Τρου Στόρι – 30 – Μαγειρεύοντας για τον Κωστόπουλο




Όποτε γουστάρω, μπαίνω στην κουζίνα και μαγειρεύω για ένα πρόσωπο της επικαιρότητας.
Δεύτερο θύμα, ο Κωστόπουλος.

Τα γυαλιά Occhio Papavassiliou θα τα βρείτε εδώ Τσεκ!

Facebook:
Twitter:
Tumblr:
Instagram: lilastatruestory

————————————————————————–

ΤΡΟΥ ΣΤΟΡΙ με τη Λίλα Σταμπούλογλου

Μουσική – “There it is” Kevin MacLeod – incompetech.com
Licensed under Creative Commons: By Attribution 3.0

Βίντεο από το κανάλι ComedyLab GR


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

36 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. γεια σου καλη κοπελα. ωραιο φαγητο εφτιαξες. λεω να το φτιαξω και εγω. θα το κανω καπως πιο ζεστο γιατι δε μπορω τα κρυα τον χειμωνα. καλη ορεξη. 

  2. πο πο τον κατεκραξε μιλαμε :P. Δεν εχω δει ποτε εκπομπη του γιατι δεν βλεπω τηλεοραση γενικα? ωστε τοσο χαλια ε? μαλιστα.

  3. ενω τα δικα σου τα αστεια μηλαμε ειναι και γαμωω μπραβο μπραβο συνχαρητηρια σε ειδα και το χθεσινο σπερμα ξαναμπηκε στον πουτσο μου σε ειδε και τρομαξε ελεος

  4. "Όποτε γουστάρω, μπαίνω στην κουζίνα και μαγειρεύω για ένα πρόσωπο της επικαιρότητας. 
    Δεύτερο θύμα, ο Κωστόπουλος."
    Ποιος Κωστοπουλος?Απλα παρατηρω οτι αν εφτιαχνα κι εγω ενα βιντεο παιρνοντας ακριβως το κειμενο που εχεις γραψει και αντικαταστησω το "Κωστοπουλος" με το "Λιλα"(αντε και να ξερω και το ονομα του αντρα η' γκομενου σου)ή του κολλητου μου θα ειχα ακριβως την ιδια επιτυχια ή αποτυχια με αυτο σου το βιντεο….κι αυτο επειδη στην ουσια δε μας λες πραγματα για τον Κωστοπουλο, αλλα για ποσα αστειακια μπορει καποιος να κανει με το "κρυος"…Θα ηταν καλυτερο αν ειχες διαλεξει ατακες του και τις σχολιαζες….

  5. Γαμάτη όπως πάντα! Μα το θεό απορώ γιατι κράζουνε οι άλλοι οι σάχλες! πρρρρρρδ~~~~ Go Go Lila Go!

  6. Καλή δουλειά.. αν και θα 'θελα ατάκες τύπου..
    -Πάμε χιόνι..
    -Κλείσε κανένα παράθυρο, κάνει Πέτρο.. κλπ..
    Και πάλι, καλή δουλειά συνέχισε!

  7. Τα αστεία δεν είναι κακά. Κάτι παίζει όμως με το timing και την προετοιμασία του punch-line. Δίνεις την αίσθηση ότι τα βιάζεσαι και ότι δεν αφήνεις χρόνο να τα χτίσεις. Είναι σαν Twitter feed. Ατάκα στην ατάκα. Από αυτό πάσχει και ο Σίλας, αλλά αυτός κάπου φαίνεται να το βελτιώνει. Επίσης το αστείο είναι πάντα ακριβώς το ίδιο: "Το χιούμορ του Κωστόπουλου είναι κρύο". Θα μπορούσες να δοκιμάσεις μία φόρμα του τύπου "Το χιούμορ του Κωστόπουλου είναι…" για να μη περιμένουμε πάντα κάτι με θερμοκρασία και γίνεται προβλέψιμο. Κάνεις το εύστοχο τρικ με το μπλέντερ, που μετά το punch-line το ανοίγεις και μετά το κάνεις άλλες 3-4 φορές. Στην τρίτη φορά έχει γίνει κρύο.
    Το άλλο κλασσικό τρικ είναι τα επιμέρους αστεία να χτίζουν ένα τελικό punch-line και αν γίνεται, η τελική ατάκα να επιστρέφει στην αρχή της αφήγησης. Τα ξέρεις αυτά. Είμαι σίγουρος. Εφάρμοσέ τα δουλεύοντας το κείμενο ως σύνολο, κι όχι ως bits and bytes.

  8. Les olo malakies.true story! milas gia ton "kruo" kwstopoulo,tin idia stigmi pou otan vgazeis video kai prospa9eis na gineis asteia exeis tin ikanothta na pagwseis ton planhth ploutwna pou exw stin katapsu3h mou:)

  9. Έχω αρχίσει να πιστεύω πως τα πρώτα σου επεισόδια που είχαν μια μικρή δόση εξυπνάδας, δεν ήταν αποκλειστικά δική σου δουλειά.

    Σου βάζω τγγγγια.

  10. Aaaaxx. Meta to shmerino epoisodio tou mialou tou Sila, xoris ton sila gia prwti fora (nomizw), mia xara mou ekatse to true story.
    Ok, den 8a kerdisei kai kanena oscar to simerino, alla einai sigoura veltiomen apo ta prosfata proigoumena true story. 
    A re Lilaki! Mia panw, mia katw 8a masi pigeneis? Ela re kopelia, afou bwreis, to xeis! Bale ligaki keuro sto epomeno, kanto gamato opws sou a3izei!