Το χαμένο ΜΠΡΑΦ – Έλληνες φαντάροι σε κατηγορίες




ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΡΑΦ ΕΔΩ:

ΟΧΙ. ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΟ ΜΠΡΑΦ. Να το ξεκαθαρισω. Αλλα υπηρχε ενα τελευταιο επεισοδιο που δεν είδε ποτέ το φως της ημέρας. Παρτε το στην ωμη, ακυκλοφορητη μορφη του, οπως ακριβως το βρηκα στον παλιο σκληρο δισκο.

Βίντεο και σχόλια από το κανάλι Mikeius Official


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

34 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Αττάκες πανέξυπνες και πολυβολοοοοοοοοοοοο…. Πολύ φαντασία και ευφιές χιούμορ… Στοιχηματίζω οτι τα Μπραφ θα ήταν απο τα δυσκολότερα βίντεο/ανά λεπτό τελικού βίντεο…

  2. Δεν παιζω ετσι παιδια !!! Εχει καινουριο Μπραφ εδω και ενα χρονο, και εμενα δεν μου λετε τιποτα????

  3. Mike μπορεί να με έχεις χαλασει κατά καιρούς με φιλομπατσικές και anticovid δηλώσεις σου, ωστόσο ακόμα παραδέχομαι πως το mpraf έσπερνε!!

  4. Εγώ ήμουν από αυτούς που αγαπούσαν οι νέοι, διότι όταν παλιωσα και έκανα 21 μήνες.. όταν μου έστελναν αγγαρεία, έκανα την αγγαρεία μαζί τους + στο τέλος τους καλυπτα λέγοντας στον καραβανα ότι δεν τελείωσε ακόμη η δουλειά, ενώ οι νέοι έκαναν τσιγάρο με την φάση να φάω επίπληξη που τους κάλυπτα..

  5. Αυτη η σειρα με σημαδεψε απο τριτη δημοτικου… Ακομα δεν εχω σταματησει να βλεπω ολα τα επεισοδια απο 500 φορες το ενα. Ισως αυτα φταινε που ειμαι τοσο τοξικος και που εχω γινει ετσι… Ηταν εντελως ουρανοκατεβατο ενα καινουργιο μπραφ. Δεν ξερω τι αλλο να πω…