Σκεπτικός Κάφρος #3 – Για Μία Ψήφο




Το ξέρατε ότι τα Ελληνικά ήταν να γίνουν η επίσημη γλώσσα της Ε.Ε. αλλά έχασαν από τα Αγγλικά για μία ψήφο; Ορίστε η αληθινή ιστορία πίσω από τον πιο δημοφιλή μύθο των ελληνικών σχολείων.

Βίντεο και σχόλια από το κανάλι Mikeius Official


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

21 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Σκεφτήται λίγο το σενάριο να είχαν γίνει τα Ελληνικά επίσημη γλώσσα των Ηνωμένων πολιτειών

  2. 0:59 Oi founding fathers ήταν όλοι από τη Αμερικανική επανάσταση ενώ από τους 4 που είναι στο Βουνό μόνο ο George Washington ήταν.Αυτό είναι το Mount Rushmore

  3. Θυμάμαι και γω την δασκάλα μου που έλεγε αυτό. Η κυρά Σούλα που είχε διοριστεί επί χούντας και μας είχε ταράξει στα σκαμπιλια. Και όταν το άκουσα το πρώτο πράγμα που είπα πριν φάμε στο τραπέζι στο σπίτι ήταν αυτό.

  4. Πλέον δυστυχώς και hypter και κρυφό νέο σίστας. Κρίμα που στην πραγματικότητα όσο και ότι μόρφωση να έχεις, το φυδι πάντα τρυπωνει. Κρίμα. Ωραίος οι νέες σου παρέες – επιρροές, εκεί στο England.

  5. σε καθε περιπτωση μια προσπαθεια για να γινουν τα ελληνικα επισημη γλωσσα της ΕΕ θα εχει υποστηρικτες απο ΟΛΑ τα κρατη της σημερινης ΕΕ

  6. Λάθος Τράπεζα Mikeius! Δέν ήταν της Εθνικής, Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος ήταν ο μάν! (Η κεντρική Τράπεζα, η ίδια που κάποτε εξέδιδε τις δραχμές και τώρα τα δεκάευρα!)