφυγή. Καμαρώστε τον: https://www.youtube.com/watch?v=B_1N_lEz0zc.

  14. Λοιπόν έχω στήσει τρελό άνιμε plot για την συνέχεια μάγκες… Παίρνουν όλοι το μέρος της Ευδοκίας και του Νίκου δεν του αρέσει και εκνευρίζεται και τα κάνει όλα π**τανα για να πάρει την Ευδοκία πίσω. Βασικά τώρα που το σκέφτομαι θέλει λίγη δουλίτσα ακόμα αλλά έχει προοπτικές 🤣😅

  15. Το ντεκαπαζ παιδί… Είναι αξιολύπητο… Πόσες "ήττες" έχει φάει… Στην μίζερη ζωή του.. Και όπως λέει και η power ranger +ευδοκία.. Πολύ σκοτάδι…

  16. Οντως ρε ευδοκια, δεν υπαρχει λογος να ασχολεισαι με κατι τοσο μικρο..δεν αξιζει κοπελα μου να να ξοδεψεις ουτε λεπτο για τετοια ατομα!!!!!

  17. Ευδοκία τον πετσοκοψες και πάει στο big να κλαφτει. Με τοσα εκείνη τη στιγμή και εγώ θα γελούσα συγγνώμη κιόλας

  18. Σχεδόν στενάχωρο το τελευταίο πλάνο. Ένας άνθρωπος προσπαθεί να αποκαταστήσει μία καλή σχέση με επιχειρήματα και ωραίο ύφος, και ένας άλλος άνθρωπος φέρεται τόσο φθηνά, εγκαταλείποντας τον συνομιλητή του. Μου αρέσει που έχεις φάει και μπούλινγκ στο σχολείο ρε Πέτσα. Τελικά σαν κι αυτούς έγινες.