Φρουτοπία Σ2 | Επεισίδιο 11ο | ΕΡΤ




Subscribe στην ΕΡΤ:
Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ο ΜΑΝΑΒΗΣ, μεταμφιεσμένος, απάγει τη ΜΑΡΟΥΛΙΤΑ, για να εκβιάσει τον ΘΑΝΟ. Ο ΠΙΚΟΣ ΑΠΙΚΟΣ ειδοποιείται για την ασθένεια του ΑΙΜΙΛΙΟΥ και τρέχει να ενημερώσει το Διευθυντή της εφημερίδας.
Στο νοσοκομείο οι γιατροί κάνουν συμβούλιο για την κατάσταση υγείας του ΑΙΜΙΛΙΟΥ και προσπαθούν να κάνουν διάγνωση. Όταν διαγιγνώσκουν οξεία σκωληκοειδίτιδα μεταφέρουν τον ΑΙΜΙΛΙΟ στο χειρουργείο. Εν τω μεταξύ, ο ΒΡΑΣΙΔΑΣ βρίσκει τη ΜΑΡΟΥΛΙΤΑ στο μανάβικο φιμωμένη. Την λύνει και, αφού την πληροφορεί για τις τελευταίες εξελίξεις, εκείνη φεύγει πανικόβλητη για το νοσοκομείο. Έξω από το χειρουργείο Ο ΘΑΝΟΣ τα εξομολογείται όλα, για τη ΜΑΡΟΥΛΙΤΑ και την απειλή στον ΠΙΚΟ ΑΠΙΚΟ. Ο γιατρός τους ενημερώνει ότι ο ασθενής χρειάζεται μετάγγιση χλωροφύλλης και ο ΘΑΝΟΣ προσφέρεται. Η ΜΑΡΟΥΛΙΤΑ μιλά για όλα όσα συνέβησαν στον ΠΙΚΟ και τον ΒΡΑΣΙΔΑ και τους αποκαλύπτει την ταυτότητα του ΤΕΝΟΡΟΥ και του ΟΣΚΑΡ. Ο ΒΡΑΣΙΔΑΣ τρέχει να τους συλλάβει. Ο γιατρός ανακοινώνει στον ΠΙΚΟ ΑΠΙΚΟ και τη ΜΑΡΟΥΛΙΤΑ ότι η εγχείρηση πέτυχε. Ο ΑΙΜΙΛΙΟΣ δέχεται στο γραφείο του τον ΠΙΚΟ ΑΠΙΚΟ και συζητούν για τη συνομωσία. Ο ΠΙΚΟΣ συμβουλεύει τον ΑΙΜΙΛΙΟ να γίνει αναμέτρηση ΘΑΝΟΥ και ΜΑΝΩΛΗ σε αγώνα πυγμαχίας.

Παιδική σειρά με κούκλες η οποία αποτελεί την τηλεοπτική μεταφορά του ομώνυμου κόμικ (1983) του συγγραφέα Ευγένιου Τριβιζά και του σκιτσογράφου Νίκου Μαρουλάκη. Η σειρά έχει ως θέμα τις περιπέτειες του δημοσιογράφου Πίκου Απίκου, ο οποίος ταξιδεύει στην μακρινή χώρα της Φρουτοπίας για να διερευνήσει τη μυστηριώδη εξαφάνιση του Μανώλη του Μανάβη.

Χρονολογία Παραγωγής: 1986
Official Site:
Facebook:
Twitter:
Instagram:

#ΕΡΤ

Βίντεο από το κανάλι ΕΡΤ Α.Ε.


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

0 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *