Φρουτοπία Σ1: Επεισόδιο 14ο | ΕΡΤ




Subscribe στην ΕΡΤ:
Είναι η μέρα ενός κρίσιμου ποδοσφαιρικού αγώνα και όλα τα φρούτα και τα λαχανικά έχουν στραμμένο το ενδιαφέρον τους στο γήπεδο. Παρακολουθούμε πλάνα από την πόλη καθώς οι κάτοικοι της ΦΡΟΥΤΟΠΙΑΣ ετοιμάζονται να παρακολουθήσουν τον αγώνα, καθώς και από το σπίτι του ΡΟΔΙΟΥ, το οποίο περιμένει με αγωνία να ξεκινήσει η τηλεοπτική μετάδοση της αναμέτρησης.
Την ίδια ώρα, Ο ΠΙΚΟΣ ΑΠΙΚΟΣ και ο ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ της ΦΡΟΥΤΟΠΙΑΣ προσπαθούν να βρουν έναν τρόπο να μπουν στο στάδιο της πόλης, καθώς δεν τους έχει επιτραπεί η είσοδος. Ταυτόχρονα, ενώ όλοι οι ΦΡΟΥΤΟΠΙΤΕΣ παρακολουθούν τον ποδοσφαιρικό αγώνα, ο ΑΡΧΕΛΑΟΣ το Λαχανιασμένο ΛΑΧΑΝΟ κατευθύνεται τρέχοντας προς τη ΦΡΟΥΤΟΠΙΑ, για να ειδοποιήσει τους κατοίκους της πόλης για την επίθεση των ΜΑΝΑΒΗΔΩΝ.

Παιδική σειρά με κούκλες η οποία αποτελεί την τηλεοπτική μεταφορά του ομώνυμου κόμικ (1983) του συγγραφέα Ευγένιου Τριβιζά και του σκιτσογράφου Νίκου Μαρουλάκη. Η σειρά έχει ως θέμα τις περιπέτειες του δημοσιογράφου Πίκου Απίκου, ο οποίος ταξιδεύει στην μακρινή χώρα της Φρουτοπίας για να διερευνήσει τη μυστηριώδη εξαφάνιση του Μανώλη του Μανάβη.

Χρονολογία Παραγωγής: 1985
Ημερομηνία Πρώτης Προβολής: 14/02/1986
Official Site:
Facebook:
Twitter:
Instagram:

#ΕΡΤ #Φρουτοπία

Βίντεο από το κανάλι ΕΡΤ Α.Ε.


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

0 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *