Μέσα στα σκοτάδια που ζούμε τις τελευταίες ημέρες και σε όλα αυτά που πυκνώνουν …


Μέσα στα σκοτάδια που ζούμε τις τελευταίες ημέρες και σε όλα αυτά που πυκνώνουν μπροστά μας, ξεχωρίζουν και μερικές ανάσες γεμάτες οξυγόνο.

Χθες ο Σάκης και ο Αλέκος Καρπάς, δύο γαμάτοι τύποι από την Αριδαία που έχουν αναρριχηθεί με την ομαδάρα τους στην κορυφή του ελληνικού gaming, έχοντας τεράστιο νεανικό κοινό να τους ακολουθεί στο YouTube και παντού, αποφάσισαν να κάνουν ένα live stream για να μαζέψουν χρήματα για αυτούς που υποφέρουν τις τελευταίες μέρες από τις φωτιές, αλλά και για την υποστήριξη φιλοζωικών οργανώσεων.

Ξεκίνησαν λίγο πριν τα μεσάνυχτα, κάνοντας το πρώτο κάλεσμα για δωρεές. Έμειναν στον αέρα για 3 περίπου ώρες. Στο τέλος της βραδιάς το ποσό που συγκεντρώθηκε και θα δοθεί στον Ερυθρό Σταυρό ξεπέρασε τα 300 χιλιάδες ευρώ! Σε 3 ώρες. Και δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνουν. Το έκαναν με το Μάτι, το έκαναν και για το ταξίδι του μικρού Παναγιώτη – Ραφαήλ. Άλλα 30 και 42 χιλιάδες ευρώ αντίστοιχα.

Και θα το ξανακάνουν. Γιατί γνωρίζουν τη δυναμική τους. Μα κυρίως γιατί έχουν αποφασίσει να τη χρησιμοποιήσουν με αυτό τον τρόπο. Και αυτό δεν είναι σύνηθες στο εγχώριο σύμπαν των influencers. Καθόλου. Τα σέβη μας Unboxholics
Είστε το ίντερνετ που θέλουμε.

via Ευθύμιος Σαββάκης

#φιλότιμο #philotimo

Μέσα στα σκοτάδια που ζούμε τις τελευταίες ημέρες και σε όλα αυτά που πυκνώνουν ... 1


Πηγή


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

0 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *