Ακραίες Καταστάσεις με Τρένο (Eπ.7) Η Τέλεια Καταιγίδα
Το Rocky Mountain Railroad ακολουθεί τα έμπειρα πληρώματα τρένων που πολεμούν με τον άγριο καιρό και το ασταθές έδαφος για να κρατήσουν σε λειτουργία τα κυριότερα φορτηγά και επιβατικά τρένα του Καναδά κατά την διάρκεια του χειμώνα.

Πρόκειται για ένα αποκλειστικό ταξίδι στην παγωμένη ορεινή έρημο στην πιο ακραία σιδηροδρομική γραμμή της χώρας. Το κλείσιμο δεν είναι μια επιλογή, και είναι οι κρύοι μήνες που παγιδεύουν το σιδηροδρομικό δίκτυο που θεωρείται επίτευγμα της σύγχρονης μηχανικής.

Αντιμέτωποι με τη συνεχή απειλή θανατηφόρων χιονοστιβάδων, τερατωδών κατολισθήσεων και επικίνδυνων άγριων ζώων, τα ανθεκτικά πληρώματα του σιδηροδρόμου Rocky Mountain πρέπει να κάνουν ό,τι χρειάζονται για να διατηρήσουν αυτή την «γραμμή ζωής».

Eπεισόδιο 7: Η Τέλεια Καταιγίδα (Perfect Storm)

Στη διάρκεια των ανοιξιάτικων επισκευών τρένο με τα 119 βαγόνια σιτηρών αντιμετωπίζει διάφορα εμπόδια διασχίζοντας τα βουνά. Μια χαλασμένη μηχανή μπλοκάρει την κεντρική γραμμή. Ένα συνεργείο τοποθετεί ράγες μήκους ενός χιλιόμετρου. Στο Οντάριο, το Πολικό Εξπρές μεταφέρει ντράμερ που πάνε σε συγκέντρωση πάου γουάου και κάτι γατάκια νότια, στο Κόκρεϊν.

Παραγωγή: Cineflix
Καναδάς 2018
______
Δείτε όλα τα επεισόδια της σειράς από την λίστα:

______
#documentary #railroad #train

Βίντεο και σχόλια από το κανάλι DocFlix – Ακραίες Καταστάσεις με Τρένο


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

0 Σχόλια

Your email address will not be published.