Φρουτοπία Σ2 | Επεισόδιο 13ο | ΕΡΤ




Subscribe στην ΕΡΤ:
Ο ΜΑΝΩΛΗΣ, καθώς προθερμαίνεται στα αποδυτήρια, δέχεται την επίσκεψη της ΝΤΕΣΙΜΠΕΛ και της αποκαλύπτει την πραγματική του ταυτότητα.
Ο ΘΑΝΟΣ και ο ΜΑΝΩΛΗΣ αρχίζουν να παλεύουν και ύστερα από μια σκληρή αναμέτρηση ο ΘΑΝΟΣ καταφέρνει να κατατροπώσει τον ΜΑΝΩΛΗ, ο οποίος μετά το χτύπημα εξαφανίζεται. Η ΦΡΟΥΤΟΠΙΑ σώθηκε και το κοινό τον αποθεώνει. Ο διευθυντής ΖΟΥΠΗΧΤΟΣ αποφασίζει να κλείσει το εργοστάσιο και να μετακομίσει στο ΒΟΡΕΙΟ ΠΟΛΟ. Οι δύο δραπέτες βγαίνουν στην επιφάνεια του ρινγκ ψάχνοντας τη ΧΟΝΟΛΟΥΛΟΥ. Ήταν αυτοί που, σκάβοντας το λαγούμι, έκαναν τον ΜΑΝΩΛΗ να πέσει στην τρύπα και να νικήσει ο ΘΑΝΟΣ. Τα δύο φρούτα δραπέτες, ο ΛΑΚΗΣ και η ΒΕΑΤΡΙΚΗ ελευθερώνονται από τον ΑΙΜΙΛΙΟ, γιατί βοήθησαν στη θετική έκβαση του αγώνα. Ο ΠΙΚΟΣ ΑΠΙΚΟΣ αποφασίζει, μετά την παρέμβαση του ΑΙΜΙΛΙΟΥ, να αποκρύψει την αλήθεια για το πώς νίκησε ο ΘΑΝΟΣ. Καθώς ακούμε την εξέλιξη της ιστορίας από τον αφηγητή, παρακολουθούμε πλάνα από την πλατεία της ΦΡΟΥΤΟΠΙΑΣ με τα φρούτα να πανηγυρίζουν για τη νίκη τους.

Παιδική σειρά με κούκλες η οποία αποτελεί την τηλεοπτική μεταφορά του ομώνυμου κόμικ (1983) του συγγραφέα Ευγένιου Τριβιζά και του σκιτσογράφου Νίκου Μαρουλάκη. Η σειρά έχει ως θέμα τις περιπέτειες του δημοσιογράφου Πίκου Απίκου, ο οποίος ταξιδεύει στην μακρινή χώρα της Φρουτοπίας για να διερευνήσει τη μυστηριώδη εξαφάνιση του Μανώλη του Μανάβη.
Official Site:
Facebook:
Twitter:
Instagram:

#ΕΡΤ

Βίντεο από το κανάλι ΕΡΤ Α.Ε.


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

0 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *