Ηλίας: Με ενόχλησε ότι σχολιάστηκε για το αν στεναχωρηθήκαμε για την αποχώρηση της Καρολίνας




Το SURVIVOR, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, συναρπαστικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Ξεκίνησαν ως Διάσημοι και Μαχητές και πλέον ως Κόκκινη και ως Μπλε ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγώνες επάθλου, ασυλίας και επικοινωνίας δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Στο Συμβούλιο γίνονται οι πιο κρίσιμες ψηφοφορίες όμως η τελική απόφαση για το ποιος παραμένει στον Άγιο Δομίνικο είναι του τηλεοπτικού κοινού. Ο έμπειρος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που βρίσκεται στο πλευρό των παικτών σε κάθε δοκιμασία και ψηφοφορία βάζοντας τους τηλεθεατές στο κλίμα. Το SURVIVORδίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και απόΔευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

38 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. … ΗΛΊΑ, ΜΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΊΑ ΚΑΙ Α Ξ Ι Α ΣΤΑ ΔΥΟ ΤΣΙΡΚΟΥΛΑ… ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΑ ΘΈΑΤΡΑ ΤΩΝ "SURVIVORS" ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ…

  2. ΧΑΣΙΣΙ ΜΙΡΟΔΑΤΟ ΑΠΤΟΝ ΠΑΡΑΔΙΣΟ ΤΊΣ ΚΑΡΑΪΒΙΚΉΣ ΙΛΙΑ ΙΣΕ ΟΠΙΟ ΜΑΝΓΑΣ ΑΠΌ ΤΙΝ ΒΛΕ ΟΜΆΔΑ ΒΡΑΒΟ ΣΟΥ ΤΕΛΙΚΟΣ ΜΌΝΟ ΣΆΚΗΣ ΚΕ Ο ΙΛΙΑΣ

  3. Εάν στον τελικό αγωνιστούν και δεν γίνει με την ψηφοφορία του κοινού που νομίζω έτσι πρέπει να γίνει και αυτό είναι το σωστό ας κερδίσει το έπαθλο ο καλύτερος

  4. Για άλλη μια φορά ο αρχιμάστορας της μπιφτεκας ο Ηλίας μπροστά στους αμιγκος είπε ότι ο Σάκης θέλει να διώξει την Ελένη για να μείνει στον τελικό η Μαριαλένα και όταν ο Λιανός τον ρώτησε αν υποστηρίζει την άποψη που έχει ο Ασημακόπουλος ,είπε εγώ δεν πιστεύω πως ο Σάκης ψόφησε έτσι,τελικά Ηλία τι πιστεύεις;μπροστά στον Σάκη δεν πιστεύεις κάτι τέτοιο αλλά πίσω του το πιστευεις

  5. Δεν έλεγες Μπογδανε και Ασημακο ότι η Καρολίνα σας χαλάει ψυχολογία; Τι υποκριτής είσαι.

  6. Φόρτσα ρε Λιάκο ότι και να λένε πονηριά δεν έχεις αυτή την κακία μέσα σου δεν έχεις σαν αυτούς , τώ μίζερο και τό ύπουλο δεν πρέπει να νικήσει.

  7. Πόσο διπρωσωπη για να μην ψηφιστεί μπροστά το φίλο και πίσω το σκύλο έχει μια παροιμιαμας ποσο δίκιο είχε ο Αλέξης από την άλλη η Ελένη θα πει ότι δε τους μεταφέρει τίποτα ας της πει κάποιος ότι τι βλέπουμε Μ άλλον ας το πούνε σε όλους Για να δούμε αύριο αν πάρει από αυτούς ασυλία δε θα ψηφίσει μ αριαλεννα αυτό θα γίνει και αυτό δεν είναι στοχοποιησει

  8. Ασε μας ρε Ηλία που ολο θες αγάπες και γαλήνη και απο πίσω θάβεις και απο μπροστά χαμογελάς και φοβασε να μιλήσεις για να μη ψηφηστεις. Μόνος στη κάμερα τα λες αλλα μπροστά στο Σακη μούγκα.
    Σορι Βασιλική ξέρω που τον αγαπάς τον Λιακο αλλα αυτό βλέπω Εγω ❤️✌️

  9. Κλανιες Amigos!!! Ζηλιααασα σας τρωει… .δεστε την Ελενη διπροσωπια, ο Ηλιας πολυ ψευτικος τελικα! Οσο για τον Ασημαντοπουλο…..ουδεν σχολιο….ουστ εξωωωω

  10. ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΗΣ ΜΠΟΜΠΑ?ΣΤΗΜΕΝΟ.ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ.ΤΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΤΑΝΙΜΑΝΙΔΗ ΕΓΡΑΦΑΝ.ΦΑΝΗΚΕ ΑΠΟ ΟΤΑΝ ΕΒΓΑΛΕ Η ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΤΟΝ ΝΤΑΦΥ.ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΑΤΖΟΥΝ.

  11. Ηλία από την πολύ σου ζήλια σου για τον σακη έχεις ξεχάσει τι θα πει σεβασμός ταπινοτητα από εσένα άρχισαν όλα και τώρα το παίζεις ο δίκαιος δεν πειράζει ξέρουμε πλέον τι αθρωπος είσαι δεν αξίζεις ούτε το σεβασμό μας δυστυχώς και θα καταλάβεις το λάθος και θα είναι αργά Για Δακρυα μπογδανανε εμετός. ??

  12. Ο Ηλίας έχει κλάψει για ότι μαλακία έχει γίνει στο survivor….Ακόμη και για τα μυρμήγκια που πατάει κατά λάθος…Για την Καρολίνα όμως ούτε ένα δάκρυ μπροστά στην κάμερα…Πένθησε μόνος του πάνω σε ένα φοίνικα…Κολλητάρια amigos…Φιλία που θα κρατήσει για πάντα….

  13. Έχουν δίκιο..ένα παιχνίδι είναι..κ τελειώνει..κ μετά ούτε που θα τους θυμόμαστε..ο καθένας σπίτι του δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το κάνουν τόσο θέμα..έχουν κουράσει πολύ..

  14. Ηλία είσαι μεγάλη κότα!! Λες ότι ολα σε ενοχλούν αλλά στο συμβούλιο πίνεις το αμίλητο νερό και είσαι στη μούγκα!! Λες για τον Σακη όμως όποτε τύχει να του μιλήσεις μόνο τα χέρια δεν του φιλάς!! Καλά έλεγε κάποια ψυχή κάποτε ότι είσαι μεγάλος διπλωμάτης…Big brother το κάνατε εκεί μέσα γενικά όλοι αλλά τέλος πάντων.