Άγγελοι και δαίμονες της APPLE | feat. @Chris Tsounis – BigBusiness #12 | Powered by Freedom24




για ΔΩΡΕΑΝ επενδυτικές συναλλαγές στη Freedom 24 ΚΑΙ μια ΔΩΡΕΑΝ Μετοχή αξίας ως 700$ (ισχύει για 25+).

In collaboration with

Κείμενο: Καλλιρόη Βολονάκη, Mikeius
Κάμερα – Ήχος: Pedram Vossoughi (@directorslife)
Παρουσίαση – Μοντάζ – Εικόνες: Mikeius (@brafmikeius)

Βίντεο και σχόλια από το κανάλι Mikeius Official


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

25 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Συγνώμη που θα δείξω οπισθοδρομικός αλλά άνθρωποι όπως ο Τζομπς και ο μασκ γεννήθηκαν για να αλλάξουν τον κόσμο και να τον πάνε στο επόμενο επίπεδο της ψιφιακης εικονικής πραγματικότητας,γνώμη μου πως ο όλα αυτά είναι δίκοπο μαχαίρι η τα χρησιμοποιεί ο κόσμος και γίνεται καλύτερος η τα χρησιμοποιεί και γίνεται χειρότερος,δεν νομίζω να τους καίει και πολύ ανθρώπους όπως ο Τζομπς η τον μασκ η οποιονδήποτε από την ελίτ αυτή,καλή ανάπαυση βέβαια σε έναν πολύ σημαντικό άνθρωπο,είτε για καλό είτε για κακο.!!!!

  2. Δεν είμαι nerd αλλά οταν είπες οτι το iPhone ήταν το πρώτο Smartphone, σκεφτηκα οτι αποκλείεται να ισχυει και το έψαξα…και όντως δεν ισχύει, το πρώτο Smartphone είναι της εταιρίας IBM και εφευρέθηκε το 1992 just saying 😅

  3. Μεγάλο λάθος ο Tim Cook αντικατέστησε επάξια τον Steve .. «Tim Cook's leadership is considered one of the great success stories in this century so far and Wall Street and stockholders alike applaud the fact that Apple has continued to innovate and flourish even with Steve Jobs no longer with us»

  4. Και κάπως έτσι έφτασε τα 2.000.000.000.000$ πουλώντας άχρηστα πράγματα στις μάζες… Αντί να φλερτάρουμε εκ του σύνεγγυς, χωνόμαστε μέσα σε μια οθόνη και αυτοί χώνονται πιο βαθιά στις τσέπες μας, μας έχουν κάνει πρεζάκια τους, αν είναι αλήθεια ότι ο Jobs δεν επέτρεπε στο σπίτι τα παιδιά του να έχουν συσκευές apple, πρέπει όλοι μας να πηδήξουμε από το πιο ψηλό κτίριο που θα βρούμε μπροστά μας.

  5. δεν ξεχναω ποτε οταν ειχα παρει το iphone 3gs και μετα απο ενα μηνα το ανταλαξα με ενα nokia n97 το οποιο το κρατησα και καποια χρονακια. μετα απο χρονια πηρα και το iphone 5s το αγαπησα αλλα και παλι μετα απο 2-3 χρονακια ξανα ηθελα παλι android. γενικα η iphone δεν ειναι η καλυτερη εταιρια. απλα καταφεραν να πουλησουν εικονα οποτε πολλες ψωναρες θελουν iphone για να πουλησουν μουρη.

  6. σε επιδόσεις,όπως και οι νέοι επεξεργαστές για υπολογιστές της που είναι arm έχουν εντυπωσιακές επιδόσεις και αυτονομία.

  7. σε επιδόσεις,όπως και οι νέοι επεξεργαστές για υπολογιστές της που είναι arm έχουν εντυπωσιακές επιδόσεις και αυτονομία.

  8. Κάτσε mikeius, εσύ σε ένα βίντεο what the fact δεν είχες πει πως ο πρώτος υπολογιστής τιπου Desktop ήταν ο zerox alto;

  9. Ποιο θα θέλετε να γίνει το επόμενο ΒΒ βίντεο…
    ο πόλεμος των ρευμάτων…Νικολά Τέσλα vs Τόμας Έντισον…ή η διαμάχη του…Ράντολφ Χερστ vs του Τζόζεφ Πούλιτζερ…
    "Γιατί μιλάμε για δύο διαμάχες που έφεραν τα πάνω κάτω…στον ηλεκτρισμό και την έντυπη ενημέρωση…"

  10. Ωραίο το βίντεο αλλά νομίζω χωρούσε και μια αναφορά στη σειρά των M chips που τα τελευταία 2 χρόνια αλλάζει ότι ξέρουμε στους μικροεπεξεργαστές.

  11. Πάλι καλααα που ανέφερες έστω και λίγο την Commodore… ρε Μιχαλάκη μου, Amiga νόμιζες ότι έιναι μόνο παιχνίδια;;; Από εκεί πήραν πολλά windows και MacOs… έλεος, είπαμε την ιστορία γράφουν οι νικητές αλλά μην μας τρελάνετε κιόλας.