Τρία Πουλάκια: Μόνος ή σε σχέση το καλοκαίρι; ~netwix.gr




Ο Mikeius, ο Κώστας Μαλιάτσης και η Άννα Μαρία Βέλλη «τιτιβίζουν» στα «Τρία Πουλάκια» για το δίλημμα του να είσαι μόνος ή σε σχέση το καλοκαίρι. Ουσιαστικά αντιπαραθέτουν τα θετικά και τα αρνητικά του να είσαι single, και του να έχεις ταίρι στις καλοκαιρινές διακοπές. Ανάμεσα σε πολλά, θα μάθεις ποιος είναι ο απώτερος σκοπός των καλοκαιρινών διακοπών, γιατί οι διακοπές με το ταίρι σου είναι ένα μόνιμο test, αλλά και μικρές καθημερινές αλήθειες που κανείς δεν παραδέχεται σχετικά με τον φραπέ.

Site:
FB:
Twitter:
Instagram:

Βίντεο από το κανάλι Netwix


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

36 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Λοιπόν, μια αλήθεια για τον φραπέ ειναι οτι θέλουμε να βάλουμε παγακια, και αντί να βάζουμε πρωτα τα παγακια, τα βάζουμε μετά και φοβόμαστε να μην χυθεί ο φραπές.

  2. (Από ΕΦΗΒΟ (παρθένο) για ΕΦΗΒΟ,(παρθένο η οχι)Λοιπόν,σε σχέση το καλοκαίρι,το καλύτερο,ζέστη,τα βγάζετε,σέξ και η καλύτερη ερώτηση από εμάς τους κυρίαρχους του κόσμου προς τη 14χρονη γκόμενα σου που βγάζει συχνά φωτογραφίες στο instagram με το ΜΑΓΙΟ!Η κρεβατομουρμούρα που δεν ήθελες,σου΄ρχεται αυτό στο μυαλό και της λες…
    -Να σου πω,ντρεπόσουν όταν σε είδα με το βρακί σου στο κρεβάτι,δε ντρέπεσαι(μωρή ψωνάρα)να δείχνεσαι με το μαγιό σου?Για σύγκρινε το μαγιό σου με το εσώρουχο σου και πες μου έστω μια διαφορά,η μάλλον,δοκίμασε να πας με εσώρουχο αντί για μαγιό στη θάλασσα και δες αν διαφέρει το πέσιμο που σου κάνει το κάθε αγόρι(ακόμη και χοντρός,φυτό,τα πάντα)εκτός αν είναι μπετόστοκος και παίζει ΣΝΙΚ ενώ σου μιλάει(η αυτή,τα έχω δει όλα,μισώ τη μουσική του σήμερα)και μετά όλοι θα καταλήξουν σε αυτή τη φάση άμα του κάτσεις…
    ΜΩΡΗ ΜΠΕΤΟΣΤΟΚΕΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ,ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΚΑΙ ΛΥΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑΤΙ,ΤΟ,ΚΑΝΕΤΕ(στη γωνία για τιμωρία)
    Άσχετο,και στη γυμναστική τη βλέπουμε τη κωλάρα,το μαύρο το σώβρακο,και το ξέρετε(κρυφτείτε)!

  3. Παιδιά έλεος η βέλη και ο Μάικ έχουν στήσει στον τοίχο τον Μαλιάτση….ο Μάικ στο θάψε το παίζει φίλος αλλά όταν είναι με τη βέλη κάνουν κόμμα εναντίον του…. εντάξει κλασικά η βέλη του πάει πάντα κόντρα

  4. Ο μαλιατσις έχει ένα σαμπουάν 2 χρόνια ε λογικό δεν χρειάζεται καν αρεομα έτσι και αλλιώς ποσο να χρειάζεται για 3 τρίχες που έχει όλες κι όλες και αφού κάνει μπάνιο μια φορά το εξάμηνο

  5. Το θέμα είναι ότι η Βελλή παίζει απλά να κάνανε σχέση τύπου φάση και μετά να είπε να το λήξουν και να ζαχάρωνε μετά άλλο κοκο κλασικές γυναίκες ….

  6. Παιδιά, ο φραπές δεν είναι ρόφημα είναι δέντρο…….είναι αυτό που λέμε φραπεδιά, βελανιδιά, αχλαδιά, κερασιά κλπ.
    Η αυτό που ξανά δημιουργούμε νέο φραπέ με τα υπολείμματα του προηγούμενου, ξέρετε ποιος άλλος ζωντανός οργανισμός το κάνει;;; Τα δέντρα!!!!!!!!

  7. Όταν έχεις τον φραπέ στο τραπέζι…προσπαθεις να (βρεις) το καλαμάκι ενώ είσαι στο κινητό κ μένει στα μάτια σου στην μητι σου κ κάθε φορά αλλάζει θεσηηηηηηηηηη (το καλαμάκι)

  8. Άννα Μαρία μόνο σχέση μαζί σου γιατί με τον καράφλα ξενερωσες να το βλέπεις να αυνανιζεται.

  9. Η φατσα του μαλιατση στο 3:33 ολα τα λεφτα..Σε φαση: "Ενα γαμημενο λογο που ημουν με αυτο το ζωο? "

  10. με στεναχωρει που προσπαθειτε να κανετε τηλεοραση ενω ο κοσμος προχωρησε παραπερα,η τηλεοραση ψοφησε..το αποτελεσμα ειναι 3 ανθρωποι με δανεικο χιουμορ απο τα 90's ,μαριονετες πλαι στον εκαστοτε χορηγο, μιμουμενοι το παλιομοδιτικο μαγκαζινο τηλεορασης με εναν αερα "μοντερνιάς" ωστε να παρατεινετε τη ζωη ενος πεθαμενου στυλ..

  11. 1.Δαγκώνω το καλαμάκι μέχρι να ξεβάψει.
    2.Τρώω τα παγάκια.
    3.Δαγκώνω το ποτήρι αν είναι από φελιζόλ.
    4.Πίνω σαδιστικά τον αφρό ώσπου να είναι τόσο πικρός που να αλλάζω χρώμα.

  12. ειμαι ο μονος που πιστευει οτι ειναι ηλιθιο να περιμενεις μια περιοδο του χρονου για να κανεις αυτο που γουσταρεις???δηλαδη οτι τι οι 350 μερες μου ειναι σκατα αλλα το οτι θα περασω γαματα τις 15 θα με κανει να περιμενω αλλες 350 σκατενιες μερες γιαυτες τις 15??

  13. Ο φραπές είναι ο μόνος καφές του μια από από τις ονομασίες του τελειώνει σε <ια> (φραπεδια)όπως πολλά δημοφιλή δέντρα μίλια,λεμόνια,πορτοκάλια κτλ όλα αυτά έχουν ως αρχή ζωής το νερό όπως στα δέντρα θα τα ποτίσεις για να βγουν οι καρποί έτσι ποτιζεις και το φραπέ για να βγει κιαλλος..

  14. δε θα ελεγα οτι ειναι αντιπαθητικη απλως οι αλλοι δυο εχουν τρομερο (καφρικο βεβαια) χιουμορ και δυνατη προσωπικοτητα οποτε αυτη φαινεται οτι προσπαθει με το ζορι να ξεχωρισει πραγμα που δε το καταφερνει και πολυ καλα γιατι η εκπομπη δε της ταιριαζει.
    οντως φαινεται οτι εχουν χωρισει :