Ένα μωρό γεννήθηκε στη μέση μιας συναυλίας των Metallica στη Βραζιλία….


Ένα μωρό γεννήθηκε στη μέση μιας συναυλίας των Metallica στη Βραζιλία.

Οι Metallica πραγματοποιούν περιοδεία αυτό το διάστημα στη Νότια Αμερική και στο σόου τους στην Curitiba (Κουριτίμπα) της Βραζιλίας μια θαυμάστρια με το όνομα Joice, που ήταν έγκυος, γέννησε το μωρό της κατά τη διάρκεια της συναυλίας του συγκροτήματος, επειδή δεν υπήρχε χρόνος να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Η συναυλία έγινε το βράδυ του Σαββάτου, 7 Μαΐου, μία ημέρα πριν από τον εορτασμό της γιορτής της μητέρας.

Η μητέρα που γέννησε το μωρό της κατά τη διάρκεια της συναυλίας των Metallica στη Βραζιλία μίλησε για την εμπειρία λέγοντας:

«Καθώς λαμβάνω πολλά μηνύματα και δεν θα μπορώ να απαντήσω σε όλα. Θα συνοψίσω τι έγινε. Πήγα στο σόου των Metallica και μείναμε στον χώρο που προορίζεται για άτομα με αναπηρία. Κι έμεινα καθισμένη όλη την ώρα, χωρίς να κάνω καμία προσπάθεια, ένιωθα καλά. Προσπάθησα να ξεκουραστώ όσο περισσότερο μπορούσα για να μπορέσω να πάω σε αυτή τη συναυλία».

Στα αρχικά συγκροτήματα, “Ego Kill Talent” και “Greta Van Fleet”, ήμουν καλά. Όταν όμως ξεκίνησαν οι Metallica, άρχισαν κι οι συσπάσεις. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα, όταν περίπου μετά 3 τραγούδια, κάλεσαν τον πυροσβέστη, με πήγαν στο χώρο πρώτων βοηθειών όπου έσπασαν το νερά κι όταν ο γιατρός είπε ότι θα με πήγαιναν στο ασθενοφόρο, (για να με πάει) το νοσοκομείο δεν υπήρχε περισσότερος χρόνος.

Συνέχισε λέγοντας:
«Γεννήθηκε ακριβώς εκεί, στο Couto Pereira (στάδιο στη Βραζιλία) υπό τον ήχο των Metallica. Όλοι έμειναν έκπληκτοι μ’αυτό που συνέβη. Πριν από 3 χρόνια αγόρασα αυτό το εισιτήριο και δεν θα φανταζόμουν ποτέ κάτι τέτοιο. Ούτε εγώ, ούτε ο σύζυγος. Όλη η μέρα ήταν πολύ τρελή, θα έπρεπε να γράψω ένα βιβλίο για να αναφέρω τα πάντα».

«…νιώθω υπέροχα σωματικά και προσπαθώ να καταλάβω πως συνέβη αυτό. Ευχαριστώ για την αγάπη και το ενδιαφέρον όλων».

Σε άλλη ανάρτησή της στο Instagram, η Joice ανέφερε ότι το μωρό γεννήθηκε καθώς η μπάντα έπαιξε το τραγούδι “Enter Sandman”.
#greekrockculture

Ένα μωρό γεννήθηκε στη μέση μιας συναυλίας των Metallica στη Βραζιλία.... 1


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

9 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. όταν το: “tuck you in, warm within
    keep you free from sin
    till the sandman, he coooomes” περνάει σε άλλη διάσταση!!! 😂
    Να τους ζήσει το μεταλάκι από κούνια! 😄

  2. Τραγούδι ότι πρέπει για νανούρισμα… 😂 😂
    Να τους ζήσει το Μεταλλικοπαιδο… 👌🏾😊