Τρου Στόρι – 12 – Τρία λεπτά κήρυγμα




Αν ακολουθήσετε τις συμβουλές μου δεν φέρω καμία ευθύνη.

ΤΡΟΥ ΣΤΟΡΙ με τη Λίλα Σταμπούλογλου

Βίντεο από το κανάλι ComedyLab GR


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

37 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. αυτο με τη σοκολατα γινετε το αντιθετο χΔ μολις τη φαμε ολη, σκεφτομαστε γιατι δεν αφησαμε κι ενα κομματακι για πιο μετα…μας λειπει:(

  2. Ωραία η συμβουλή για τον Κακλαμάνη αλλά θα δώσω και εγώ μία: Ένα βράδυ δεν ξέρω και γω τι είχα φάει και είχα γκλαουνιάσει βλέποντας TV. Μιλάμε παιδιά τρελή καούρα έτσι. Και μια ξινίλα αστα να πάνε. Αρχίζει η Ανατροπή ενώ έχω ψιλογλαρώσει. Έχει Βορίδη για ν-οστή φορά. Μπίνγκο παίδες. Μου ήρθε στα καπάκια ξέρασμα και ηρέμησα και μετά έβαλα ταινιούλα στο PC να δω σαν άνθρωπος. Να 'σαι καλά ρε Γιάννη.

  3. "Να μην κοροϊδεύετε τα κορίτσια στα καλλιστεία που απαντάνε στις ερωτήσεις άλλα ντ' άλλων. Και οι περισσότεροι πολιτικοί το ίδιο κάνουν"!!! 😛 Τρου!

  4. Ειλικρινή άποψη(αν και δεν τη ζήτησε και κανένας)?

    Με κάποια που είπες γέλασα και τα βρήκα αρκετά επιτυχημένα.
    Κάποια μου πέρασαν αδιάφορα.
    Κάποια λιγοστά με έκαναν να φέισπαλμιάσω(copyright pending).
    *Κάτι μου λέει ότι όλο και κάποιος θα βρεθεί να με βρίσει, είτε για τη γνώμη μου είτε για τη "λέξη" που είπα πιο πάνω. Oh, well…

    Συμπέρασμα: ΟΚ.

  5. οι ανίδεοι που το μόνο που βρίσκουν χιουμοριστικό είναι το μπραφ, να πάρουν ήσυχα και χωρίς φασαρίες τον πούλο απο τα υπόλοιπα βίντεο. γεμίσαμε ξαφνικά χιουμορίστες… δε σ'αρέσει? ΜΗΝ ΤΟ ΔΕΙΣ!

  6. Φλυτωνω.Συνθετο ρημα σε "ωνω" απο τις λεξεις:Βλιτο,φυτο,φυτρωνω. Οταν ενα βλιτο (που ειναι φυτο) φυτρωνει εν τελει.Ενιοτε χρησιμοποιειται μεταφορικα οταν θες να δειξεις ειρωνικα πως προερχεσαι απο καπου που δεν ανηκεις.