ΧΙΚ! με τη Χρύσα Κατσαρίνη #22 – ft. Γιώργος Βαβούρας & Γιάννης Γάμπας




Η Χρύσα Κατσαρίνη μεθάει και κάνει πιπεράτες ερωτήσεις στους περαστικούς καθώς και σε σπέσιαλ καλεσμένους.
Καλεσμένοι επεισοδίου ο Γιώργος Βαβούρας και ο Γιάννης Γάμπας.

Ακολουθήστε τον Γιώργο Βαβούρα εδώ:

Ακολουθήστε τον Γιάννη Γάμπα εδώ:

Ακολουθήστε τη Χρύσα κι εδώ:

#χικ #xrysakatsarini #mpekrou #katsarini #sheisback

Βίντεο από το κανάλι ComedyLab GR


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

30 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Ειναι ντροπη να εισαι brand ambassador λεει η αλλη…ασε με εμενα να βγαζω τα λεφτα μου με κατι προβατακια σαν και σενα που τρεχουν στα Giveaways μου να δηλωσουν συμμετοχη και ασε τα πολλα πολλα…
    #λερες

  2. Χρυσά κάνε κάτι με το γέλιο σου γιατί μου φεραν την αστυνομία οι γείτονες γιατί νόμιζαν ότι χτυπούσα το σκυλί μου (είσαι γαμάτη σε αγαπώ)

  3. Πότε στο καλό βγαίνει το 23? Έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε τα παλιά μόνο για να ακούμε το γέλιο σου :ρρρ

  4. Τι εννοεις guilty pleasure οι Backstreet Boys? Εγω τους βαζω ακομα τερμα στο σπιτι μου, μαζι με Britney και N'Sync και θυμαμαι τα χορευτικα που καναμε στο σχολειο ?

  5. Σου είπα να αλλάζεις μέρος και ερωτήσεις. Δεν θα υπάρξει άλλη σύσταση. Ετοιμάσου να βιώσεις τις επιπτώσεις, αν δεν συνετιστείς.

  6. Και από το 23:50 και μετά, θυμήθηκα τον booyah και πόσο δίκιο έχει για τον ΑΝΤΙΛΑΛΟ στο comedy lab……τι φάααααση, τώρα τον παίρνετε και μαζί σας στα ταξίδια??????????

  7. Σήμερα ένας τυπάς πέρασε από δίπλα μου και μου είπε θέλω να σου ρίξω οξύ. Χρύσα μην δίνεις ιδεες για τα πιο τρομακτικά πράγματα που μπορεί να πει κάποιος αν περάσει από δίπλα σου στο δρόμο. Σε παρακαλώ ????

  8. Ο Γάμπας είναι απλά ότι καλύτερο ?❤️
    Επίσης, μόνο εμένα δε μου κάνει εντύπωση το ότι Παντελής παρόλο που δεν σε "φόρτωσε", έχει αποκτήσει απήχηση? Φίλε ο τύπος είναι ότι καλύτερο μπεσα! Ποια δε θα ήθελε έναν Παντελή? ❤️?