Η αλκαλική κατάσταση αυξάνει την ζωτικότητα, διατηρεί το σώμα υγιές…


Η αλκαλική κατάσταση αυξάνει την ζωτικότητα, διατηρεί το σώμα υγιές, και αυξάνει σημαντικά το προσδόκιμο ζωής. Βοηθάει να χάσουμε βάρος, να μειώσουμε την αρτηριακή πίεση, να καταστρέψουμε τα καρκινικά κύτταρα, να αποφύγουμε τις καρδιαγγειακές ασθένειες, να καταπραΰνουμε την αρθρίτιδα, και να νιώθουμε νεότεροι και δυνατότεροι.

Οι τροφές που καθιστούν τον οργανισμό μας όξινο περιλαμβάνουν το λευκό αλεύρι, τα κρέατα, τα αυγά, τα ψάρια, τα γαλακτοκομικά, ο καφές, το αλκοόλ, την ζάχαρη, τα τηγανητά. Τα γλυκαντικά, τα φάρμακα και οι περιβαλλοντολογικές τοξίνες προκαλούν επίσης οξύτητα, όπως το στρες ο θυμός, και τα τοξικά συναισθήματα.

Οι επικρατούσες μοντέρνες δίαιτες και ο σύγχρονος τρόπος ζωής είναι γενικά πολύ όξινα, και χρειάζεται εξάσκηση και μεγάλη προσοχή για να διατηρήσουμε το σώμα μας σε αλκαλική κατάσταση. Τα καλά νέα όμως είναι ότι υπάρχει μια αφθονία εξαιρετικά γευστικών, υγιεινών και θρεπτικών αλκαλικών τροφών που μπορούν να προστεθούν στην καθημερινή μας κατανάλωση και να μειώσουν την οξύτητα του σώματος. Θα αισθανόμαστε πιο δραστήριοι, λιγότερο πιεσμένοι, και θα έχουμε ένα σώμα που θα λειτουργεί στο βέλτιστο, για μεγάλη βιωσιμότητα….ITROFI..

Πηγή


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

0 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *