Ακραίες Καταστάσεις με Τρένο (Eπ.6) Μεταφορά που Σπάζει Όλα τα Ρεκόρ
Το Rocky Mountain Railroad ακολουθεί τα έμπειρα πληρώματα τρένων που πολεμούν με τον άγριο καιρό και το ασταθές έδαφος για να κρατήσουν σε λειτουργία τα κυριότερα φορτηγά και επιβατικά τρένα του Καναδά κατά την διάρκεια του χειμώνα.

Πρόκειται για ένα αποκλειστικό ταξίδι στην παγωμένη ορεινή έρημο στην πιο ακραία σιδηροδρομική γραμμή της χώρας. Το κλείσιμο δεν είναι μια επιλογή, και είναι οι κρύοι μήνες που παγιδεύουν το σιδηροδρομικό δίκτυο που θεωρείται επίτευγμα της σύγχρονης μηχανικής.

Αντιμέτωποι με τη συνεχή απειλή θανατηφόρων χιονοστιβάδων, τερατωδών κατολισθήσεων και επικίνδυνων άγριων ζώων, τα ανθεκτικά πληρώματα του σιδηροδρόμου Rocky Mountain πρέπει να κάνουν ό,τι χρειάζονται για να διατηρήσουν αυτή την «γραμμή ζωής».

Eπεισόδιο 6: Μεταφορά που Σπάζει Όλα τα Ρεκόρ (Record Breaking Haul)

Η μεταφορά ενός αντιδραστήρα 210 τόνων από το Θάντερ Μπέι του Οντάριο στο Μους Τζο του Σασκάτσουαν, φτάνει τους σιδηροδρομικούς στα όριά τους. Ένας αισθητήρας στο πλάι της σιδηροτροχιάς επιβάλλει μια έκτακτη επιθεώρηση κι ένας λάθος υπολογισμός προκαλεί μια 24ωρη καθυστέρηση. Ο Τζίμι δοκιμάζεται για το αν θα σταθεί στο συνεργείο της σιδηροτροχιάς. Στο Οντάριο ένας τροχός που έχει υπερθερμανθεί απειλεί τη μεταφορά σημαντικών δομικών υλικών σε μια απομακρυσμένη κατασκήνωση.

Παραγωγή: Cineflix
Καναδάς 2018
______
Δείτε όλα τα επεισόδια της σειράς από την λίστα:

______
#documentary #railroad #train

Βίντεο και σχόλια από το κανάλι DocFlix – Ακραίες Καταστάσεις με Τρένο


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

0 Σχόλια

Your email address will not be published.