Ο Μάικ Τραμπ (Mike Tramp) εδώ και κάποια χρόνια είναι περισσότερο κοντά στη φολ…


⚡ Ο Μάικ Τραμπ (Mike Tramp) εδώ και κάποια χρόνια είναι περισσότερο κοντά στη φολκ/αμερικανική μουσική, είναι αφηγητής, τα περισσότερα τραγούδια του είναι ακουστικά και με ένα πολύ πιο ώριμο μήνυμα από το «Περίμενε… Δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να σε αγαπήσω». Αν και ηχητικά είναι διαφορετικός, εξακολουθεί να είναι ο Tramp… που σημαίνει ότι είναι ακόμα πολύ καλό το μουσικό «υλικό» του.

💡 Όπως αναφέρθηκε, είναι αφηγητής, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όλες οι ιστορίες του έχουν αίσιο τέλος.

🎵 Το “Homesick” είναι ένα από τα τραγούδια που σε φέρνουν πιο κοντά στο άλμπουμ με τίτλο «Stray from the Flock». Έχει ταλέντο ο τύπος να παρουσιάζει μια μελαγχολία κι αδυναμίες, χωρίς αυτό να είναι απαραίτητα κακό, φωτίζοντας το παρελθόν. Ενώ τα προηγούμενα τραγούδια δεν έχουν τόσο έντονο ύφος, αυτό το τραγούδι, αλλά κι όλο το άλμπουμ που αναφέρθηκε, σε κάνει τουλάχιστον να βουίζεις κάτω από την ανάσα σου. «Όταν αναρωτιέσαι από ποια πλευρά φυσάει ο άνεμος, υποθέτω ότι τελικά θα μπορούσα να με νοσταλγήσω». Αυτό ίσως να είναι λυπηρό κι ειλικρινές. Κατά κάποιο τρόπο, είναι ο Τραμπ που κοιτάζει πίσω στην καριέρα του και το που είναι σήμερα, τα σκαμπανεβάσματα και ό,τι του αφαίρεσε τους μουσικούς κυνόδοντες τη δεκαετία του ’80 δεν τον έχει αφήσει ακόμα κι ούτε το βάζει κάτω, ανεξάρτητα από το που τον πάει ο άνεμος.

Άκουσέ το 🎧 https://youtu.be/EeudA1kfpXQ

#akourock #greekrockculture

Ο Μάικ Τραμπ (Mike Tramp) εδώ και κάποια χρόνια είναι περισσότερο κοντά στη φολ... 1


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

1 ΣΧΟΛΙΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Αυτο ειναι το καλυτερο κομματι του δισκου 🤘🤘☺️☺️🎸🎸 🇩🇰https://www.youtube.com/watch?v=juwCe_7GCUw&ab_channel=TargetDenmark