Όταν πηγαίνουν οι μεταλάδες για τατουάζ




Ο Φάνης Λαμπρόπουλος, ο Θανάσης Πασσάς και ο Νικόλας Ράπτης, μπήκανε στον κόσμο των τατουατζήδων και παρουσιάζουν το πιο σκοτεινό είδος πελάτη, τον μεταλά!

Subscribe:
Δες όλα τα νέα βίντεο εδώ:
FB:
Twitter:
Instagram:

Βίντεο από το κανάλι Netwix


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

21 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Είναι ντροπή να θεωρούμε ότι είναι το ίδιο πράγμα η μέταλ μουσική με όλες αυτές τις σατανιστικές ιδεολογίες , το black και το death δεν έχει καμία απολύτως επαφή με τον αληθινό κόσμο της μέταλ ο οποίος αποτελεί και την συντριπτική πλειοψηφία του κοινού , είναι απλά ντροπή να συνδέουμε αυτά τα δύο καθαρά ιδεολογικού χαρακτήρα είδη , με μουσική όπως το power το symphonic το thrash το speed το glam το groove , που ουδεμία σχέση έχουν οι στοίχοι τους με αυτά τα οποία έστω και για σάτιρα δείχνει το βίντεο.

  2. ρε netwix κάντε το ένα mix με την αρχή του warriors of the world από manowar. γίνεται ακόμα πιο γαμάτο!! 3 χρόνια το παίζω μπάλα

  3. Αυτες τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ λενε και μετα αλλοι βλακες καθονται και συνδεουν τον σατανα με την Μεταλ το οποιο δεν ισχυει. Επισης ασχετο ο βρυκολακας με την μεταλ ο βρυκολακας ανηκει σε σεναρια μυθοπλασιας και ειναι φανταστικος χαρακτηρας με αυτη την εννοια που τον παρουσιαζουν.

    That's all…

  4. Ένα μεγάλο μπράβο στα τσακάλια τα οποία έγραψαν τους αγγλικούς υπότιτλους!! Πολύ γέλιο με τους υπότιτλους!!