Κόκκινη Κλωστή Δεμένοι – Ραπουνζέλ #01




Μια εκπομπή για τον ανυπόφορο σουρεαλισμό, τις τρομακτικές αλληγορίες, την υποβόσκουσα κωμωδία που κρύβουν μέσα τους τα παραμύθια. Αναίτια δραματική αφήγηση και ανεπίκαιρος σχολιασμός από τον Άγγελο Σπηλιόπουλο και τον Ηλία Φουντούλη.

Ακούστε το κ εδώ:

Άγγελος Σπηλιόπουλος

Ηλίας Φουντούλης

Για περισσότερη Κόκκινη Κλωστή Δεμένοι subscribe εδώ:

#ΚόκκινηΚλωστήΔεμένοι #παραμύθια

Βίντεο από το κανάλι ComedyLab GR


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

44 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. η ραπουνζέλ ήταν εξυπνη. το μεταξι ειναι ακριβο. αρα αυτος θα ερχοταν αργααα αργααα και σταδιακα. και θα προλαβαινε να δει αν της κανει. το παιζε συστημα Πηνελοπη.

  2. Καλά, αυτή η Ραπουνζέλ δεν έψαξε ποτέ να βρει τους γονείς της; Ούτε στο γάμο δεν τους κάλεσε; Δεν είχαν κι αυτοί δικαίωμα να δουν τα εγγονάκια τους;

  3. Ασχετο , πάντως , στην original εκδοχη , Ραπουνζελ σημαινει μαρουλακι και για αυτο σε ολο το παραμυθι αναφέρεται ως μαρουλακι ( ναι την κοπελα την λεγανε Μαρουλακι οχι Μαρουλω ξερω γω αλλα οκ )

  4. Η φάση που καταλαβαίνω τι εννοεί για το σπαθί …για ένα μεγάλο γύρω από την λαβή που καλύπτει το χέρι ????(ούτε εγώ ξέρω πως λέγεται)

  5. Εισασταν τόσο ωραίοι στα καμμένα ανέκδοτα που ήταν γαμάτες εκπομπές. Έως ότου φτιάξατε αυτό το πράγμα που ακόμη και μάσκα κλόουν από χαμογελαστή μετατρέπεται σε λυπητερή από την κρυάδα

  6. Λυκοτρίβολο :Μετάφραση από αγγλικά-Το Valerianella locusta είναι ένα μικρό ετήσιο φυτό που τρώγεται ως φυτικό φύλλο. Έχει χαρακτηριστική γεύση καρυδιού, σκούρο πράσινο χρώμα και απαλή υφή, και χρησιμοποιείται ευρέως ως χόρτα σαλάτας.

  7. Πλάκα πλάκα,στην δική μου εγκυμοσύνη μαρούλια λιγουρευόμουν….Ευτυχώς δεν έπαιζε μάγισσα..

  8. Η μάγισσα στην ουσία ήταν μαυραγορίτης για Vegan. Επίσης, τι νόημα είχε, ο άντρας, να φροντίζει την έγκυο αν μετά της στερούσε το παιδί;;;;;;;;;;;;;;;; Μάλλον το έκανε για να γλυτώσει τη γκρίνια.

    Υ.Γ. Σχολιάστε Σταχτοπούτα και Χιονάτη (βασικά ΟΛΑ των Γκριμ).

  9. Μπορει να ήταν μαγεμένα τα μαρούλια και να γινόντουσαν ακραία ελκυστικά για να μπορέσει η μάγισσα να καταφέρει να κάνει αυτή τη συμφωνία για να πάρει το παιδί!

  10. Η φάση που τα βιβλία που κρατάνε είναι για το εφέ ενώ κανονικά μπροστά τους έχουν την φωτοτυπία με εκτυπωμένο το παραμύθι.. λες και δίνεις αρχαία και έχεις την φωτοτυπία κάτω από το θρανίο

  11. Στην απαίσια ταινία που ειχα δει εγώ κάπου κάποτε είχε να κάνει με ραπανάκια… Ραπουνζέλ άι γκες

  12. 07:50 το χτίσανε κανονικά και στο τέλος χτίσαν και την είσοδο γαμώ το γιωτιλίκι μου
    Έντιτ: το τελευταίο μέρος με σκότωσε. Ήταν τέλειο.

  13. Αγαπω φουντουλη αλλα τι μαλακιες ειναι αυτες. τι βλακειες, κακα αστεια, κοροιδεμα ακομα και σε απλα πραγματα. 0 δημιουργικοτητα, 0 ιδεες, 0 περιεχομενο. απλα να βγουμε να κοροιδεψουμε την καθε προταση με χαζα παιδιαστικα αστειακια. ρε φου εισαι καλυτερος απο αυτο, δεν ξερω δεν αντεξα να δω ολο το βιντεο τα πρωτα 5 λεπτα ειδα και σιχαθηκα. για το πουτσο

  14. Έτρωγα κατά τη διάρκεια και απλώς από ένα σημείο και μετά σταμάτησα, γιατί πήγα να πνιγώ εκατό φορές ?

  15. Η συνθήκη "θέλω τρόφιμο, μάγισσα μου το δινει και σε αντάλλαγμα παίρνει το νεογέννητο κ το βαφτίζει όπως το τρόφιμο" αποκτάει νόημα άμα σκεφτούμε τον Kobe Bryant! (Rip)

  16. η ταχύτητα και ευκολία που ανεβαίνει το πριγκιπόπουλο στον Πύργο εχει να κάνει με το ότι θέλει να δώσει;;

  17. Νομίζω θα προτιμουσα να έχετε κριπι μουσική, μιας και έχετε και το σκηνικό, και καποια σχόλια να τα λέτε με σκοτεινό βλέμμα χωρίς να διακόπτεται την μουσική και το ύφος αφήγησης. Νομίζω ότι θα μου άρεσε περισσότερο. Τεσπά είστε υπέροχοι όπως και να χει. Μπράβο!!