ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΣΙΛΑ – 322 – ΞεΚΙΝΑ ανάπτυξη




17.5.2013
Μπα; Οι Κινέζοι τρέφουν απεριόριστο σεβασμό για τη χώρα μας;
Ας αρχίσει η στενή συνεργασία να διορθωθεί κι αυτό.

Μουσική – “Fast Talking” Kevin MacLeod – incompetech.com
Licensed under Creative Commons: By Attribution 3.0

Βίντεο από το κανάλι ComedyLab GR


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

24 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Ναζιστικά σκουλήκια που προσπαθούν να εφαρμοσθεί ο νόμος για τους λαθρομετανάστες που όλοι φοβόμαστε έτσι όπως έγινε η Ελλάδα!
    Κρεμάλα σε εσένα, Εφιάλτη, σκουλήκι της λάσπης!

  2. Don Corleone???
    ΣΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΑΝΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ???
    ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕΣ ΚΟΜΜΑ ΗΛΙΘΙΩΝ?
    ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΣ.. ΑΛΛΙΩΣ…
    ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΚΑΣΜΟΥΛΗ.///

  3. 1ον εκεί το γράφω για συγκεκριμένο λόγο αλλά μάλλον δεν είδες το βίντεο, 2ον δεν θυμάμαι να δήλωσα φιλάνθρωπος έκραξα αυτούς που το παίζουν, εγώ προσωπικά μακάρι να ήμουν!!!

  4. με περιγαφη ''ΣΦΑΞΕ ΕΝΑΝ ΑΛΒΑΝΟ ΚΑΙ ΡΙΞΤΟΝ ΣΤΟ ΓΥΑΛΟ!!!'' σε ενα απο τα βιντεακια σου δεν σε κοβω και για πολυ φιλανθρωπο φιλε μου

  5. Όλα τα γιουσουφάκια του κανέκου εδώ μαζεύτηκαν; Πάτε κάντε καμία πίπα στους γκόμενούς σας τους μπαγκλαντέζους κι αφήστε το ίντερνετ. Μπάζα ε μπάζα.

  6. Δεν θυμάμαι ούτε να έβρισα κανέναν ούτε να ήμουν επιθετικός, απλά μάλλον αυτή είναι η "δημοκρατία" σας να τη χαίρεστε!!! Εγώ είμαι ο ναζί και ο φασίστας κι εσείς οι φιλάνθρωποι!!!

  7. Καθε μερα κραξιμο
    καθε μερα ξυλο
    καποια μερα κρεμαλα
    ποτε δεν φτανει το κραξιμο στα ναζιστικα σκουλικα

  8. Κοίτα όπως και να το κάνεις τα βίντεο του Σίλα είναι βασισμένα στην επικαιρότητα, και όπως και να το κάνεις σε κάθε ενημερωτικό δελτίο η Χ.Α είναι μέσα.

  9. Δεν λέω γαμάτος μ' αρέσει πάρα πολύ και λιώνω στο γέλιο αλλά ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εντάξει δεν την πας τη Χρυσή Αυγή, δικαίωμα σου, το καταλάβαμε αλλά καταντά βαρετό σε κάθε βίντεο!!! Για όλα τα υπόλοιπα δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι είναι άπαιχτα και δείχνουν ένα άτομο που δουλεύει καθημερινά για να έχει επίκαιρα θέματα και να παρουσιάζει πραγματικά διασκεδαστικά βιντεάκια. Καλή συνέχεια!!!