Άρης Σερβετάλης. Η ερμηνευτική του εξέλιξη τα τελευταία χρόνια τόσο σε τηλεόραση…


Άρης Σερβετάλης. Η ερμηνευτική του εξέλιξη τα τελευταία χρόνια τόσο σε τηλεόραση και κινηματογράφο όσο και στο θέατρο εντυπωσιακή!! Σοβαρός και μετρημένος, επιλέγει τις δουλειές του με ωριμότητα και μπορούμε να πούμε πλέον με σιγουριά ότι συγκαταλέγεται και αυτός στους καλύτερους Έλληνες ηθοποιούς της γενιάς του!!

Άρης Σερβετάλης. Η ερμηνευτική του εξέλιξη τα τελευταία χρόνια τόσο σε τηλεόραση... 1


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

21 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Πάντως στην πολυαναμενόμενη ταινία ο άνθρωπος του Θεού από ότι διάβασα σε όλες τις κριτικές είναι επιεικως μέτριος σε μια πολύ κακη ταινια

  2. Ένας ΑΤΑΛΑΝΤΟΣ που μονίμως παίζει σαν παγόβουνο, ανέκφραστος πάντα, με άρθρωση σα να μιλάει ρομπότ. Κάνει καριέρα εδώ και χρόνια ως ταλέντο παρόλο που κάθε φορά είναι ίδιος κι απαράλλαχτος με τον προηγούμενο ρόλο. Μόνο στην Ελλάδα της κλίκας θα μπορούσε να συμβεί αυτό …

  3. Οι δημόσιες σχέση ξαναχτυπούν…..
    Δεν υπάρχουν Έλληνες ηθοποιοί
    Μόνο συλλαβιστες με μέσον…..

  4. Ανεβάσατε σχόλια για το Σερβετάλη και ο άλλος ασχολείται με τη σχέση ελληνισμού- χριστιανισμού,ό,τι να’ναι,τρικυμία εν κρανίω!!!

  5. Η άλλη μιλά για Χριστιανοταλιμπάν!! Που είναι ο διαχειριστής να την πετάξει έξω,τί σχέση έχει η κοσμοθεωρία κάποιου με την υποκριτική του ικανότητα;;;; Όταν κάποιος γνωρίσει το χριστιανισμό ,τον κράζετε,αν είναι άθεος,τον επαινείτε!!!!

  6. ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΠΑΝΤΟΥ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ.. ΑΣ ΜΗ ΜΙΛΗΣΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΈΝΕΙΑ ΜΕΡΙΚΩΝ.

  7. Μην τον κρίνετε για τις απόψεις του το ταλέντο του ειναι αδιαμφισβήτητο το τι πιστεύει σωστο η λαθος θα το κρίνει αυτος

  8. Θεός θεός ακουω και όνομα δεν ακουω
    Ποιο είναι το προσωπικό όνομα του Θεου?

  9. Εξαιρετικός καλιτεχνης!!! Αν πιστεύει η όχι στο Θεό είναι δικό του θέμα!!

  10. Είδαμε την ταινία προχθές…ΥΠΕΡΟΧΟΣ ηθοποιός….εκφραστικο πρόσωπο , κίνηση και ομιλία….είναι σίγουρα ενας μεγάλος ηθοποιός σε εξέλιξη !!!!

  11. Εξαιρετικός με μοναδική την ερμηνεία του “Άγιος Νεκτάριος”, που φόρεσε την σκέψη του αγίου, με την ερμηνεία του στο ιερό, με ότι αυτό σημαίνει.
    ” Το 1968, αν θυμάμαι καλά, για την εποχή, σε μία πανέξυπνη αλλά φτωχή σύμφωνα με την εποχή ταινία και είχε ερμηνεύσει εξαιρετικά, ο μοναδικός Χρήστος Πολίτης.”